- 20 Nisan 2020
- 799
- 861
- 29
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.781
500 zorlar biraz canm tesekkur ederim yone de cok saolcanım ben İzmir deyim. Kahraman Kolday’a gidiyorum. 500 ödeniyor her goruşmede ama ben daha önceki dogumumuda kendisiyle yaptigim icin 400 ödüyoruz. genel tahlillerimi de özel bir laboratuvara gönderiyor ona da en son 400 ödedik. Takibinden ve kendisinden memnunum. önceki dogumum normal dogumdu zaten normal dogumu destekleyen bir doktor. Bir dusun istersen sana fikir olsun.
bence söyleyin.Kızlar, annemlere iftara gidiyoruz. Kayınvalidemlerde çaya gelecekler. Küçük bi pasta alıp üstüne +1 yazdırayım diyorum. İki aileye de söylemiş oluruz diye düşündüm ne diyorsunuz?
Daha çok erken, düşük ihtimalimde var ama biz iyi düşünüyoruz sizle de paylaşmak duanızı almak istedik deriz bir de
Anne baba duası iyidir ben basta sadcee kendi aileme soyledm. Hayırlısı neyse o olsun senin icin insallah en yakın zamanda atlatırsın riski saglıklı bi gebelik gecirirsnKızlar, annemlere iftara gidiyoruz. Kayınvalidemlerde çaya gelecekler. Küçük bi pasta alıp üstüne +1 yazdırayım diyorum. İki aileye de söylemiş oluruz diye düşündüm ne diyorsunuz?
Daha çok erken, düşük ihtimalimde var ama biz iyi düşünüyoruz sizle de paylaşmak duanızı almak istedik deriz bir de
Evet üzülmesinler diye söylemeyecektim ama sonda burda sizlerle fikrim değişti. Çünkü annemi yanımda istiyorum ve söylemediğim için derdimi bile paylaşamamak çok kötü..bence söyleyin.
çünkü onlar aile Allah korusun kötü bir şey de olsa onlar olacak yanımızda zaten...
Aynen hele ki anne duasıAnne baba duası iyidir ben basta sadcee kendi aileme soyledm. Hayırlısı neyse o olsun senin icin insallah en yakın zamanda atlatırsın riski saglıklı bi gebelik gecirirsn
Canım şurubunun adı nebenim rahmim çok aşağıdaymış zorla bebeği görmeye çalışıyoruz.
bu arada mide yanması için efsanevi bir şurup verdi istediğinde dik kafaya dedi
valla öyle rahatladım ki
_Lila valla ben başladım aşermeye çok zor bir şey istedi canım annem konu komşuya araştırıyor ama tuzlu
canım hiç tatlı istemiyor ya hiç hem de zaten normalde de şeker çikolata sevmeyen biriydim şimdi iyice tiksindim
Anladım canımEvet canım çarşamba günü gittim. Henüz kese göremedik zaten daha bakmadan keseyi göremeyiz bugün cok erken dedi doktorum. Kan değerin ve rahim kalınlığın hamileliğini doğruluyor dedi. Vajinal baksak görürürüz ama ihtiyaç yok dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Ben de 2 hafta sonraya randevu aldım daha garanti olsun dedim... adetten en az 10 gün geçmeden karından ultrasonda kolay kolay gözükmez kese dedi doktor
ne istedin olan biseyse gonderelim kargoylabenim rahmim çok aşağıdaymış zorla bebeği görmeye çalışıyoruz.
valla öyle rahatladım ki
_Lila valla ben başladım aşermeye çok zor bir şey istedi canım annem konu komşuya araştırıyor ama tuzlu
canım hiç tatlı istemiyor ya hiç hem de zaten normalde de şeker çikolata sevmeyen biriydim şimdi iyice tiksindim
ben de oğlağım ben de öğretmenim ve tüm özelliklerimiz aynı el becerileri vs
ben kendi doğum günüme gelsin istemiyorum ama bebeğibirkaç gün öncesi veya sonrası olabilir
benim rahmim çok aşağıdaymış zorla bebeği görmeye çalışıyoruz.
valla öyle rahatladım ki
benim rahmim çok aşağıdaymış zorla bebeği görmeye çalışıyoruz.
valla öyle rahatladım ki
Bende bende. Durum çok vahim. Kalçam çok büyüdü. Göbeğim çıkıyo. Nereyi kapatacağımı şaşırdımBenim gebelik oncesi hafif ayva göbeğim vardı, şu anda 4-5aylik gebe gibi görünüyorum
Biraz erken olduBende bende. Durum çok vahim. Kalçam çok büyüdü. Göbeğim çıkıyo. Nereyi kapatacağımı şaşırdım
Biraz erken olduİnşallah sağlıkla ilerlemesi nasip olursa 3 ay saklayacağım herkesten bu halde nasil saklayacagiz zor
Maşallah ne kadar çabuk duyulmuş kalp atışı canım vajinal mi duyuldu normal mi?kan tahlili falan almadıysa belki onları almak için çağırmış olabilirKızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi
Kızlar benim bugün kalp atışı duyuldu 5+4 deyim doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi bi arkadaşımın kalp atışı duyuldu ona 1 ay sonra gel demiş farklı doktor farklı hastahane acaba beni neden 1hafta sonra görmek istedi