2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
500 zorlar biraz canm tesekkur ederim yone de cok saol

Kızlar, annemlere iftara gidiyoruz. Kayınvalidemlerde çaya gelecekler. Küçük bi pasta alıp üstüne +1 yazdırayım diyorum. İki aileye de söylemiş oluruz diye düşündüm ne diyorsunuz?
Daha çok erken, düşük ihtimalimde var ama biz iyi düşünüyoruz sizle de paylaşmak duanızı almak istedik deriz bir de

benim rahmim çok aşağıdaymış zorla bebeği görmeye çalışıyoruz.
bu arada mide yanması için efsanevi bir şurup verdi istediğinde dik kafaya dedi
valla öyle rahatladım ki
_Lila valla ben başladım aşermeye çok zor bir şey istedi canım annem konu komşuya araştırıyor ama tuzlu
canım hiç tatlı istemiyor ya hiç hem de zaten normalde de şeker çikolata sevmeyen biriydim şimdi iyice tiksindim

bence söyleyin.
çünkü onlar aile Allah korusun kötü bir şey de olsa onlar olacak yanımızda zaten...

Anne baba duası iyidir ben basta sadcee kendi aileme soyledm. Hayırlısı neyse o olsun senin icin insallah en yakın zamanda atlatırsın riski saglıklı bi gebelik gecirirsn

Canım şurubunun adı neBende sorayım kullanayım mahvetti beni bu mide

Anladım canım

ne istedin olan biseyse gonderelim kargoyla

ben de oğlağım ben de öğretmenim ve tüm özelliklerimiz aynı el becerileri vs
ben kendi doğum günüme gelsin istemiyorum ama bebeği birkaç gün öncesi veya sonrası olabilir

Ayy ama olsun ne güzel olur
Benim de bir yerde 1 ocak diyor bir yerde 4 ocak
Bakalım ne olacak
Ben de 8 ocaklıyım

Benim canım zaten normalde de sürekli biseyler ister yani kaldı önümüzde 7 ay yandık

Ben de bulamadım daha istediğimi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.

Ayy ne o ilaç şurup? İki gündür felaketim ya anlatamam.

Biraz erken oldu İnşallah sağlıkla ilerlemesi nasip olursa 3 ay saklayacağım herkesten bu halde nasil saklayacagiz zor

Ben de bugün aynı şeyi düşündüm. Dışarıda yürürken araba camından yansımama bakıyorum bildiğin önümde bir göbek var

Tanıdık birini görsem anlar mı acaba diyorum içimden

Daha 2 aylık olduk yani sanki 4-5 ay gibi ödem mi gaz mı anlamayamadım.

Maşallah ne kadar çabuk duyulmuş kalp atışı canım vajinal mi duyuldu normal mi?kan tahlili falan almadıysa belki onları almak için çağırmış olabilir

Beni de 1 hafta sonra görmek istedi doktorum.

Her doktorun tarzı farklı
Öyle düşünün
Büyük bir sorun olsa zaten söylerdi size
Rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…