2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Iyi pazarlar kizlarrrr yavas yavas bitiyor Mart ayı Bu arada benim gibi sigara icmemeye çalışmakla boğusan varmi?
7 ay once tedavi zamaninda biraktim oncekilerde hep icmistim hatta transfer sonrasi bile esimden gizli bi iki tane icmistim cok pisman oldum simdi cok rahatimki yillardir kullanan biriydim

Bizde düsunuyoruz tüp bebek yaptirmaya ama güvenilir ve isini hakkiyla yapan yer arastirmasina koyulduk :)) sizlerde bana bilgi verirmisiniz hangi hastane ve hangi doktorda tedavi goruyorsunuz:)) insallah bu yolda herkes umuduna kavuşur..

Hangi sehirde yasiyorsunuz belki ortak birileri çıkar tavsiye verebilecek.

Ben maslak acıbadem bülent tırasa gidiyorm il dısından gelip gidiyoruz siz nerde yasiyorsnuz

Kızlar bu arada ben de ilk kez yaptırıcam da süreçle ilgili korkum var biraz yumurta toplanırken genel anestezi altında mı toplanıyor bilginiz var mı ?
Merhabaa Bende ilk denemeyi yapacağım. Umarım güzel haberler alırız. Bilenmezlikten korkuyor tabi insan ama sonuca odaklanmak gerek yoksa çekilmez bu süreç

Canım merhaba benim de rahmin ters bu tüp bebeğe Bi engeli var mı

Herkese merhaba resmen konu konu geziyorum belki benimle aynı durumda olan vardır diye yumurta rezervi azlığım var fsh 11 amh1.44 aşılama yaptircakken eşimin hastaliginin tedavi sonrası sperm problem dolayısı ile tüp bebeğe geçtik ve uzun protokol tüp bebek uyguluycam dedi ve gonapeptyl verdi 3 kutu bugün 21. Günü bugün başlıyorum sanırım adet olunca tüp bebek ilaçlarına basliycak süreç nasıl ilerler ne olur bilmiyorum çok da tedirginim

SElam canım, geçmiş olsun öncelikle. Hayırlı olsun tedavinn. Yumurta rezervin bence ii bu değerlerle çok rahat tedavi görür ve olumlu souç alırsın benim de 1,517 yaşım 38 dr çok olumlu konuşmuştu benimle. Ben de adeti bekliyorum tedaviye başlayaağım yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…