- 2 Kasım 2016
- 5.601
- 7.631
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.941
HosgeldinMerhaba güzel anneler
İnşallah bende ocak annesi olucam
hoşgeldin canımmm Allah sağlıkla kavuştursun inşallahMerhaba güzel anneler
Hoş BuldumHosgeldinKac gunluk oldu kontrole gittin mi
Aminnn hepimizi inşallahhoşgeldin canımmm Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Hoşgeldin canım.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canımMerhaba güzel anneler
Amin inşallah canımHoşgeldin canım.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım
Peş peşe gidecegiz ben de çarşamba ilk kontrolume gideceğimHoş Buldumkontrole gitmedim çarşamba 1337 çıkmıştı hcg inşallah haftaya perşembe gidicem
bu delilik hali hiç bitmeyecek galibakalp atışını duyduk ya şimdi de ya kalbi durursa diye evham yapmaya başladım
dün gece çocuğa söven ben değildim sanki
Çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyar gelirizPeş peşe gidecegiz ben de çarşamba ilk kontrolume gideceğim
Amin insallah ama ben carsamba gunu 5+6 olacagim duyulmayabilir kendimi sartlandirmiyorumÇok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyar geliriz
Benim eski gebeligimden sağlıklı beslenme diyetlerim var seve seve paylaşırım.Ama şu grubu kuralım ki burda kalabalık yapmayalım.Cunku kilo sorunu olmayan arkadaşlar da varben de kilolu başladım ya:/ niyetim max 8-9 kilo ile doğuma gitmek. ilk hamilelikte 11 kg almıştım ama suankinden 5 kg daha zayıftım.
ikinci hamilelikte daha mı cok kg alınıyor?
bir de hamilelik diyeti ben de yapmak istiyorum, özellikle takip ettiğin bişey var mı bizler de faydalanalım-- özellikle 20. haftaya dek hiç kg almak istemiyorum. Güncel kilom 61.5
Ama o tablolarda hafta hafta kilo takibi yapılıyor.Her hafta kilosunu söylüyor kişiler .Listeyi takip eden de kilo girislerini yapıyor.Bunu yapmayı kabul eder mi acaba konu sahibimizSanki ilk sayfadaki tabloda kilo ile ilgili bir başlık gördüm gibi hatırladım bir an. Belki de bizim tabloya böyle ekleme yapılabilir.
İşte onu bilemedim şimdi.Ama o tablolarda hafta hafta kilo takibi yapılıyor.Her hafta kilosunu söylüyor kişiler .Listeyi takip eden de kilo girislerini yapıyor.Bunu yapmayı kabul eder mi acaba konu sahibimiz
Ay maşallh canım cok sevindim senin adına maşallh kuzuya ya darısı bana inşallh yaGönlünü ferah tut canım benimde mide bulantısı tiksinme baş dönmesi vs olmadı daha 2 gün önce her şey normal kalp atımı var dedi doktor ki benim az bi kanamam olmuştu şimdi çok şükür iyiyim
Hoşgeldin canım seninle tarihlerimiz yakın inşallah sen de duyarsın kalp atışlarınıÇok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyar geliriz
Ben katılırım valla kilo almak istemiyorum çok hatta kilo verip hamile halmayi düşünüyordm da sonradan vazgeçtim inşallah bunda çok almayızBenim eski gebeligimden sağlıklı beslenme diyetlerim var seve seve paylaşırım.Ama şu grubu kuralım ki burda kalabalık yapmayalım.Cunku kilo sorunu olmayan arkadaşlar da var
İnşallah canımHoşgeldin canım seninle tarihlerimiz yakın inşallah sen de duyarsın kalp atışlarını