2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydin kizlar🌸 Cinsiyet muhabbeti olmus biz hala oglum diye seviyoruz kiz olursa sok oluruz sanirim🙈 Cunku erkek hissediyorum☺️

Gunaydin kizlar🌸 Cinsiyet muhabbeti olmus biz hala oglum diye seviyoruz kiz olursa sok oluruz sanirim🙈 Cunku erkek hissediyorum☺
Ay ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorum 🤪 Cinsiyetler belli olana kadar bitiremeyiz.Neyse ki cinsiyeti artık eskiye göre cabuk söylüyorlar.%50 ihtimal var zaten hurafelerin tuttugu da olur.Anneler hayal kırıklığına uğrar.Benim eski hamileliğimde bi toplulukta 3 kızlı bir anne vardı 4.ye hamileydi.Bitirdi bizi.😂😂😂 Bütün belirtileri erkeği gösteriyordu.Cin ve rus takvimi dahil olmak üzere...Nur topu gibi bir kızı daha oldu dörtledi 😘

Gördüğüm bütün rüyaların yorumu kız bebek olacak diyor. Hissiyatım da kız. Hayırlısı olsun bakalım
ben rüyalarımı hiç hatırlayamıyorum yaa öyle derin uyuyorum ki
mesela dün akşam 9 gibi uyumuştum 12 saati geçmiş.
gerçi ara ara mide yanmalarıyla uyanıp yatakta çatır çutur çubuk yiyip şurup içtim 😂

Ay ne muhabbettir o.Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız, karnın yuksekse kız yaygınsa erkek,tatlı yersen erkek ekşi yersen kız,ya da tam tersi bilmiyorum 🤪 Cinsiyetler belli olana kadar bitiremeyiz.Neyse ki cinsiyeti artık eskiye göre cabuk söylüyorlar.%50 ihtimal var zaten hurafelerin tuttugu da olur.Anneler hayal kırıklığına uğrar.Benim eski hamileliğimde bi toplulukta 3 kızlı bir anne vardı 4.ye hamileydi.Bitirdi bizi.😂😂😂 Bütün belirtileri erkeği gösteriyordu.Cin ve rus takvimi dahil olmak üzere...Nur topu gibi bir kızı daha oldu dörtledi 😘
bende esime kiz olursa babana kuserim bak diyorum🙈 Kizcemiz gelecek diyip duruyor kizce degil oglumuz diyorum bende ona inat oglan dogurcam🤣🤣

ben rüyalarımı hiç hatırlayamıyorum yaa öyle derin uyuyorum ki
mesela dün akşam 9 gibi uyumuştum 12 saati geçmiş.
gerçi ara ara mide yanmalarıyla uyanıp yatakta çatır çutur çubuk yiyip şurup içtim 😂
Baya açık seçik görüyorum rüyaları hatta bugün bir meyve adını demeyim dalından kopardım yedim tadı bile ağzımda ydı sanki şimdi aklım o meyvede kaldı

Günaydın kızlar,
8. Haftama girdim 7. Hafta mide bulantısı basladi sabahlari bulantiya uyaniyodum öglen 3 e kadar sürüyodu.
Bu hafta bulantılar kesildi. Bu durumu yasayan kimse var mi?

Günaydın kızlar,
8. Haftama girdim 7. Hafta mide bulantısı basladi sabahlari bulantiya uyaniyodum öglen 3 e kadar sürüyodu.
Bu hafta bulantılar kesildi. Bu durumu yasayan kimse var mi?
evet ara ara kesiliyor sonra tekrar basliyor. Bikac gundur iyice azaldi ama bulantilarim

X