2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ya kilo takibi dedim kimse takmadı beni.Ne olur yapalım böyle birşey motivasyon olsun.Yuksek kilolu yok mu aramızda sadece ben miyim ?

Yani şaşırıyorum ben saglikcilarin böyle konusmalarina..Bende de yok mide bulantısı..Herkeste olmak zorunda değil ki..Ilk gebeligimde de yoktu.Korkmayin lütfen
Valla ya bi de sağlıkçı ne diyeyim ki zaten hassasız. Sağlık olsun ne diyeyim. Aynen öleymiş sizlerden dw duyunca bi okadar gerginliğimi attım teşekkür ederm

Yapalım bana uyar yani 56 yla başladımm ben ❤
Na
Yapalım, ben bugün ilçeye gidince tartılacağım hemen eklerim. Bu hamilelikte kilo alma hayalim var. :)))
Önce bir konu vardı Yeni Hamile Olanlar Beraber Kilo Takibi Yapalım mi diye..Bunun gibi bir konu açalım.Ben liste yapmayı bilsem açacağım da bilmiyorum.Bu konunun altında 2.bir liste oluyor mu yoksa yeni konu mu açmak lazım

Yapalım bana uyar yani 56 yla başladımm ben ❤
Yapalım, ben bugün ilçeye gidince tartılacağım hemen eklerim. Bu hamilelikte kilo alma hayalim var. :)))

Böyle bir listeleri vardı.Doguma kadar ve doğum sonrasında da kilo takibi yaptılar.Bu esnada da beslenme ile ilgili şeyler paylaştılar ben şunu yedim ben bunu yedim gibi Ciddi motive olundu.Ben 78 le başladım 1 kilo verdim bu 10 günde.Gebelik diyeti yapıyorum.Bu konunun altina aclmıyorsa gönüllü biri yeni konu açsın dahil olalım

Canım ben de bugün 5+5teyim bende de bulantı falan yok. Her gebelik bir olmaz ki, belki yeni başlayacak belki de hiç olmayacak. Ben de kalbi duymadım, bayramdan sonraki hafta gel dedi doktorum. Kalbini ferah tut. Inşallah her şey güzel gider

Aynen canım bn de bayramdan sonra gdeceğim inşallh. Hemen hemen aynıyız senle inşallh canım bnm sorunsuz atlatırız teşekkür ederm

Kızlar ya kilo takibi dedim kimse takmadı beni.Ne olur yapalım böyle birşey motivasyon olsun.Yuksek kilolu yok mu aramızda sadece ben miyim ?
Bence de yapalım. Ilk gebeligim ve ben 69la başladım. Doktorum 80le doğuma gireceğiz fazlasını almak yok dedi ama iştahım maşallah

ben de kilolu başladım ya:/ niyetim max 8-9 kilo ile doğuma gitmek. ilk hamilelikte 11 kg almıştım ama suankinden 5 kg daha zayıftım.
ikinci hamilelikte daha mı cok kg alınıyor?
bir de hamilelik diyeti ben de yapmak istiyorum, özellikle takip ettiğin bişey var mı bizler de faydalanalım-- özellikle 20. haftaya dek hiç kg almak istemiyorum. Güncel kilom 61.5

Sanki ilk sayfadaki tabloda kilo ile ilgili bir başlık gördüm gibi hatırladım bir an. Belki de bizim tabloya böyle ekleme yapılabilir.

Gönlünü ferah tut canım benimde mide bulantısı tiksinme baş dönmesi vs olmadı daha 2 gün önce her şey normal kalp atımı var dedi doktor ki benim az bi kanamam olmuştu şimdi çok şükür iyiyim

ben de hiç kusmadım.
midem yanıyor gerçi fena halde o ayrı ama
bir arkadaşım deli gibi çiğköfte yerdi ilk aylarında şu an düşününce bile fenalık geçiriyorum

Valla kilo konusuna gelince çok moralim bozuluyor evlendiğimde 66 kiloydum hamile kaldigimi öğrendiğimde 73 kg (tam 1 sene oldugunda) şimdi ise 75 kg heralde 100 kg olurum doğurduğumdaAllahtan boy var bi ise yaradı

Valla kilo konusuna gelince çok moralim bozuluyor evlendiğimde 66 kiloydum hamile kaldigimi öğrendiğimde 73 kg (tam 1 sene oldugunda) şimdi ise 75 kg heralde 100 kg olurum doğurduğumdaAllahtan boy var bi ise yaradı
Bende ilk hamilelgimde 55le hamile kaldm 65le gttim doğuma ama şimdi 68kiloyum.ins çok almadan bitiririz bu dönemi yaa doğumdan sonra güzel.siki bı diyet beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…