2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sağol kuzum ben de sana cok sevindimm öğrendiğimden beri şükretmediğim dua etmediğim bir gün bile yok. Bugünleri görmek bile hayaldi benim icin o idrar testinde çift çizgiyi görünce bile test mi bozuk acaba ben hamile kalamam ki dedim rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah cok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sen de

Bu konuda benim doktorum net bişey söylemedi önermiyoruz normalde ilk 3 ay ama kesinlikle tut veya tutma diyemem dedi. Ben aslında tutmayı çok istiyordum ama dayanamadım son 10 gün çok fena tansiyonum düştü.
Bende ne zaman ayaga kalksam başım dönüyor bilemedim

Canım bende de son günlerde baş dönmesi oluyordu daha dün öğrendim hamile oldugumu sanırım o yüzden. Bugün de tutuyorum ama son 2 günü tutamiycam sanırım. Sende yeni öğrenmişsin sağlıkla kucagimiza alalim inşallah acaba doktora gittin mi?

Merhaba canım doktora gittin mi yoksa evde testle mi öğrendin :)

Evet canım çarşamba günü gittim. Henüz kese göremedik zaten daha bakmadan keseyi göremeyiz bugün cok erken dedi doktorum. Kan değerin ve rahim kalınlığın hamileliğini doğruluyor dedi. Vajinal baksak görürürüz ama ihtiyaç yok dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Ben de 2 hafta sonraya randevu aldım daha garanti olsun dedim... adetten en az 10 gün geçmeden karından ultrasonda kolay kolay gözükmez kese dedi doktor

Gebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.

Ah nasıl rahatladım bilemezsiz:) Kesinlikle yükselende etkiliyor diye düsünüyorum.İnşallah sakin bebekler olurlar.
İlk kızım rahat büyüdü,terazi burcu (bende teraziyim) Büyidukce inati tuttu sadece oda 2 yaşla ilgili diye dusunuyorum.Çunku bende hiç inat yok:)
saglikla gelsinlerde gerisi halolur

Adet öncesi şişlik bendede olmuştu hatta adet olsamda şu şişlik gitse diyordum meğer gebeliktenmiş. Sonra şişlik kaldı bazen çoğalıyor bazen aynı kalıyor.

Sivas medicana 115 veriyoruz indirimle şehirden şehire değişir herhalde

Her gittiginde ayni fiyat degilmi yakinimda bi kac hastane var ama bilmiyorum gecen birine gittim doktor pek sıcak gelmedi. Araştırmaya dewam en iyisi bunun için konu acmak teşekkür ederim

Ben de İstanbulda özel sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum. 110 TL ücreti. Biraz pahalı ama yapıcak bişey yok. Devlette bakan yok. Hemen hemen hepsi pandemi burada.

canım ben İzmir deyim. Kahraman Kolday’a gidiyorum. 500 ödeniyor her goruşmede ama ben daha önceki dogumumuda kendisiyle yaptigim icin 400 ödüyoruz. genel tahlillerimi de özel bir laboratuvara gönderiyor ona da en son 400 ödedik. Takibinden ve kendisinden memnunum. önceki dogumum normal dogumdu zaten normal dogumu destekleyen bir doktor. Bir dusun istersen sana fikir olsun.

Özel hastaneye gidiyorum ben de muayene 70 lira.

Tahlillerime de 50 lira aldılar, ben de bu kadar uygun beklememiştim tabi bizim için iyi oluyor.

Benim takipli olduğum 2 dr var biri özel hastanede diğeri muayenehane.Acil durumlar için arayabileceğim 2 doktor olsun diye dönüşümlü gideceğim.Doğumu da hangisi uygun olursa onunla yaparım.Ozel muayenehane 250 TL , özel hastane ise 110 TL

Benim oğlum da Koç burcu çok ilgi seviyor hep onunla ilgilen başka şey istemez

ben de oğlağım ben de öğretmenim ve tüm özelliklerimiz aynı el becerileri vs
ben kendi doğum günüme gelsin istemiyorum ama bebeği birkaç gün öncesi veya sonrası olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…