2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar benimde gecem pek rahat değildi ilk 2 gün progestan hapı beni çok güzel uyutmustu hos yine bu saatlerde kalkiyordum ama uykumu aliyordum sanırım bünye alıştı sabaha kadar agri da hissettim deliksiz uyuyamadım da 😊

Bende de uyku namına birşey yok normalde de pek uykuyu sevmem ama çok güzel deliksiz uyurdum. Şimdi 12de bayılıp 7 de ayaktayım aslında iyi oluo ama iyice şöyle bi derin derin uzun uzun uyuyamıyorum hiç

Günaydın herkese :KK68: Ben de sürekli uyuyorum arada kalkmaya calisip tekrar yatıyorum:KK70: cok halsizim kafam dalgın progestan iciyorum onun da etkisi var sanırım :uykucu:

Yaaaaaa cok mutlu olurum :KK200: Ama hic farketmez sağlıklı olması yeter :KK200:
Kesinlikle canım sağlıklı sıhhatli olsun yeterli benim zaten ilk olacağı hic farketmez .Esim kiz cocuklarina bayilir ölür ama niyeyse bi erkek olsun kafasında çünkü ailede erkek devamı yok 😄ya dedim kiz evlat hayırlı evlat kızımız olsun boşver yaslandigimizda o gelir kapımızı acar 😂niye erkek açmaz mi diyo😄 işin şakası tabi rabbim kiz erkek farketmez hayırlı evlatlar nasip etsin kimin hayırlı olabileceğini kim bilebilir 🤗

Günaydın herkese 🌸

dün ailelere söyledik 😇 çok sevindiler tabi 🎈 durumu da çok detaya girmeden aktardık 🧿 artık bizim tırtıl da görev, sağlıkla büyüyecek yuvasında 🐛
O hayrlı olsun sölemeniz çok iyi olmuş🤗sevinmişlerdir ne güzel bn de sölemiştim annem ağlamıştı hatta 😍. İnşallh herkesin bebişleri sağlıkla büyür.

X