2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kese muhabbetini yeni öğrendim bak ona gore kızım olacak rus ve cin takvimine gorede kiz olacak .Ama ben gün içersinde sürekli uyuklamiyorum ve sürekli tatlı ya da ekşi yeme gibi bi derdim yok rüyamda altın küpe görmüştüm çoğunlukla kiz gibi işaretler ama bilemedim

Kafein yuzundense canım benim doktorum cay ya da kahve icin gunde 1 bardak icebilirsin dedi, kahveyi cok seviyorum ben
Biz de çay çok tüketiliyor sabah 2 fincan akşamda 1 tane içiyorum artık deminide azalttım. Ben sigaraya dayanamam diyordum ama şükür alıştım

Kafein yuzundense canım benim doktorum cay ya da kahve icin gunde 1 bardak icebilirsin dedi, kahveyi cok seviyorum ben
ay yok öyle midem yanıyor ki korkuyorum içmeye
dün gece yatakta oturup insan annesine böyle zulmeder mi falan diye isyan ettim çocuğa hırslandım hatta büyüyünce sorucam hesabını falan diye
eşim gülme krizine girdi ama ben ağlıyordum

Bende geçen hafta kulağında altın küpeler olan kız bebek görmüştüm bakalım cinsiyeti iz ne çıkacak acayip meraklandım şimdi

Kızlar sabah bişey yiyebiliyormusunız. Yiyorsanız neler iyi geliyo midenize.. Salatalık tuzladım kraker yedim iyi geldi mideme canım çay istedi yanına kaç gündür tost yapıyorum oda artık sıktı yumurta görmek bile istemiyorum patates kokusu midemi bulandırıyor et türü de asla bişey kalmadı geriye

Valla beni bişey yatıştıramadı hızlı yemek veya hızlı su gibi içecekleri tükettiğimde direkt midem bulanıyo ne yiyosam o kadar yavaş yiyorum ki zaten iştah da yok ama tatlı türü daha da midemi bulandırdı onları kestim hafif şeyler yiyiorum avokado ceviz badem beyaz peynir gibi

ben hala tamamen bırakamadım canım ya dün üç tane içtim.
kabızlığa da çok iyi geliyor meret
Ben çok bunaldigimda sinirlendiğimde eşimden 2 3 fırt çekip bırakıyorum canim sabahları canım istemiyor zaten günde 1 e düşürmeye çalış sende özellikle ilk 3 ay önemli biliyosun tuvalet konusuna gelince cccoooook haklisin

Öğrenince bıraktım canım günde 15 tane falan içiyordum çok bunalırsan günde 1 tane iç dediler ama ben eşimden nefesleniyorum onuda yani tamamen icime çekmiyorum nolur nolmaz diye
Inşallah o birkaç fırt işini de bırakırsın,çünkü sürekli hatırlatacak vücuda nikotini.Tamamen bırakmayınca hamilelik bitene kadar eziyet olur.Zaten 9 ay zor sabredip bebek dogar doğmaz sigara yakan çok anne var.Halbuki emzirmesi var daha bunun Ben 1.5 paket içiyordum,neyse ki eşim kullanmadığı için evde uzak kalmam kolay oluyor.Umarim daim olur.Kizima/ogluma hamileyken bıraktım o gün bugün içmedim dediğimiz günler olur. Allen Car Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu tavsiye ederim.Coook güçlü bir sigara bırakma tekniği.

Bırakırım canım hergun yapmıyorum zaten fırt isiniama dediğin gibi zorlananlar olabilir tavsiye için thanks

Günaydın anneler:)

Uyku konusunda sanırım ben de muzdarubim, halsizlik ve uyku zaman zaman oluyor ama resmen uykuya dalamadim:) bir de sizi bilmem ama ben huzursuz rüyalar görüyorum. Sanırım sebebi bebek bekliyor olmak beni strese soktu. İkinci çocuk fikri beni stres yapıyor ve yemeden içmeden kesildim. Pandemi süreci, sonrası, ekonomi, eğitim süreci, ben öğretmenim ve yeni nesli gördükçe üzülüyorum....

Hani diyorum, zamanı kıydı JustAurora? Ne gerekti?

Benim gibi umutsuz ve mutsuz olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…