2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı olsun.. Sağlık ocağında kan tahlili verebilirsin daha öncesinde düşük Vs olmadıysa ilaç iğne kullanman gerekmiyorsa bekleyebilirsin. Bazı tam kan tahlilleri vermen gerekiyor tsh gibi hormonlar yüksekse ilaç almak zorundasın. Yok bayramdan sonra giderim dersen elinde varsa folik asit başla şimdilik
Teşekkür ederim.. Sağlık ocağına gidip bakayım, öğleden sonra kan alıyorlarsa tahlil yaptırayım. Bayramdan sonraya kaldım. Ins sorunsuz atlatırım. Acikcasi kimyasal gebelik yasadigim icin erken gitmek istemedim doktora bu seferde. Folik asite baslamistim. Bakalım artık hayirlisi olur ins, dualarinizi bekliyorum Hoppa

Kızlar geneliniz mide bulantınız var okuom hep ben ise Gebeliğin 6.haftasına bugün girdim ama 1 kez bile olmadı mide bulantım şükür diyodum ama canım sıkkın😑😥dün de sağlık ocağından arandım bu durumu söledim hemşire biraz tedirgin etti beni yani mide bulantısı yoksa sorun sıkıntı varmış gibi konuştu kalp atımını inşallh duyarsın falan korkuttu beni 😥içime ateş. Düştü. Yeminle
Sacmalamasın o hemsire benim 8 hafta oldu ilk gunden beri azck bile bulantm olmadı. Doktora özellikle sordum herkeste olcak diye bisey yok norml dedi şükür herseyde norml suan umursama kaygılanma keyfine bak arkadasm 😊

Kızlar geneliniz mide bulantınız var okuom hep ben ise Gebeliğin 6.haftasına bugün girdim ama 1 kez bile olmadı mide bulantım şükür diyodum ama canım sıkkın😑😥dün de sağlık ocağından arandım bu durumu söledim hemşire biraz tedirgin etti beni yani mide bulantısı yoksa sorun sıkıntı varmış gibi konuştu kalp atımını inşallh duyarsın falan korkuttu beni 😥içime ateş. Düştü. Yeminle
Kötü şeyler düşünme canım önceki gebeliğimde kalbi hiç atmadı ama yinede midem bulanıyordu bulantı bunu belirleyen bi şey değil yani.bu tamamen senin bünyenle alakalı herkes bir olmaz ki.bi ilacın yan etkileri nasıl ki herkeste farklı oluyorsa hormonların etkileride herkeste farklı olabiliyor.

Sacmalamasın o hemsire benim 8 hafta oldu ilk gunden beri azck bile bulantm olmadı. Doktora özellikle sordum herkeste olcak diye bisey yok norml dedi şükür herseyde norml suan umursama kaygılanma keyfine bak arkadasm 😊
Aynen valla sen gibi düşünüyordum canım ne bilim valla bi aradı konuştu benle içime kurt düşürüp kapattı teli. Sonnra dedim ki demek ben yanlış biliyormuşum diye söylendim kendime 😑 Valla şimdi yazını görünce rahatladım biraz

Sizin mesajlarınızı okurken tevekkuli görüyorum. İnanç şeklinizi bilmiyorum ama her şekilde bence + puan alacak bir dusunce yapınız var. İmtihan zor ve çetrefilli ama siz öyle güçlü ve umut dolu bir insansınız ki çocuklarınız ve eşiniz bence çok şanslı:) tüm iyi enerjiler sizle olsun💜
Teist düşüncemin çok kuvvetli olduğu söylenemez.😊 Iyi bir insan ve anne olmaya çalışıyorum elimden geldiğince...Cok teşekkür ederim.iyi enerji ,yüksek moral , motivasyon ve şans hepimizle olsun

Kötü şeyler düşünme canım önceki gebeliğimde kalbi hiç atmadı ama yinede midem bulanıyordu bulantı bunu belirleyen bi şey değil yani.bu tamamen senin bünyenle alakalı herkes bir olmaz ki.bi ilacın yan etkileri nasıl ki herkeste farklı oluyorsa hormonların etkileride herkeste farklı olabiliyor.
Ay aynen ya çok haklısın canım bu insanlar niye böyle anlayamıyorum 😑 hemşireymiş bide.. İyiki varsınız ya yemin olsun rahatladımm ❤️🥰🐢 saolun canlar

Aynen valla sen gibi düşünüyordum canım ne bilim valla bi aradı konuştu benle içime kurt düşürüp kapattı teli. Sonnra dedim ki demek ben yanlış biliyormuşum diye söylendim kendime 😑 Valla şimdi yazını görünce rahatladım biraz
Kalp atışını 6+1 de goruldu benim sorun yok yani yengemin de inan 3. Gebeligi suan 5 aylık sonuncusu hic birine de olmamıs kızlarını gorsen masallah 2 kızı da cok sağlıklı . Bu 3 de sorun yok kafana cok bisey takılırsa doktoruna da sor ama bulantm yok diye uzme kendini aksine kendini şanslı hisset 😊

Yani şaşırıyorum ben saglikcilarin böyle konusmalarina..Bende de yok mide bulantısı..Herkeste olmak zorunda değil ki..Ilk gebeligimde de yoktu.Korkmayin lütfen

Ay strese sokma sakın kendini, yakın arkadaşımla hemen hemen aynı haftadayız ve onun hiiiççç bulantısı yok iştahı açık yedikçe yiyesim geliyo diyo gögüs, kasık ağrısı yok hamile değil gibiyim diyo ve ben sabah uyanır uyanmaz Kafam klozette kusuyorum iştahsızım ağzımdaki lokmayı zor yutuyorum gögüs ağrısından uykularım bölünüyo hapşururken bile kasıklarıma ağrı giriyo bir kadının 2 hamileliği bile birbirini tutmaz sen boşver bebeğine odaklan

Hayır kuzum benimde hiç yok ben de ilk başlarda kafaya taktım ama şimdi şanslı olduğumu düşünüyorum dünde kalp atışını duydum şimdilik sıkıntı yok

Kalp atışını 6+1 de goruldu benim sorun yok yani yengemin de inan 3. Gebeligi suan 5 aylık sonuncusu hic birine de olmamıs kızlarını gorsen masallah 2 kızı da cok sağlıklı . Bu 3 de sorun yok kafana cok bisey takılırsa doktoruna da sor ama bulantm yok diye uzme kendini aksine kendini şanslı hisset 😊
Ay maşallh ya çok sevindim i aman sorun olmasın kimsede inşallh ❤️ benimde ilk gebeliğim canım dün üzülüyordum o konuşmadan sonra kusmuyorum diye şaka gibi 😊

Canım mide bulantısı kesinlikle her gebede olan bişey değil. Olmuyorsa çok şanslısın demektir bu hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor. İçini ferah tut. Sağlık ocağından aradılar demişsin, sen mi bildirdin hamile olduğunu?

Bir yerde şöyle bir söz okumuştum. Ebeveynler ilk çocuğu kendileri için diğerlerini kardeşlik için yapar diye. Bir de bir anne babanın çocuğuna verebileceği en güzel hediye kardeştir diye.
Evet öyle bir düşünce oluyor kardeşi olsun,birbirlerine destek olsunlar,arkadaş ,can yoldasi olsunlar diye düşünüyorsun.Yoksa çok çocuklu olmanın kolay olduğunu kimse iddia edemez 😂

Canım mide bulantısı kesinlikle her gebede olan bişey değil. Olmuyorsa çok şanslısın demektir bu hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor. İçini ferah tut. Sağlık ocağından aradılar demişsin, sen mi bildirdin hamile olduğunu?
Ay aynen canım saol rahatladım o kötü düşünceler gtti Allah razı olsun sizlerden evet canım ben bildirdim kayıt açtılar sağlık ocağından 2buçuk ay sonraya da çağırdılar ara ara da arayacaklarını sölediler bana

X