- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.821
Mehmet fırat mutluya gidiyorum canımHangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışı içerisindeyim de daha hiç kimseye söylemediğim için kimseye soramıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmet fırat mutluya gidiyorum canımHangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışı içerisindeyim de daha hiç kimseye söylemediğim için kimseye soramıyorum.
Teşekkürler onu da bi araştırayım.Mehmet fırat mutluya gidiyorum canım
Canım ablamda da vardı o her gebeliğinde yaptrmıştı.bugün sağlık ocağı da aradı beni aman unutrma doktoruna bu durumu önmli dedibizDede var kan uyuşmazlığı ya ben ilk gebeligimde bikez iğne olmstm bu sefferde öylemi olacak acaba
Benimde düzenim değişti akşam 9 da uykum geliyo sabahın köründe ayaktayımOff hiç uyuyamıyorum ya ben hani bu hamilelik çok uyku yapıyodu saatlerce uyuyodu insanlar ben neden böyle oldum.
Al benden de o kadarOff hiç uyuyamıyorum ya ben hani bu hamilelik çok uyku yapıyodu saatlerce uyuyodu insanlar ben neden böyle oldum.
Evet bence de progestan yapıyo ama ben gebeliğe hazırlanırken de kullanıyodum uyku yapmıyodu enteresanGünaydın herkese Ben de sürekli uyuyorum arada kalkmaya calisip tekrar yatıyorum cok halsizim kafam dalgın progestan iciyorum onun da etkisi var sanırım
Gerçekten miii o zaman gebelikle birleşince böyle etki oluyor, bir de uyku halim gittikçe artiyor benim zatenEvet bence de progestan yapıyo ama ben gebeliğe hazırlanırken de kullanıyodum uyku yapmıyodu enteresan
Benim bir an geliyo gözlerimi açamıyorum pandemiden dolayı kliniğimiz kapalı yoksa uyurdum heralde hastalar uyandırırdı beniGerçekten miii o zaman gebelikle birleşince böyle etki oluyor, bir de uyku halim gittikçe artiyor benim zaten
Çok uyku kiz bebek derler :) hoş herkes bişey diyo maşallahGerçekten miii o zaman gebelikle birleşince böyle etki oluyor, bir de uyku halim gittikçe artiyor benim zaten
Yaaaaaa cok mutlu olurum Ama hic farketmez sağlıklı olması yeterÇok uyku kiz bebek derler :) hoş herkes bişey diyo maşallah
Kesinlikle canım sağlıklı sıhhatli olsun yeterli benim zaten ilk olacağı hic farketmez .Esim kiz cocuklarina bayilir ölür ama niyeyse bi erkek olsun kafasında çünkü ailede erkek devamı yok ya dedim kiz evlat hayırlı evlat kızımız olsun boşver yaslandigimizda o gelir kapımızı acar niye erkek açmaz mi diyo işin şakası tabi rabbim kiz erkek farketmez hayırlı evlatlar nasip etsin kimin hayırlı olabileceğini kim bilebilirYaaaaaa cok mutlu olurum Ama hic farketmez sağlıklı olması yeter
O hayrlı olsun sölemeniz çok iyi olmuşsevinmişlerdir ne güzel bn de sölemiştim annem ağlamıştı hatta . İnşallh herkesin bebişleri sağlıkla büyür.Günaydın herkese
dün ailelere söyledik çok sevindiler tabi durumu da çok detaya girmeden aktardık artık bizim tırtıl da görev, sağlıkla büyüyecek yuvasında
Kız bebek mi ben kahve içim en iyisiÇok uyku kiz bebek derler :) hoş herkes bişey diyo maşallah