Sağ ol canım hepimizin inşallah. Şu hastane git gellleri hele salgında stres stresHersey gönlünce olsn insallab canım
Bende kullandım sıkıntı yokDaha öncede kullandım hic birsey yasamadim
Tüp bebeğin başından beri korunuyoruz biz de evet, kaçırmak istemiyorum derken doktor kontrolünü anlamında söylemiştimOperasyon sonrası korunma süresi vermedi mi? Bana 2 ay korunma dedi ilk ayında cyclo kullandım ilacın bittiği gün lekelenme oldu birkaç gün sonra regl başladı
Ben de dört gözle adetimi bekliyorum ikinci günü çağırdı ama tık yokHerkese merhaba bende nisan adetimle tüp bebek tedavisine başlayacagım inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız
Yarın tekrar mı gel dediler?Kızlar yarın yine gideceğim muayeneye heralde ne bileyim sır gibi bir şey demediler. İlaç filan da vermedi yorumda yapmadı
Hayırlısı olsun, siz ne için histeroskopi olmuştunuz? bu ay bana da histeroskopi yapacak doktorum transfer öncesi. Bir de histeroskopiden hemen sonraki ay olmuyor muymuş transfer beklemek mi lazım? Çok sordum kusura bakmayınKızlar ben de bugün doktora gittim.. cyclo’yu 1 paket daha kullanacakmışım. Rahim filmi çekelim dedi bir de. Moralim iyice alt üst olduhisteroskopiden sonra rahim filmi çektiren oldu mu? Bu gidişle haziran’a sarkıyor transferde..
histereskopiden önce çekilmişmiydi rahim filmi genelde tedavinin en başında isteniyor o amaKızlar ben de bugün doktora gittim.. cyclo’yu 1 paket daha kullanacakmışım. Rahim filmi çekelim dedi bir de. Moralim iyice alt üst olduhisteroskopiden sonra rahim filmi çektiren oldu mu? Bu gidişle haziran’a sarkıyor transferde..
Ben geçtiğimiz haziranda doğal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım, sonrasında kürtaj oldum. Tüp bebek doktorum da histeroskopi yapalım transfer öncesi, hem rahime bakmış oluruz hem de işte çizik vs. tutunma olasılığını arttırırız dedi. Ama histeroskopi yaparken küçük çizikler atmamışlar, boydan boya kesmişler, rahimi genişletmişler. Bu sebeple 2 ayda anca iyileşir dedi bugün. Normal histeroskopi yapsaydık 1 adet sonrası toparlanırdın, transfer yapardık dedi.Hayırlısı olsun, siz ne için histeroskopi olmuştunuz? bu ay bana da histeroskopi yapacak doktorum transfer öncesi. Bir de histeroskopiden hemen sonraki ay olmuyor muymuş transfer beklemek mi lazım? Çok sordum kusura bakmayın
rahimde perde yada yapışıklık mı varmışki öyle kesmişlerBen geçtiğimiz haziranda doğal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım, sonrasında kürtaj oldum. Tüp bebek doktorum da histeroskopi yapalım transfer öncesi, hem rahime bakmış oluruz hem de işte çizik vs. tutunma olasılığını arttırırız dedi. Ama histeroskopi yaparken küçük çizikler atmamışlar, boydan boya kesmişler, rahimi genişletmişler. Bu sebeple 2 ayda anca iyileşir dedi bugün. Normal histeroskopi yapsaydık 1 adet sonrası toparlanırdın, transfer yapardık dedi.
Hayır ben daha önce hiç rahim filmi çektirmedim. Üstelik bundan önce görüştüğüm 4 doktorda istememişti rahim filmini..bu doktorum da daha önce rahim filmi çektirmediğim için onun yerine histeroskopi yapalım dedi. Ama şimdi de embriyoyu riske atmayalım, toparlanmış mı rahim diye önümüzdeki adet sonrası rahim filmi çekelim diyo. Emin olmak için istiyor biliyorum ama yine de işlem üstüne işlem, ay üstüne ay, yıpranmaya başladımhistereskopiden önce çekilmişmiydi rahim filmi genelde tedavinin en başında isteniyor o ama
benim ilk önce rahim filmim çekildi sonraki adette opu oldu sonraki adetten sonra histereskopi sadece çizik ve prp yapıldı şimdide transfer için tedaviye başlıycam cuma günü inşallahBen geçtiğimiz haziranda doğal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım, sonrasında kürtaj oldum. Tüp bebek doktorum da histeroskopi yapalım transfer öncesi, hem rahime bakmış oluruz hem de işte çizik vs. tutunma olasılığını arttırırız dedi. Ama histeroskopi yaparken küçük çizikler atmamışlar, boydan boya kesmişler, rahimi genişletmişler. Bu sebeple 2 ayda anca iyileşir dedi bugün. Normal histeroskopi yapsaydık 1 adet sonrası toparlanırdın, transfer yapardık dedi.
Rahimde sorun yoktu, sağ taraf biraz basıktı sadece en ideal haline getirmek için biraz müdahale ettik demişti doktor. Daha önce kendim hamile kaldım, sonraki kontrollerde de kimse rahimde sorun görmemiştirahimde perde yada yapışıklık mı varmışki öyle kesmişler
doktorun eniyisini bilir tabi ama rahime zaten histereskopi ile detaylı bakılıyor rahim filmi genelde tüplere bakılıyor bilemedim tabi insan planladığı gibi olmadıkça ekstra yıpranıyor ama geç olsun güç olmasın diyelimHayır ben daha önce hiç rahim filmi çektirmedim. Üstelik bundan önce görüştüğüm 4 doktorda istememişti rahim filmini..bu doktorum da daha önce rahim filmi çektirmediğim için onun yerine histeroskopi yapalım dedi. Ama şimdi de embriyoyu riske atmayalım, toparlanmış mı rahim diye önümüzdeki adet sonrası rahim filmi çekelim diyo. Emin olmak için istiyor biliyorum ama yine de işlem üstüne işlem, ay üstüne ay, yıpranmaya başladım
her doktor başka söylüyor işte nerde tedavi görüyosunRahimde sorun yoktu, sağ taraf biraz basıktı sadece en ideal haline getirmek için biraz müdahale ettik demişti doktor. Daha önce kendim hamile kaldım, sonraki kontrollerde de kimse rahimde sorun görmemişti
Evet normalde daha tup bebege baslarken ilk rahim filmi istiyorlar..ben de demek ki rahmim cok iyi hic istemediler diye seviniyordumbenim ilk önce rahim filmim çekildi sonraki adette opu oldu sonraki adetten sonra histereskopi sadece çizik ve prp yapıldı şimdide transfer için tedaviye başlıycam cuma günü inşallah
Histeroskopiden sonra da bazen yapisiklik olabiliyor sanirim, ozellikle benimki kadar cok islem gorduyse. Oyle bir yapisiklik olmadigindan emin olmak istiyor heralde.. bi de ilac kullanmama ragmen ara kanamam basladi, biraz ondan da mi tedirgin oldu nolduysadoktorun eniyisini bilir tabi ama rahime zaten histereskopi ile detaylı bakılıyor rahim filmi genelde tüplere bakılıyor bilemedim tabi insan planladığı gibi olmadıkça ekstra yıpranıyor ama geç olsun güç olmasın diyelim
evet haklısınız aklında kalacağına uzasın önemli değil evet rahim filmi ağrılı biraz ama istersen anesteziyle yapıyolar ama benim doktorum anestezi alma boşuna dayanırsın demişti bende almamıştım biraz acı çekiyosun ama kısa sürüyoHisteroskopiden sonra da bazen yapisiklik olabiliyor sanirim, ozellikle benimki kadar cok islem gorduyse. Oyle bir yapisiklik olmadigindan emin olmak istiyor heralde.. bi de ilac kullanmama ragmen ara kanamam basladi, biraz ondan da mi tedirgin oldu nolduysaSonucu guZel olsun da ne diyorlarsa tamam diyoruz