-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.721
Canım hiç zorlamadım dünden kahverengi gelmişti onun devamımı acaba bide sadece peçeteye gelio benim çamaşıra geçmiyor anlamadımKendini çok mu zorladın canım korkuya kapılma doktordan cevap gelene kadar yat uzan dinlen kanamani takip et
aslinda kurana da inandigim soylenemez o yuzden sorun yok benim acimdanAaa kuzum olur mu
Bak kuranı kerimde buruc suresi var.
Allahuteala burçlara yemin olsun ki diyor.
Yani gerçekten var.
Ama şu günlük tarotmuş yok ayın neptün yörüngesine girdiği için falanmış filan mış bunlar doğru değil.
Ama karakteristik özelliklerde burçların etkisi muhakkak vardır.
Bazılarında az bazılarında çok
aslinda kurana da inandigim soylenemez o yuzden sorun yok benim acimdan
Canım doktorunun adı ne
Deneyimli ama riskli gebelik uzmanı değilAllah iyilerle karşılaştırsın evet. epey de rahat bir doktormuş. Şimdiki doktorunuz nasıl?
Canım hiç zorlamadım dünden kahverengi gelmişti onun devamımı acaba bide sadece peçeteye gelio benim çamaşıra geçmiyor anlamadım
Belki burda paylasmak yasaktır.Ozelden yazdımAntalya demişsiniz hangi doktor? Ben de antalyadayım da merak ettim
18 Ocak doğumluyum bende. Evet inatçılık var ama anneme sorduğumda ‘seni koltuğa koyardım oyuncaklarınla saatlerce oynardın bende evin işini yapardım’ diyo. Ergenlikte de anneme çektirmedim. Sadece oğlak burçları gerçekten inandığı bir şey varsa hayatta caymaz ondan bu inatçılıksa evet inatçıyızMerhaba hanımlar,biraz evvel aşagi indim bi komşumda ordaydı.Konu konuyu açtı,kızım terazi burcj,onun özelliklerini konuştuk,ogluda terazi burcu imiş.
Dediki kızım 14 ocak oglak burcu çok zor bi çocuk burnumdan getirdi herşeyi
çok inatçi biri.
Hamile oldugumu bilmiyor henüz.
Benimde cocugum nasipse 14 ocak dogumlu olacak ve oglak burcu olacak.
Gerildim biraz.Sizcede öylemidir ne diyosunuz?
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminnBayanlar günaydııın
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım tam 4 haftalığım içiniz de sanırım en mercimek benim ki olucakdaha doktora gitmedim beta hcg takibi yapıyorum muhtemelen ocak sonu gibi gözüküyor doğumum inşallahh ❤
1 sene olucaktı neredeyse isteyeli hiç ummadığım anda geldi miniğimiz hala inanamıyorum
özelden yazdımCanım doktorunun adı ne
Benimde 27sinde bende çok heyecanlıyımHenüz ultrasona girmemiş biri daha var burada. :)
Tuğçe canım iyi ki varsınagrilarinda gecer bakalim 4 ve 5. haftada benimde kasik agrim vardi
Adet tarihime göre 7 yumurtlama günümü göre 4 gün geçmişGecikmenizin kaçıncı günü?
Inşallah canım allah razı olsunPek erken kalkmissiniz...Ben işyerime 10-11 gibi gittiğim halde 6 da kalkıyorum.Hamilelik uykusuzluk yaptı.Gece 5 saatten fazla uyuyamiyorum. O da bölük pörçük.
Güzel haberlerle dönün inşallah..
sende iyi ki varsin canim hersey yoluna girecek sadece biz cok heyecanli oldugumuz icin endiseleniyoruzTuğçe canım iyi ki varsınİnsan bunları duyunca geçtiğini öğrenince mutlu oluyor
Anladım canım :)Ben oruç tutuyorum, zaten aç kaldığım sürece daha rahatım. Yemek yedim mi midemin ağrısı tavan yapıyor. Asıl ben bütün gün bilgisayar karşısında tünemiş olmanın ne kadar zararlı olabileceğini sorgulamaktayım.
Hoşgeldin hayırlısı olsun canımKızlar bende dün test yaptım evde pozitifti doktora gitmeden ismimi yazdırsam mı bilemedim :) bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Beklemeli miyim emin değilim. 18 inde test yaptim negatifti 20 sinde pozitif oldu daha çok yeni yani