2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım %3 4 gibi çok minik bi ihtimal demişti doktor bana sakın olumsuzu çağırma inşallah hiç bi problem olmayacak

Merhaba kızlar, transfer sonrası şampuan nemlendirici güneş kremi (gerçi virüsten güneş yüzü görmemiz zor gibi ama ) gibi temel ürünler açısından ne düşünüyorsunuz doktorumuzdan tavsiye aldınız mı hiç bu konuda ?

Çıldıriciğiiiiim rahmim kalınlaşmıyor deli gibi nar suyu içmiştim bana mısın demedi. Günde 3 estrofeme rağmen cuma günü 6.5mm iken pazartesiye yine aynı boyutta kalmış.

Ne gibi etkileri varmış ki? Normal hamilelik süreci gibi işlemiyor mu?

Kızlar bende Nisan 15 civarı adet olurum size sorum olacak bu kullanılan ilaç estrofem yan etki yapıyor mu? Bir arkadaşıma dokunmuş sanırım döküntü yaptığını depresyona soktupundan bahsetti sormak istedim sizlerde bu şekilde etki eden oldu mu acaba

Daha öncede kullandım hic birsey yasamadim

Merhabalar, 4 yaşında oğlum var ilk deneme tüp bebek tek embriyo ile tuttu çok şükür 22 Mart adetim ile 5 yıldır bekleyen dondurulmuş embriyolarla transfer olucam.doktorum yaşım 35 üstü olduğu için bu sefer iki embriyo koyabiliriz dedi.iki embriyo transferi olanlar ikisinin ya da tekinin tutma ihtimali nedir yardımcı olabilir misiniz

Ne gibi etkileri varmış ki? Normal hamilelik süreci gibi işlemiyor mu?
Aynen öyle işliyorda ne bileyim mesela yaşlanma karşıtı ürünleri kesinlikle kullanmayın demişler baya olumsuz etkisi varmış içindeki kimyasalların aseton mesela aynı şekilde şampuan da doğal içerikli şeyler kullanın diyorlar merak ettim sizler neler yapıyorsunuz ya da yapacak mısınız? Eskisi gibi devam mı edeceksiniz

Ben dediklerinden sadece sampuani duydum. Oda sadece transfer sonrasindaki ilk dusta die biliorum. Ztn duş almak basta yasak ya sampuanin rahim bolgesine bilhassa ice dogru gelmemesine fln dikkat etmek gerekiyo diolar. Ztn normalde bile ice dogru yikamak rahmin dogal florasini bozuyo. Sampuan o yuzden zararli diyen var yani. Harici cok dusunme bence bisi olmaz

İlk hamile kaldığımda araştırmıştım baya. Açıkcası cilt üzerindem emilimle kozmetiklerin hiçbirinin 9 ayda olumsuz bir etkide bulunacağını düşünmüyorum. Onlara gelene kadar da yediğimiz tavuk/yumurtadan kullandığımız telefona kadar bir çok dış etken var, ama bunları kontrol edebileceğimizi sanmıyorum, kısa dönemli kontrolün de bir etkisi olduğuna inanmıyorum. tüp bebeğin bu kadar çoğalmasında bunlara birikmiş maruziyetin etkisi vardır kesin. Neyse yani ekstra bir önlem almayı düşünmüyorum ben, zaten genelde kaliteli içerikler kullanmaya çalışıyorum. A vitamini içindi sanırım dikkat edilmesi söyleniyor..

Operasyon sonrası korunma süresi vermedi mi? Bana 2 ay korunma dedi ilk ayında cyclo kullandım ilacın bittiği gün lekelenme oldu birkaç gün sonra regl başladı

Retinollü ürün kullanılmaz.. sls ve paraben içeren ürünler kullanmayın paraben sentetik östrojen gibi etki ediyor vücuda.. saç boyası, gazlı spreyler vs zararlı.

Bilgilenelim köşemizde yeni bir soru var

Tutunma olmadıysa ne zaman regl olunuyor acaba? Normal döngüye göre mi başlıyor?

Düşük vs. kastetmiyorum, hiç tutunma olmadiysa ne zaman başlar?

Bilgilenelim köşemizde yeni bir soru var

Tutunma olmadıysa ne zaman regl olunuyor acaba? Normal döngüye göre mi başlıyor?

Düşük vs. kastetmiyorum, hiç tutunma olmadiysa ne zaman başlar?
Dr ilaçları kestikten sonra dedi. İlaç kullandığın sürece olmuyorsun canım... Kan tahlili den sonra olmadıysa ilaçları bırakıyorsun ama ondan ne kadar süre sonra regl olunur bilemiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…