2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende şu psikolojimi bi düzeltebilsem artık çok iyi olucak.Eşim artık eski haline dönsen dio şakalarına devam etsen gülsen konuşsan ama yok içimden gelmiyo hiç ya ve çokta moralim bozuluyo bu duruma neden böyleyim die.Dün ablam dio ne hissediyosun hani dedim hiç birşey hissetmiyorum herhalde belirtim falanda olmadığı için.Nolur banada dua edin artık normale geri döneyim yaa

Çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyar geliriz
Amin insallah ama ben carsamba gunu 5+6 olacagim duyulmayabilir kendimi sartlandirmiyorum daha once de kaybim var stres yapmamaya bu konuda rahat olmaya calisiyorum, aslinda daha gec gidecektim ama doktorum gel dedi Sag salim kucagimiza aliriz hepimiz inşallah

Benim eski gebeligimden sağlıklı beslenme diyetlerim var seve seve paylaşırım.Ama şu grubu kuralım ki burda kalabalık yapmayalım.Cunku kilo sorunu olmayan arkadaşlar da var

Sanki ilk sayfadaki tabloda kilo ile ilgili bir başlık gördüm gibi hatırladım bir an. Belki de bizim tabloya böyle ekleme yapılabilir.
Ama o tablolarda hafta hafta kilo takibi yapılıyor.Her hafta kilosunu söylüyor kişiler .Listeyi takip eden de kilo girislerini yapıyor.Bunu yapmayı kabul eder mi acaba konu sahibimiz

Benim hedefim kilo vermek ve diyetisyenimin öncesinde vermiş olduğu, şimdi de yapabilirsin dediği hamile beslenme listelerini uyguluyorum.Hamileliğimi öğrendiğimden beri de 1 kg verdim.Öncesinde haftada 1-1.5 kg verirken hamileliğimin devreye girmesiyle (bilmiyordum tabi öyle olduğumu) kilo vermem yavaşlamıştı.Hamişliği öğrenince hemen hamile listelerine geçtim...Ve Hamile olduğum süreçte de aslında 3 kilo vermişim. Öncesi çok önemli değil.Öğrendiğim günden bu yana 1 kg verdim nihayetinde.Ben en azından ilk 5 ay kilo vermek zorundayım çünkü kilom oldukça fazla.Önceki gebeliğimin kilolarını vermemiştim.Bu şekilde yiyerek ve daha fazla kilo alarak doğuma girersem hem özel durumumdan ötürü risk oluşur hem de 100 kiloyu bulurum...Eğer bu grupta kilo işiyle normal konular karışır ortalığı çok karıştırmayalım dersek dediğim gibi yeni konu açalım...Yok burda yaparız dersek te konu sahibimiz listeyi değiştirecek mi kilo sekmesini genişletecek mi öğrenelim

Benim eski gebeligimden sağlıklı beslenme diyetlerim var seve seve paylaşırım.Ama şu grubu kuralım ki burda kalabalık yapmayalım.Cunku kilo sorunu olmayan arkadaşlar da var
Ben katılırım valla kilo almak istemiyorum çok hatta kilo verip hamile halmayi düşünüyordm da sonradan vazgeçtim inşallah bunda çok almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…