- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.801
Banada 2 hafta sonra gel dedi istersen haftaya da gelebilirsin sen bilirsin dedi. Oğlumdayken aynı Dr 12. Haftaya kadar her hafta çağırmıştı. 12. Haftadan sonra aylık çağırmıştıKızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Canım artık rahatmı olsan bak herşey yolunda sen benide geçtin ehvam konusunda vallaKızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Benim 1 hafta çağırması normal o zaman zaten daha sesini duyamayız dedi ekrandan gösterdi 1 ay fazla yaBanada 2 hafta sonra gel dedi istersen haftaya da gelebilirsin sen bilirsin dedi. Oğlumdayken aynı Dr 12. Haftaya kadar her hafta çağırmıştı. 12. Haftadan sonra aylık çağırmıştı
Kuzum ben 3 düşülK yaptım 2 de tüp bebek ondan böleyimCanım artık rahatmı olsan bak herşey yolunda sen benide geçtin ehvam konusunda valla
Benimde 2 boş kese iki kimyasal varKuzum ben 3 düşülK yaptım 2 de tüp bebek ondan böleyim
MaşallahKızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Tüp bebeği düşüklerden sonra mı denedin canım.. Kendiliğinden gebe kalabildiysen tüp bebek neden tavsiye edildi? İkinciyi düşününce Dr a kontrole gideyim dedim pco çıktı bendede işi hızlandıralım dedi 3 ay klomen iğne kullandım ikincide kimyasal oldu sonra bıraktım kendiliğinden oldu rabbim en doğru zamanı biliyor işteKuzum ben 3 düşülK yaptım 2 de tüp bebek ondan böleyim
Cikmadi canim ya ama hâlâ adetim gelmedi ve hamile hissediyorum gec döllenme mi acaba yarin tekrar mi yapsamGeç döllenme değilse mutlaka çıkar canım.adetten 4 gün önce çıkmıştı bende.
Yaptim canim da cikmadi yaa adet belirtim falanda yokbenim 2 günlük gecikmede cıkmıstı canım :) hiç bekleme yap bence.
tahlil istemediyse onlari istemek icin cagirmistir canimKızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Hayırlı olsun kuzum. Vajinal mi baktı doktor? Karından mı duyuldu?Kızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
İnşallah gönlüne göre olur canımC
Cikmadi canim ya ama hâlâ adetim gelmedi ve hamile hissediyorum gec döllenme mi acaba yarin tekrar mi yapsam
bizDede var kan uyuşmazlığı ya ben ilk gebeligimde bikez iğne olmstm bu sefferde öylemi olacak acabaYa bunu bilmiyordum bn de her ay iğne yaptıracağım sanıyordum saol canım sölemen iyi oldu canım bizde var çünkü kan uyuşmazlığı.
Bebeğin kan grubu neydi canım? Doğumdan sonra mı oldun hamilelikte mi?bizDede var kan uyuşmazlığı ya ben ilk gebeligimde bikez iğne olmstm bu sefferde öylemi olacak acaba
Ben 0rh_ eşim 0rh + di bebekte 0rh+ doğru cnm hamikeykn 5.ayimda olmuştm iğneyi de acaba bu seferde öylemi olucak bilmiyrm bayramdan sonra kontrolüm var doktor dedi bakicaz iğne olucan dedi ama tam ne zamn söylemediBebeğin kan grubu neydi canım? Doğumdan sonra mı oldun hamilelikte mi?
Bebek pozitifse doğumdan sonra muhakkak yapmışlardır canımBen 0rh_ eşim 0rh + di bebekte 0rh+ doğru cnm hamikeykn 5.ayimda olmuştm iğneyi de acaba bu seferde öylemi olucak bilmiyrm bayramdan sonra kontrolüm var doktor dedi bakicaz iğne olucan dedi ama tam ne zamn söylemedi
canım ben ankardayım tek doktora gidiyorum doğum paketi aldım muayne ücreti 350 tl normali be paket aldım herşey dahil sıırsız muayne PAKET ALIRSANIZ DİKKAT EDİN MUAYNESİ SINIRLI OLMASIN ÇÜNKÜ GÜNLER NE GETİRECEK BİLİNMEZGebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.
Anladm cnm ozamn bu seferde aynı şekilde ilerler degilmi 2.cocuga yaniBebek pozitifse doğumdan sonra muhakkak yapmışlardır canım
Hangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışı içerisindeyim de daha hiç kimseye söylemediğim için kimseye soramıyorum.canım ben ankardayım tek doktora gidiyorum doğum paketi aldım muayne ücreti 350 tl normali be paket aldım herşey dahil sıırsız muayne PAKET ALIRSANIZ DİKKAT EDİN MUAYNESİ SINIRLI OLMASIN ÇÜNKÜ GÜNLER NE GETİRECEK BİLİNMEZ