2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Off hiç uyuyamıyorum ya ben hani bu hamilelik çok uyku yapıyodu saatlerce uyuyodu insanlar ben neden böyle oldum.

Günaydın kızlar benimde gecem pek rahat değildi ilk 2 gün progestan hapı beni çok güzel uyutmustu hos yine bu saatlerde kalkiyordum ama uykumu aliyordum sanırım bünye alıştı sabaha kadar agri da hissettim deliksiz uyuyamadım da

Bende de uyku namına birşey yok normalde de pek uykuyu sevmem ama çok güzel deliksiz uyurdum. Şimdi 12de bayılıp 7 de ayaktayım aslında iyi oluo ama iyice şöyle bi derin derin uzun uzun uyuyamıyorum hiç

Günaydın herkese Ben de sürekli uyuyorum arada kalkmaya calisip tekrar yatıyorum cok halsizim kafam dalgın progestan iciyorum onun da etkisi var sanırım

Yaaaaaa cok mutlu olurum Ama hic farketmez sağlıklı olması yeter
Kesinlikle canım sağlıklı sıhhatli olsun yeterli benim zaten ilk olacağı hic farketmez .Esim kiz cocuklarina bayilir ölür ama niyeyse bi erkek olsun kafasında çünkü ailede erkek devamı yok ya dedim kiz evlat hayırlı evlat kızımız olsun boşver yaslandigimizda o gelir kapımızı acar niye erkek açmaz mi diyo işin şakası tabi rabbim kiz erkek farketmez hayırlı evlatlar nasip etsin kimin hayırlı olabileceğini kim bilebilir

Günaydın herkese

dün ailelere söyledik çok sevindiler tabi durumu da çok detaya girmeden aktardık artık bizim tırtıl da görev, sağlıkla büyüyecek yuvasında
O hayrlı olsun sölemeniz çok iyi olmuşsevinmişlerdir ne güzel bn de sölemiştim annem ağlamıştı hatta . İnşallh herkesin bebişleri sağlıkla büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…