2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
yeme mevzusu olunca, kendi saçmalığım geldi aklıma. ben bir ara nasıl kücük çeri domatesine aşerdm. Allahımmm, tam da yaz dönemi buram buram domates kokuyordu herşey bana. Neyse pazardan 3-4 kg aldık. Hepsini bir oturuşta yedim. Ve sonuç???? Alerji tepkimesi.Heryerim küçük küçükkırmızı noktalarla doldu ve aşırı kaşınmaya başladı göbeğim özellikle. o dönem de karnım büyüktü 6-7 aylıktım sanıyorum.

ne kadar tetiklemiştir bilmiyorum ama kızım da doğduğunda alerjik bir bünye ile doğdu.

Etsiz cigkofte degil mi? Ben de cok severim ama yemiyorum zarari olur mu acaba icindekiler yuzunden
Evet canm ben etliden zaten gebelikten once de tiiksiniyordm yiyemiyorum bilmiyom valla olurmu olmaz mi kz yazmıs arkadaşı da yiyormuş ama masallah kızı saglıklıymıs bi kac gun yer sogurum zaten cok istedigin zaman az bisey ye gec bisey olmaz sanırm

Amin insallah ama ben carsamba gunu 5+6 olacagim duyulmayabilir kendimi sartlandirmiyorum :KK68: daha once de kaybim var stres yapmamaya bu konuda rahat olmaya calisiyorum, aslinda daha gec gidecektim ama doktorum gel dedi :110: Sag salim kucagimiza aliriz hepimiz inşallah

🙈 şuan 5+1 ben de cuma 6haftalık olunca gitsem diyordum hiç gitmedim henüz ben hcg takibi yaptım sadece 🙏🏻inşalah görürüz sağlıkla kucağımıza alırız

🙈 şuan 5+1 ben de cuma 6haftalık olunca gitsem diyordum hiç gitmedim henüz ben hcg takibi yaptım sadece 🙏🏻inşalah görürüz sağlıkla kucağımıza alırız
Günümüz aynıymış 🙈 Amin inşallah sağ salim goruruz keseyi de bebeği de kalp atışını da 🤲 Ama ilk kontrolde kalp atışı olmayabilir moral bozmayacağım ❤ iyi hissediyorum iyi düşünüyorum ❤ Sağ salım kucağımıza alalım inşallah 🤲

Günümüz aynıymış 🙈 Amin inşallah sağ salim goruruz keseyi de bebeği de kalp atışını da 🤲 Ama ilk kontrolde kalp atışı olmayabilir moral bozmayacağım ❤ iyi hissediyorum iyi düşünüyorum ❤ Sağ salım kucağımıza alalım inşallah 🤲

herşey güzel olcak inşalah 6.cı haftayı bekliyim diyordum ben de 29mayıs 6 gün var 🙊🤔😫😂

Kızlar sabah bişey yiyebiliyormusunız. Yiyorsanız neler iyi geliyo midenize.. Salatalık tuzladım kraker yedim iyi geldi mideme canım çay istedi yanına kaç gündür tost yapıyorum oda artık sıktı yumurta görmek bile istemiyorum patates kokusu midemi bulandırıyor et türü de asla bişey kalmadı geriye
Canım tavsiye edeceğim en iyi sey beyaz leblebi
Gece veya sabaha karsi uyaniyordum bulantiya.
Yatağımın kenarina koydugum leblebiden 4-5 tane atiyorum agzima şak diye kesti bende bulantiyi tabi 2-3 saat idare ediyo sonra yine basliyo her bulanti basladiginda bi kac tane yemeyi dene iyi gelir umarim

Canım tavsiye edeceğim en iyi sey beyaz leblebi
Gece veya sabaha karsi uyaniyordum bulantiya.
Yatağımın kenarina koydugum leblebiden 4-5 tane atiyorum agzima şak diye kesti bende bulantiyi tabi 2-3 saat idare ediyo sonra yine basliyo her bulanti basladiginda bi kac tane yemeyi dene iyi gelir umarim
Çok sağol canım yasak başlamadan alalım Oz aman.. Bugün sabah bulantı yoktu ama öğleden şu zamana kadar mahvetti beni bulantı saat değiştirdi sanırım

Kızlar kilo takibini ve bilgi akışını gerçekten lütfen yapalım ben aşırı kiloya takık bir insanım max 9 kilo almak istiyorum diyince çevremde olanlar bana gülüyor bütün moralim motivasyonum yerle bir sabah akşam tartılmaya başladım bu kilo grubuna gerçekten ihtiyacım var kurmasına kurarız tablo yapmak sorun bilen biri çıkarsa bizden iyisi yok💃🏻💃🏻💃🏻

Kızlar kilo takibini ve bilgi akışını gerçekten lütfen yapalım ben aşırı kiloya takık bir insanım max 9 kilo almak istiyorum diyince çevremde olanlar bana gülüyor bütün moralim motivasyonum yerle bir sabah akşam tartılmaya başladım bu kilo grubuna gerçekten ihtiyacım var kurmasına kurarız tablo yapmak sorun bilen biri çıkarsa bizden iyisi yok💃🏻💃🏻💃🏻
Canım sen açmak ister mısın grubu?Ben acarım ama tablo yapmayı falan bilmiyorum.Bir de sanırım yeni üye olduğum için etiketleme yapamıyorum

X