2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aslinda kurana da inandigim soylenemez o yuzden sorun yok benim acimdan

aslinda kurana da inandigim soylenemez o yuzden sorun yok benim acimdan

Ahh öyle mi anladım canım
Evet o zaman senin açından biraz zor gelebilir bu tür inançlar.
Ama doğru kaynaklardan bakabilirsin
Yüzyıllardır tek bir noktası daha değişmeden günümüze ulaşabilen bir kaynak kendisi.
Tabi fikrine de saygı duyarım.
Herkesin inancı kendine öyle değil mi
Ortak nokta insan olabilmek

Canım hiç zorlamadım dünden kahverengi gelmişti onun devamımı acaba bide sadece peçeteye gelio benim çamaşıra geçmiyor anlamadım

Canım geçmiş olsun. Acaba basur başlangıcı olabilir mi? Bir arkadaşımın da o şekildeydi. Önce kılcal damarlar çatlıyor sonra da basura doğru ilerliyor.

Büyük abdestini yaparken zorlanıyor musun?
Ya da bir gün kabız bir gün ishal oluyor musun

18 Ocak doğumluyum bende. Evet inatçılık var ama anneme sorduğumda ‘seni koltuğa koyardım oyuncaklarınla saatlerce oynardın bende evin işini yapardım’ diyo. Ergenlikte de anneme çektirmedim. Sadece oğlak burçları gerçekten inandığı bir şey varsa hayatta caymaz ondan bu inatçılıksa evet inatçıyız

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn

Kızlar bende dün test yaptım evde pozitifti doktora gitmeden ismimi yazdırsam mı bilemedim :) bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Beklemeli miyim emin değilim. 18 inde test yaptim negatifti 20 sinde pozitif oldu daha çok yeni yani

Merhabalar, ben de idrar ve kanda hamilelik gördüm. 544 çıktı değerim. Ocak annesi olmaya adayım. Cumartesi randevum var bakalım keseyi görebilecek miyiz? Bu aralar acayıp kasık ve bel agrım var. Umarm her şey yolundadır. İlk hamileliğimde hiç böyle ağrılar hatırlamıyorum.

Selam kızlar dün geceden beri göğüslerimde ağrılar olmaya başladı.Kasıklarımda ağrıyolar öksürürken falan kasıklarımı tutuyorum ağrıyolar die hayırlısı bakalım

Bide bende çok rahatlık var anlamadım neden böyle hani sizin konuşmalarını görüyorum ya yok şöyle yok böyle ben nie böyle değilim diyorum bu rahatlık neden bende var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…