- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.841
Ben sabah uyanır uyanmaz çıkarıyorum yoksa güne merhaba diyemiyoruz yavru kuşlaMide bulantım bu sabah azaldı mı ne. Koku hassasiyeti devam ediyor. İştah aynı hala yok hayır olsun inşallah
Ay ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorumGunaydin kizlarCinsiyet muhabbeti olmus biz hala oglum diye seviyoruz kiz olursa sok oluruz sanirim Cunku erkek hissediyorum☺
Vajinal baktı canımHayırlı olsun kuzum. Vajinal mi baktı doktor? Karından mı duyuldu?
Evet canım vajinal bakıldı ama bazen geç gorunuyo göremezse huzursuz olmaMaşallahVajinal ultrason mu yapıldı? Ben de 5+6 oldugumda kontrole gidecegim de cok meraklanıyorum
magcar canım ama mide ekşimesi ve yanması için ayrıca gazCanım şurubunun adı ne☺Bende sorayım kullanayım mahvetti beni bu mide
ben rüyalarımı hiç hatırlayamıyorum yaa öyle derin uyuyorum kiGördüğüm bütün rüyaların yorumu kız bebek olacak diyor. Hissiyatım da kız. Hayırlısı olsun bakalım
önceden günde bir tane kahve içerdim uzun süredir içmiyorum mide ağrıma katkısı oluyorKızlar günaydın Türk kahvesi içiyor musunuz
bende esime kiz olursa babana kuserim bak diyorumAy ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorumCinsiyetler belli olana kadar bitiremeyiz.Neyse ki cinsiyeti artık eskiye göre cabuk söylüyorlar.%50 ihtimal var zaten hurafelerin tuttugu da olur.Anneler hayal kırıklığına uğrar.Benim eski hamileliğimde bi toplulukta 3 kızlı bir anne vardı 4.ye hamileydi.Bitirdi bizi. Bütün belirtileri erkeği gösteriyordu.Cin ve rus takvimi dahil olmak üzere...Nur topu gibi bir kızı daha oldu dörtledi
Baya açık seçik görüyorum rüyaları hatta bugün bir meyve adını demeyim dalından kopardım yedim tadı bile ağzımda ydı sanki şimdi aklım o meyvede kaldıben rüyalarımı hiç hatırlayamıyorum yaa öyle derin uyuyorum ki
mesela dün akşam 9 gibi uyumuştum 12 saati geçmiş.
gerçi ara ara mide yanmalarıyla uyanıp yatakta çatır çutur çubuk yiyip şurup içtim
Bende içmek istyrum ama cesaret edemiyorumönceden günde bir tane kahve içerdim uzun süredir içmiyorum mide ağrıma katkısı oluyor
eeee ne çıktı kız bebek miymiş o meyveden yemek rüyadaBaya açık seçik görüyorum rüyaları hatta bugün bir meyve adını demeyim dalından kopardım yedim tadı bile ağzımda ydı sanki şimdi aklım o meyvede kaldı
Türk kahvesi değil de filtre içmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ben deBende içmek istyrum ama cesaret edemiyorum
Ben hafta da 1 tane içiyorum çok canim cekerse menengic kahvesi içiyorum kafein yok ondaKızlar günaydın Türk kahvesi içiyor musunuz
evet ara ara kesiliyor sonra tekrar basliyor. Bikac gundur iyice azaldi ama bulantilarimGünaydın kızlar,
8. Haftama girdim 7. Hafta mide bulantısı basladi sabahlari bulantiya uyaniyodum öglen 3 e kadar sürüyodu.
Bu hafta bulantılar kesildi. Bu durumu yasayan kimse var mi?
Gebelikten önce günde 2 tane içerdim şimdi hiç aklıma gelmiyo çayında severdim Ama canım hiç istemiyoKızlar günaydın Türk kahvesi içiyor musunuz