2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim yaşım 24 ama ona rağmen başarı şansı zor ondan uzun protokol yapalım dedi geç oldukça içime olmuycak hissi geliyor artık senin ilk denemen mi peki canım

O önemli değil dedi de sen öyle yazınca belki bilgim vardır dedim
Benim ki çok hafif eğilimliydi sorun olmaz demişti ben tedbir amaçlı oldum canım. Çizik atıldı bide o sorun giderildi. Operasyondan çıkınca odaya geldiğinde bazı eşyaların yeriyle oynayınca daha iyi görünür daha iyi durur ya sizinki tam öyle oldu dedi doktorum

Eğer güvendiğiniz bir doktorla başladıysanız tedirginlikleri bir kenara bırakın opuya kadar o kadar rahattım ki Dr opu gününü ertelediğinde bile vardır Bi bildiği dedim geçtim. Çok da iyi yapmış mesela ertelemekle daha güzel sonuçlar elde ettik.

Süreç regl 2 ya da 3. Günü başlıyor. Önce yumurta geliştirici iğne kullanıyorsunuz, sonra çatlatmama iğnesi başlıyor büyüyenler çatlamasın diye, bu süreçte 3 günde 1 kontrol oluyorsunuz. Sonra opu günü belirliyor ve çatlatma iğnesi vuruyorsunuz.

Tavsiyem ilaçları almadan önce birkaç eczaneden fiyat almanız. Benim 850 TL ye aldığım ilacı başka bir eczane 1400 TL ye satıyordu mesela.

Benim yaşım 24 ama ona rağmen başarı şansı zor ondan uzun protokol yapalım dedi geç oldukça içime olmuycak hissi geliyor artık senin ilk denemen mi peki canım
Bir de olumsuz şeyleri duyma amh değerin düşük değil ki 2 3 arasında olmalı diyorlar 0.1 le gebe kalıyor insanlar senin de 2 ye yakın maşallah umutsuz olman için sebep yok bence

Anladım canım. Yaşına göre değerlendirmiş o zaman dr seni. Ben ilk kez deneyeeğim. Bakalım hayırlsı. Randevumu aldım tahlillerimle dr gideceğim henüz karar verdiğim dr muayene olmadım adetin 2. gününe randevu aldım. Direk tüp bebek istiyoruz dicem elimdeki tahlilleri filimleri götürerek bakalım oda bir mauyene eder ve bize bir yol gösterir. Benim geçen sene bir gebelğim oldu ama kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene geçti ahala gebe kalamadım. Vakit geçiyor sıınrdayım o yüzden tüpe karar verdik. Bir aşılama geçmişiim var başarısız.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim evet doktorum çok iyi ama o yoğunlukta sanki çok fırsat bulamıyor gibi geliyo bazı şeyleri atlar mi bilgim de olmayınca endiseleniyorum

Insallah meleğini kucağına alırsın canım tez vakitte

Kızlar histeroskopi sonrası Cyclo- progynova kullanan oldu mu? Dr. ilaç bitince adet olursun demişti, daha ortasındayım kutunun ama adetim başlıyor gibi.. hiç böyle olan oldu mu merak ettim. Malum transfer vs. hep adete göre belirleniyor, endişelendim bende, gününü kaçırmayayım..

Ben şuan kullanıyorum 17.gündeyim 2 gün önce lekelenme oldu adet olcam sandım ama geri durdu oda

Ben şuan kullanıyorum 17.gündeyim 2 gün önce lekelenme oldu adet olcam sandım ama geri durdu oda
Benim lekelenme başladı, karnım da ağrıyor normal adet olacakmışım gibi.. doktorla konuştum, ilacın bitmesini beklicez, olsan da ara kanama olarak değerlendireceğiz dedi

Benim lekelenme başladı, karnım da ağrıyor normal adet olacakmışım gibi.. doktorla konuştum, ilacın bitmesini beklicez, olsan da ara kanama olarak değerlendireceğiz dedi
Bende de aynısı oldu canım karnım baya ağrıdı adet olcam sandım ama olmadım. İlaç bitince 1 hafta içinde olurmuşuz zaten

O endişeleri bende taşıyorum ki bu süreç herkes için ciddi endişelerle geçiyor canım. Nedenleri farklı olsada canı nasip edecek Rabbim. Allah yardımcımız olsun. İnşallah seninle kalır ve güzel sonuçlar elde edersin.

Benim 5bc tutunmadi ama 2 aa tutunan var korkmayin hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…