2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben günde bir paketten fazla içiyordum
şu an kendimi bırakmış hissediyorum
eşim kullanmıyor sigara
ne bileyim çok darlanınca yakıyorum ben de

Hayırlı olsun Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.

Sizin mesajlarınızı okurken tevekkuli görüyorum. İnanç şeklinizi bilmiyorum ama her şekilde bence + puan alacak bir dusunce yapınız var. İmtihan zor ve çetrefilli ama siz öyle güçlü ve umut dolu bir insansınız ki çocuklarınız ve eşiniz bence çok şanslı:) tüm iyi enerjiler sizle olsun
Yok 41 var aramızda
bende yaş 44, önden gidiyorum koşarak... :))
Veeee bu yasta maşallah diyorum, 32 yaşıma geç diyorum, çünkü sabrım yetecek mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Oğlak burcuyum ve etrafımda kadınlı erkekli zilyon tane oğlak burcu var, istisnasiz hepimizin çocukluğu bebekligi uslu akıllı ve sizden anlayan olarak geçmiş. Haylazlik yok mu elbet var ama burçlara göre değil de bazı çocukların yıldızları düşük olabiliyor bu düşüklük huzursuzluk ve zor çocukluk olarak kendini gösterebiliyo.

Bana göre en zor burç ikizler ama çocuk olarak değil. Arkadaş, eş, ev arkadaşı, aile ferdi olarak kesin ne net kararlari olan oğlak burcu olarak ikizlerdeki değişime ayak uyduramiyoruuum

Kaygılı olduğun için rüyalarbilinçaltını çıkarıyor ortaya. Sakin olmaya çalış kötü bir coğrafyadayız her türlü acıya gebe. Ama hayat bir şekilde devam ediyor. Sen ne kadar stresli olursan bebekte o kadar stresli olur. İnan bana sürekli huysuz ağlayan bir bebek büyütmek istemezsin. Düşünsene sürekli mız mız ağlak huzursuz bir bebek düşüncesi bile geriyor beni. Sağlık olsun gerisi gerçekten halledilir.

Yagsiz peynirli tost denedin mi canım benim midemi yatistiriyor

Hayır umutsuz ve mutsuz olmayın.En çok çocuk savaş dönemlerinde doğuyor bunu biliyor muydunuz?
Ben de 2.hamileligimde çok mutsuzdum.Neden dedim ne gerek vardı? Sonra çok pişman oldum hamileligimi böyle huzursuz mutsuz geçirdiğime

ayy eşim ikizler burcu ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum

Bir yerde şöyle bir söz okumuştum. Ebeveynler ilk çocuğu kendileri için diğerlerini kardeşlik için yapar diye. Bir de bir anne babanın çocuğuna verebileceği en güzel hediye kardeştir diye.

Benimde sadece bulantım var kuru kuru bulantı hiç cikartamiyom ya ne yicegimi sasrdm kuru peynir ekmek yiyom.sadece o iyi geliyor bide maden suyu nasıl geçicem böyle bilmem kussam rahatlicam.ama kusamiyom sadece. Sabahları oluyor o da ama.bana yetiyor yaa

Merhaba kızlar, idrar testim silikte olsa pozitif çıktı. Açıkçası hastaneye gitmeye korkuyorum koronadan dolayı. Acaba 2 hafta daha gitmezsem sorun olur mu bilemedim.. tavsiyeniz nedir?? 4+2, kese görünmeyecek nasıl olsa..
Not: 3 gun ust uste test yaptım siliklik giderek belirginleşiyor. Adet tarihim normalde 23 mayıs olmalı. ortalama 30 gunde bir oluyorum düzenli olmasam da..

Benim bu sabah iyidi yaa azalıyor mu acaba aklıma kötü şey getirmek istemiyorum ama tiksinti devam ediyor bitecek bugünler doya doya patlayana kadar yicez

Hayırlı olsun.. Sağlık ocağında kan tahlili verebilirsin daha öncesinde düşük Vs olmadıysa ilaç iğne kullanman gerekmiyorsa bekleyebilirsin. Bazı tam kan tahlilleri vermen gerekiyor tsh gibi hormonlar yüksekse ilaç almak zorundasın. Yok bayramdan sonra giderim dersen elinde varsa folik asit başla şimdilik

Ben de tiksinti başladı.yani yemek düşünmek,görmek,lafının geçmesi bile mahvediyor beni. Sabahları tost ve çay iyi geliyor. Sonra meyve, akşam da çorba. Kahveyi çok severdim şimdi kokusu bile kötü geliyor. Çok canınız istiyorsa sütlü az nescafeli olarak içerseniz çok çok az kafeinli olur.

Benim bu sabah iyidi yaa azalıyor mu acaba aklıma kötü şey getirmek istemiyorum ama tiksinti devam ediyor bitecek bugünler doya doya patlayana kadar yicez
Kötü bişe yoktur cnm öyle düşünme benimde aşırı değil çünkü bitek sabah ara ara oluyor aman olmasında yiyelim yaa.ben kızıma.hamileyken 5ay kusmustm.bunda Allah'tan kusma yok aman ne bilim.kusmak.mi iyi kusmamak.mi oda meçhul

Kızlar geneliniz mide bulantınız var okuom hep ben ise Gebeliğin 6.haftasına bugün girdim ama 1 kez bile olmadı mide bulantım şükür diyodum ama canım sıkkındün de sağlık ocağından arandım bu durumu söledim hemşire biraz tedirgin etti beni yani mide bulantısı yoksa sorun sıkıntı varmış gibi konuştu kalp atımını inşallh duyarsın falan korkuttu beni içime ateş. Düştü. Yeminle

Vücut hormonlara alışıyor diye düşünelim o zaman çünkü böyle 9 ay geçmez. Allahın izniyle bugünlerde gelir geçer.

Sakin ol canım seninde miden bulamayacak belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…