- 4 Kasım 2019
- 1.578
- 2.649
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.761
Sağol kuzum ben de sana cok sevindimmYaaa canım çok sevindim çoook çooook ❤❤Benim de eşimde sperm problemi vardı hiç umudum yoktu hala şaşkınlıklar içersindeyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Şu bir gerçek ki öğrendiğim andan beri tüm isteyenlere her dakika dua ediyorum çok zor bir süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenlere nasip etsin
Çok şükür bizde kucağımıza sağlıkla alalım inşallah çok amiiin
Teşekkür ederim canımHoşgeldin hayırlısı olsun canım
Bende ne zaman ayaga kalksam başım dönüyor bilemedimBu konuda benim doktorum net bişey söylemedi önermiyoruz normalde ilk 3 ay ama kesinlikle tut veya tutma diyemem dedi. Ben aslında tutmayı çok istiyordum ama dayanamadım son 10 gün çok fena tansiyonum düştü.
Canım bende de son günlerde baş dönmesi oluyordu daha dün öğrendim hamile oldugumu sanırım o yüzden. Bugün de tutuyorum ama son 2 günü tutamiycam sanırım. Sende yeni öğrenmişsin sağlıkla kucagimiza alalim inşallah acaba doktora gittin mi?Ben öğrenene kadar oruç tutuyordum. Hamileliğimi pazartesi öğrendim, pazartesiden beri tutmuyorum. Çünkü geçen hafta çarşambadan beri oruçluyken bayılacak gibi oluyordum ki normalde beni yıllardır hiç etkilemez oruç. Hatta pazar günü hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce öyle kötüydüm ki, eşim de kızdı belli ki iyi gelmiyor sana tutma dedi. Meğerse hamileymişim de o yüzden kötü olmuşum
Merhaba canım doktora gittin mi yoksa evde testle mi öğrendin :)Kızlar birde aranızda en taze benim o yüzden çok bilgim yok şişlik olması normal mi ben çok şiş hissediyorum kendimi birden oldu tuza çok dikkat ediyorum hani adet öncesi insan şişiyo ya öyleyim e olmadığım için bu şişlik böyle kalıcak mı çok rahatsız ediyo beni normal mi sizlerde öyle misiniz daha yeni 4 haftalığım bide ilersini düşünemiyorum
Evet canım çarşamba günü gittim. Henüz kese göremedik zaten daha bakmadan keseyi göremeyiz bugün cok erken dedi doktorum. Kan değerin ve rahim kalınlığın hamileliğini doğruluyor dedi. Vajinal baksak görürürüz ama ihtiyaç yok dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Ben de 2 hafta sonraya randevu aldım daha garanti olsun dedim... adetten en az 10 gün geçmeden karından ultrasonda kolay kolay gözükmez kese dedi doktorCanım bende de son günlerde baş dönmesi oluyordu daha dün öğrendim hamile oldugumu sanırım o yüzden. Bugün de tutuyorum ama son 2 günü tutamiycam sanırım. Sende yeni öğrenmişsin sağlıkla kucagimiza alalim inşallah acaba doktora gittin mi?
Ah nasıl rahatladım bilemezsiz:) Kesinlikle yükselende etkiliyor diye düsünüyorum.İnşallah sakin bebekler olurlar.benim ablamin 2. oglu 15 ocak dogumlu ve oglak burcu. hayatimda yegenim kadar ilimli sakin ve duygusal bir cocuk gormedim. bebekken usluydu annesini emer emer uyurdu geceleri uyumazdi biraz. buyudukce dillendikce tek negatif yönü biraz miz miz. onun disinda suan 10 yasinda hala cok uslu bir cocuk. Ayrica bu burc olayinda yükselen de cok etkiliyor. Oglak bebekleri bence akilli uslu olacaklarpozitif dusunelim oyle olsun. Bu arada benim oglusum koç burcu ay bana neler dediler yok aceleci olur sizi parmaginda oynatir evin patronu olur. Biz cok memnunuz oglumdan gayet akilli uslu cocugum .. ilgi alaka cok seviyor hep onunla ilgilenelim hic bikmaz ama zaten baska isimiz mi var :)
Adet öncesi şişlik bendede olmuştu hatta adet olsamda şu şişlik gitse diyordum meğer gebeliktenmiş. Sonra şişlik kaldı bazen çoğalıyor bazen aynı kalıyor.Kızlar birde aranızda en taze benim o yüzden çok bilgim yok şişlik olması normal mi ben çok şiş hissediyorum kendimi birden oldu tuza çok dikkat ediyorum hani adet öncesi insan şişiyo ya öyleyim e olmadığım için bu şişlik böyle kalıcak mı çok rahatsız ediyo beni normal mi sizlerde öyle misiniz daha yeni 4 haftalığım bide ilersini düşünemiyorum
Sivas medicana 115 veriyoruz indirimle şehirden şehire değişir herhaldeGebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.
Her gittiginde ayni fiyat degilmi yakinimda bi kac hastane var ama bilmiyorum gecen birine gittim doktor pek sıcak gelmedi. Araştırmaya dewamSivas medicana 115 veriyoruz indirimle şehirden şehire değişir herhalde
Her gittiginde ayni fiyat degilmi yakinimda bi kac hastane var ama bilmiyorum gecen birine gittim doktor pek sıcak gelmedi. Araştırmaya dewamen iyisi bunun için konu acmak teşekkür ederim
Evet fiyat aynı yılbaşından sonra zam gelebiliyor tabiHer gittiginde ayni fiyat degilmi yakinimda bi kac hastane var ama bilmiyorum gecen birine gittim doktor pek sıcak gelmedi. Araştırmaya dewamen iyisi bunun için konu acmak teşekkür ederim
canım ben İzmir deyim. Kahraman Kolday’a gidiyorum. 500 ödeniyor her goruşmede ama ben daha önceki dogumumuda kendisiyle yaptigim icin 400 ödüyoruz. genel tahlillerimi de özel bir laboratuvara gönderiyor ona da en son 400 ödedik. Takibinden ve kendisinden memnunum. önceki dogumum normal dogumdu zaten normal dogumu destekleyen bir doktor. Bir dusun istersen sana fikir olsun.Gebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.
Gebeliğini özel bi doktorla takip eden arkadaşlarım nasıl yapıyosunuz fiyatlar nasil merak ediyorum ? Bu arada izmirden olup ozel memnun oldugunuz bi doktor varsa yazarmısınız her sefernde baska bi yerde takip edilmek istemiyorum lutfen.
Benim oğlum da Koç burcu çok ilgi seviyor hep onunla ilgilen başka şey istemezbenim ablamin 2. oglu 15 ocak dogumlu ve oglak burcu. hayatimda yegenim kadar ilimli sakin ve duygusal bir cocuk gormedim. bebekken usluydu annesini emer emer uyurdu geceleri uyumazdi biraz. buyudukce dillendikce tek negatif yönü biraz miz miz. onun disinda suan 10 yasinda hala cok uslu bir cocuk. Ayrica bu burc olayinda yükselen de cok etkiliyor. Oglak bebekleri bence akilli uslu olacaklarpozitif dusunelim oyle olsun. Bu arada benim oglusum koç burcu ay bana neler dediler yok aceleci olur sizi parmaginda oynatir evin patronu olur. Biz cok memnunuz oglumdan gayet akilli uslu cocugum .. ilgi alaka cok seviyor hep onunla ilgilenelim hic bikmaz ama zaten baska isimiz mi var :)
ben de oğlağım ben de öğretmenim ve tüm özelliklerimiz aynı el becerileri vsYaa sen o teyzeye söyle
Oğlak burcuna kurban olsun
Ben de oğlağım
Çevremi çekip çeviririm
Hızlı fikir üretirim.
Lider özelliklerim baskındır.
Araştırmayı çok severim.
Çok çalışkanımdır.
El becerilerin var. Dikiş yapıyorum. Ayrıca öğretmenim.
Ben hep bunların önce Allahtan sonra burcumdan kaynaklı olduğuna inanıyorum.
Küçükken ben de çok inatçıydım ama zamanla kırdım bu huyumu.
Hala inat olduğum noktalar oluyor ama yavaşlamaya çalışıyorum.
Hadiya iyimisÖzel hastaneye gidiyorum ben de muayene 70 lira.
Tahlillerime de 50 lira aldılar, ben de bu kadar uygun beklememiştim tabi bizim için iyi oluyor.