Canım %3 4 gibi çok minik bi ihtimal demişti doktor bana sakın olumsuzu çağırma inşallah hiç bi problem olmayacakBenimde tek yumurta var 3. Gün bu hafta regli bekliyorum bi umudum yok bi umudum var gibi oluyor çözünürkken bir problem yaşarmıyız diye düşünmekten kendimi alamıyorum korku endişe heyecan hepsi bir arada Allah hepimizin yanında olsun dualarım hepimiz için
Ya teşekkür ederim öyle falan yazanlar olmuş korkmuştum teşekkür ederim peki sende kasık ağrısı yapıyor muBenimde ters engel değil tabiki :)
Ne gibi etkileri varmış ki? Normal hamilelik süreci gibi işlemiyor mu?Merhaba kızlar, transfer sonrası şampuan nemlendirici güneş kremi (gerçi virüsten güneş yüzü görmemiz zor gibi ama ) gibi temel ürünler açısından ne düşünüyorsunuz doktorumuzdan tavsiye aldınız mı hiç bu konuda ?
Daha öncede kullandım hic birsey yasamadimKızlar bende Nisan 15 civarı adet olurum size sorum olacak bu kullanılan ilaç estrofem yan etki yapıyor mu? Bir arkadaşıma dokunmuş sanırım döküntü yaptığını depresyona soktupundan bahsetti sormak istedim sizlerde bu şekilde etki eden oldu mu acaba
Aynen öyle işliyorda ne bileyim mesela yaşlanma karşıtı ürünleri kesinlikle kullanmayın demişler baya olumsuz etkisi varmış içindeki kimyasalların aseton mesela aynı şekilde şampuan da doğal içerikli şeyler kullanın diyorlar merak ettim sizler neler yapıyorsunuz ya da yapacak mısınız? Eskisi gibi devam mı edeceksinizNe gibi etkileri varmış ki? Normal hamilelik süreci gibi işlemiyor mu?
Ben dediklerinden sadece sampuani duydum. Oda sadece transfer sonrasindaki ilk dusta die biliorum. Ztn duş almak basta yasak ya sampuanin rahim bolgesine bilhassa ice dogru gelmemesine fln dikkat etmek gerekiyo diolar. Ztn normalde bile ice dogru yikamak rahmin dogal florasini bozuyo. Sampuan o yuzden zararli diyen var yani. Harici cok dusunme bence bisi olmazAynen öyle işliyorda ne bileyim mesela yaşlanma karşıtı ürünleri kesinlikle kullanmayın demişler baya olumsuz etkisi varmış içindeki kimyasalların aseton mesela aynı şekilde şampuan da doğal içerikli şeyler kullanın diyorlar merak ettim sizler neler yapıyorsunuz ya da yapacak mısınız? Eskisi gibi devam mı edeceksiniz
İlk hamile kaldığımda araştırmıştım baya. Açıkcası cilt üzerindem emilimle kozmetiklerin hiçbirinin 9 ayda olumsuz bir etkide bulunacağını düşünmüyorum. Onlara gelene kadar da yediğimiz tavuk/yumurtadan kullandığımız telefona kadar bir çok dış etken var, ama bunları kontrol edebileceğimizi sanmıyorum, kısa dönemli kontrolün de bir etkisi olduğuna inanmıyorum. tüp bebeğin bu kadar çoğalmasında bunlara birikmiş maruziyetin etkisi vardır kesin. Neyse yani ekstra bir önlem almayı düşünmüyorum ben, zaten genelde kaliteli içerikler kullanmaya çalışıyorum. A vitamini içindi sanırım dikkat edilmesi söyleniyor..Aynen öyle işliyorda ne bileyim mesela yaşlanma karşıtı ürünleri kesinlikle kullanmayın demişler baya olumsuz etkisi varmış içindeki kimyasalların aseton mesela aynı şekilde şampuan da doğal içerikli şeyler kullanın diyorlar merak ettim sizler neler yapıyorsunuz ya da yapacak mısınız? Eskisi gibi devam mı edeceksiniz
Operasyon sonrası korunma süresi vermedi mi? Bana 2 ay korunma dedi ilk ayında cyclo kullandım ilacın bittiği gün lekelenme oldu birkaç gün sonra regl başladıKızlar histeroskopi sonrası Cyclo- progynova kullanan oldu mu? Dr. ilaç bitince adet olursun demişti, daha ortasındayım kutunun ama adetim başlıyor gibi.. hiç böyle olan oldu mu merak ettim. Malum transfer vs. hep adete göre belirleniyor, endişelendim bende, gününü kaçırmayayım..
Retinollü ürün kullanılmaz.. sls ve paraben içeren ürünler kullanmayın paraben sentetik östrojen gibi etki ediyor vücuda.. saç boyası, gazlı spreyler vs zararlı.Aynen öyle işliyorda ne bileyim mesela yaşlanma karşıtı ürünleri kesinlikle kullanmayın demişler baya olumsuz etkisi varmış içindeki kimyasalların aseton mesela aynı şekilde şampuan da doğal içerikli şeyler kullanın diyorlar merak ettim sizler neler yapıyorsunuz ya da yapacak mısınız? Eskisi gibi devam mı edeceksiniz
Dr ilaçları kestikten sonra dedi. İlaç kullandığın sürece olmuyorsun canım... Kan tahlili den sonra olmadıysa ilaçları bırakıyorsun ama ondan ne kadar süre sonra regl olunur bilemiyorum tabi.Bilgilenelim köşemizde yeni bir soru var✍
Tutunma olmadıysa ne zaman regl olunuyor acaba? Normal döngüye göre mi başlıyor?
Düşük vs. kastetmiyorum, hiç tutunma olmadiysa ne zaman başlar?
3-5 gün sonra en geç bir hafta içinde başlıyorBilgilenelim köşemizde yeni bir soru var✍
Tutunma olmadıysa ne zaman regl olunuyor acaba? Normal döngüye göre mi başlıyor?
Düşük vs. kastetmiyorum, hiç tutunma olmadiysa ne zaman başlar?
Hersey gönlünce olsn insallab canımKızlar muayenem var bugün bakalım ne durumdayım. Sanırım birkaç güne transfer olur her şey yolundaysa eğer. Yine de bilemiyorum tabii