-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.861
Aaa menengiç olabilir iyi fikirBen hafta da 1 tane içiyorum çok canim cekerse menengic kahvesi içiyorum kafein yok onda
Aynen hamile kadın görürse bebek hayırlı bir kız evlada işaret diyor.. Yine aynı rüya içinde gelinlik gördüm eşime anlattım dedim böyle böyle meyve yorumu kız bebekmiş bide gelinlik gördüm ne o hemen evlendirin gelin mi edecen diyoeeee ne çıktı kız bebek miymiş o meyveden yemek rüyada
Kese muhabbetini yeni öğrendim bak ona gore kızım olacak rus ve cin takvimine gorede kiz olacak .Ama ben gün içersinde sürekli uyuklamiyorum ve sürekli tatlı ya da ekşi yeme gibi bi derdim yok rüyamda altın küpe görmüştüm çoğunlukla kiz gibi işaretler ama bilemedimAy ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorumCinsiyetler belli olana kadar bitiremeyiz.Neyse ki cinsiyeti artık eskiye göre cabuk söylüyorlar.%50 ihtimal var zaten hurafelerin tuttugu da olur.Anneler hayal kırıklığına uğrar.Benim eski hamileliğimde bi toplulukta 3 kızlı bir anne vardı 4.ye hamileydi.Bitirdi bizi. Bütün belirtileri erkeği gösteriyordu.Cin ve rus takvimi dahil olmak üzere...Nur topu gibi bir kızı daha oldu dörtledi
Kafein yuzundense canım benim doktorum cay ya da kahve icin gunde 1 bardak icebilirsin dedi, kahveyi cok seviyorum benTürk kahvesi değil de filtre içmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ben de
Biz de çay çok tüketiliyor sabah 2 fincan akşamda 1 tane içiyorum artık deminide azalttım. Ben sigaraya dayanamam diyordum ama şükür alıştımKafein yuzundense canım benim doktorum cay ya da kahve icin gunde 1 bardak icebilirsin dedi, kahveyi cok seviyorum ben
ay yok öyle midem yanıyor ki korkuyorum içmeyeKafein yuzundense canım benim doktorum cay ya da kahve icin gunde 1 bardak icebilirsin dedi, kahveyi cok seviyorum ben
ben hala tamamen bırakamadım canım ya dün üç tane içtim.Biz de çay çok tüketiliyor sabah 2 fincan akşamda 1 tane içiyorum artık deminide azalttım. Ben sigaraya dayanamam diyordum ama şükür alıştım
Tesekkur ederm. Burdaki hastanelerde bi soraymcanım ben ankardayım tek doktora gidiyorum doğum paketi aldım muayne ücreti 350 tl normali be paket aldım herşey dahil sıırsız muayne PAKET ALIRSANIZ DİKKAT EDİN MUAYNESİ SINIRLI OLMASIN ÇÜNKÜ GÜNLER NE GETİRECEK BİLİNMEZ
Bende geçen hafta kulağında altın küpeler olan kız bebek görmüştüm bakalım cinsiyeti iz ne çıkacak acayip meraklandım şimdiKese muhabbetini yeni öğrendim bak ona gore kızım olacak rus ve cin takvimine gorede kiz olacak .Ama ben gün içersinde sürekli uyuklamiyorum ve sürekli tatlı ya da ekşi yeme gibi bi derdim yok rüyamda altın küpe görmüştüm çoğunlukla kiz gibi işaretler ama bilemedim
Ben hamileligimi ogrendigim gün sigarayı bıraktım ki 10 gün oluyorKızlar günaydın Türk kahvesi içiyor musunuz
Gebeliği öğrenince mi bıraktın önceden mi?Ne kadar içiyordun?Biz de çay çok tüketiliyor sabah 2 fincan akşamda 1 tane içiyorum artık deminide azalttım. Ben sigaraya dayanamam diyordum ama şükür alıştım
Valla beni bişey yatıştıramadıKızlar sabah bişey yiyebiliyormusunız. Yiyorsanız neler iyi geliyo midenize.. Salatalık tuzladım kraker yedim iyi geldi mideme canım çay istedi yanına kaç gündür tost yapıyorum oda artık sıktı yumurta görmek bile istemiyorum patates kokusu midemi bulandırıyor et türü de asla bişey kalmadı geriye
Ben çok bunaldigimda sinirlendiğimde eşimden 2 3 fırt çekip bırakıyorum canim sabahları canım istemiyor zaten günde 1 e düşürmeye çalış sende özellikle ilk 3 ay önemli biliyosun tuvalet konusuna gelince cccoooook haklisinben hala tamamen bırakamadım canım ya dün üç tane içtim.
kabızlığa da çok iyi geliyor meret
Öğrenince bıraktım canım günde 15 tane falan içiyordum çok bunalırsan günde 1 tane iç dediler ama ben eşimden nefesleniyorum onuda yani tamamen icime çekmiyorum nolur nolmaz diyeGebeliği öğrenince mi bıraktın önceden mi?Ne kadar içiyordun?
Inşallah o birkaç fırt işini de bırakırsın,çünkü sürekli hatırlatacak vücuda nikotini.Tamamen bırakmayınca hamilelik bitene kadar eziyet olur.Zaten 9 ay zor sabredip bebek dogar doğmaz sigara yakan çok anne var.Halbuki emzirmesi var daha bununÖğrenince bıraktım canım günde 15 tane falan içiyordum çok bunalırsan günde 1 tane iç dediler ama ben eşimden nefesleniyorum onuda yani tamamen icime çekmiyorum nolur nolmaz diye
Bana doktor günde 2 bardağa kadar kahve ve cay icebilirsin dedi. Yogunlugunu biraz azalt sadece dedi. Yani daha açık çay iç meselaKızlar günaydın Türk kahvesi içiyor musunuz
Bırakırım canım hergun yapmıyorum zaten fırt isiniInşallah o birkaç fırt işini de bırakırsın,çünkü sürekli hatırlatacak vücuda nikotini.Tamamen bırakmayınca hamilelik bitene kadar eziyet olur.Zaten 9 ay zor sabredip bebek dogar doğmaz sigara yakan çok anne var.Halbuki emzirmesi var daha bununBen 1.5 paket içiyordum,neyse ki eşim kullanmadığı için evde uzak kalmam kolay oluyor.Umarim daim olur.Kizima/ogluma hamileyken bıraktım o gün bugün içmedim dediğimiz günler olur. Allen Car Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu tavsiye ederim.Coook güçlü bir sigara bırakma tekniği.