2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Banada 2 hafta sonra gel dedi istersen haftaya da gelebilirsin sen bilirsin dedi. Oğlumdayken aynı Dr 12. Haftaya kadar her hafta çağırmıştı. 12. Haftadan sonra aylık çağırmıştı

Kızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Canım artık rahatmı olsan bak herşey yolunda sen benide geçtin ehvam konusunda valla :halay: :KK48:

Maşallah 🧿 Vajinal ultrason mu yapıldı? Ben de 5+6 oldugumda kontrole gidecegim de cok meraklanıyorum

Kuzum ben 3 düşülK yaptım 2 de tüp bebek ondan böleyim😂
Tüp bebeği düşüklerden sonra mı denedin canım.. Kendiliğinden gebe kalabildiysen tüp bebek neden tavsiye edildi? İkinciyi düşününce Dr a kontrole gideyim dedim pco çıktı bendede işi hızlandıralım dedi 3 ay klomen iğne kullandım ikincide kimyasal oldu sonra bıraktım kendiliğinden oldu rabbim en doğru zamanı biliyor işte

Kızlar bi kilo takip programı acsak...Ben kk dan çok anlamıyorum açacağım ama.Liste yapmayı falan beceremem ,cok zamanim olmaz kilo girislerini yapamam diye cesaret edemedim.Gonullu var mi ?Burdan isteyenler katılır.Baska hamisler katılır birlikte takip ederiz yediklerimizi sağlıklı listelerimizi paylaşırız.Daha kontrollu olur gruplasirsak

tahlil istemediyse onlari istemek icin cagirmistir canim

Hayırlı olsun kuzum. Vajinal mi baktı doktor? Karından mı duyuldu?

Bebeğin kan grubu neydi canım? Doğumdan sonra mı oldun hamilelikte mi?
Ben 0rh_ eşim 0rh + di bebekte 0rh+ doğru cnm hamikeykn 5.ayimda olmuştm iğneyi de acaba bu seferde öylemi olucak bilmiyrm bayramdan sonra kontrolüm var doktor dedi bakicaz iğne olucan dedi ama tam ne zamn söylemedi

Gebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.
canım ben ankardayım tek doktora gidiyorum doğum paketi aldım muayne ücreti 350 tl normali be paket aldım herşey dahil sıırsız muayne PAKET ALIRSANIZ DİKKAT EDİN MUAYNESİ SINIRLI OLMASIN ÇÜNKÜ GÜNLER NE GETİRECEK BİLİNMEZ

canım ben ankardayım tek doktora gidiyorum doğum paketi aldım muayne ücreti 350 tl normali be paket aldım herşey dahil sıırsız muayne PAKET ALIRSANIZ DİKKAT EDİN MUAYNESİ SINIRLI OLMASIN ÇÜNKÜ GÜNLER NE GETİRECEK BİLİNMEZ
Hangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışı içerisindeyim de daha hiç kimseye söylemediğim için kimseye soramıyorum.

X