2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydin kizlar Cinsiyet muhabbeti olmus biz hala oglum diye seviyoruz kiz olursa sok oluruz sanirim Cunku erkek hissediyorum

Gunaydin kizlar Cinsiyet muhabbeti olmus biz hala oglum diye seviyoruz kiz olursa sok oluruz sanirim Cunku erkek hissediyorum☺
Ay ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorum Cinsiyetler belli olana kadar bitiremeyiz.Neyse ki cinsiyeti artık eskiye göre cabuk söylüyorlar.%50 ihtimal var zaten hurafelerin tuttugu da olur.Anneler hayal kırıklığına uğrar.Benim eski hamileliğimde bi toplulukta 3 kızlı bir anne vardı 4.ye hamileydi.Bitirdi bizi. Bütün belirtileri erkeği gösteriyordu.Cin ve rus takvimi dahil olmak üzere...Nur topu gibi bir kızı daha oldu dörtledi

Gördüğüm bütün rüyaların yorumu kız bebek olacak diyor. Hissiyatım da kız. Hayırlısı olsun bakalım
ben rüyalarımı hiç hatırlayamıyorum yaa öyle derin uyuyorum ki
mesela dün akşam 9 gibi uyumuştum 12 saati geçmiş.
gerçi ara ara mide yanmalarıyla uyanıp yatakta çatır çutur çubuk yiyip şurup içtim

bende esime kiz olursa babana kuserim bak diyorum Kizcemiz gelecek diyip duruyor kizce degil oglumuz diyorum bende ona inat oglan dogurcam

Baya açık seçik görüyorum rüyaları hatta bugün bir meyve adını demeyim dalından kopardım yedim tadı bile ağzımda ydı sanki şimdi aklım o meyvede kaldı

Günaydın kızlar,
8. Haftama girdim 7. Hafta mide bulantısı basladi sabahlari bulantiya uyaniyodum öglen 3 e kadar sürüyodu.
Bu hafta bulantılar kesildi. Bu durumu yasayan kimse var mi?

Günaydın kızlar,
8. Haftama girdim 7. Hafta mide bulantısı basladi sabahlari bulantiya uyaniyodum öglen 3 e kadar sürüyodu.
Bu hafta bulantılar kesildi. Bu durumu yasayan kimse var mi?
evet ara ara kesiliyor sonra tekrar basliyor. Bikac gundur iyice azaldi ama bulantilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…