Amin inşallahhHerkese hayirli kandiller dilerim bugün birbirimize dua edelim. Annelik icin sabir gosterdik gosteriyoruz rabbim bizlere sifa versin ve en hayırlı tez zamanda kucagimiza yavrumuzu vermeyi nasip etsin. Ben inanıyorum ve önumuzdeki ay guzel haberler verecegiz birbirimize hissediyorum.
evettt internetten araştırdığıma göre enfazla 2 embriyo gerekiyo 3 ten fazla değil yaşım 27Aslında normalde 35 yaş altında ve ilk denemen ise yasa gereği tek embriyo koyuluyor ama birçok merkez buna fazla takılmıyor 2 koyuyor ona sen karar veriyorsun genelde iki daha garanti diyorlar ama ben pek katılmıyorum çünkü iki olup olumsuz olanda çok fazla. Benim drum kesinlikle iki istemiyor ve yapmıyor bizde 2 istemiştik ama hayır sağlıklı bir gebelik tek embriyo ile olur diyor keşke iki koysahayırlısı olsun sizler içinde
Hadi gözün aydın. İnşallah güzel haberlerini alırız, sağlıkla kucağına alırsınAmin insallah canim
Aradilar simdi basliyoruz tedaviye
Hadi bismillah
Eline sağlık canım. Yaş 33, ilk deneme, opu 21 şubat, sorun amh düşüklüğü, transfer henüz belli değil, 2 dondurulmuşum var. İnşallah tablonun Hgc bölümü pozitiflerle dolar en yakın zamanda. Hayırlı kandiller herkeseHerkese selam ben tabloyu hazirladim. Isteyen arkadaslar bana iletirse ekleyeceğim. Eski topiklerden tanidigim arkadaslarin isjmlerini yazdim bile:) ayrica destegi icin @tupaaaaa arkadasima da cok tesekkurler
Bu gün geceli 5 gün oldu hala olmadımBende 2. adeti bekliyorum ama daha var umarim gecikmez . Bu iş hep sabir isi bekle bekle sabir tasi olduk
Tüp bebek yaptığım hastahane 1 saatte çıkarttı hemen başladım o günHanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?
Ben ama maalesef hala içiyorum günde 10 taneye düşürebildim sadeceIyi pazarlar kizlarrrr yavas yavas bitiyor Mart ayıBu arada benim gibi sigara icmemeye çalışmakla boğusan varmi?
Otlanarak yaşıyorumIyi pazarlar kizlarrrr yavas yavas bitiyor Mart ayıBu arada benim gibi sigara icmemeye çalışmakla boğusan varmi?
Olmaz mı hiçIyi pazarlar kizlarrrr yavas yavas bitiyor Mart ayıBu arada benim gibi sigara icmemeye çalışmakla boğusan varmi?
Bitmesi için gün sayıyorumIyi pazarlar kizlarrrr yavas yavas bitiyor Mart ayıBu arada benim gibi sigara icmemeye çalışmakla boğusan varmi?
Evet hiç birşey hissetmiyorsun uyuyorsun uyanıyorsun bitiyorKızlar bu arada ben de ilk kez yaptırıcam da süreçle ilgili korkum var birazyumurta toplanırken genel anestezi altında mı toplanıyor bilginiz var mı ?
Kafeinsiz turk kahvesi de var. Filtreyi denemedim ama bende turk kahvesini oyle iciyorum. Mehmet efendiydi sanirim.Otlanarak yaşıyorumcuma 5 tane falan içtim, dün 0 bugün belki kahve yanı 1 olur böyle.. İğnelerden opuya kadar hiç içmemiştim. Şimdi de transfer bekliyorum hiç içmemek için beni zorlayacak şey kahve... Kafeinsiz filtre aldık Bi de Türk kahvesi bulursam inşallah
Al bendende o kadar umarim birakiriz bende artık transfere yaklastikca tamamen kesicem oyle niyet ettim bakalimOlmaz mı hiçopu olacagimi öğrenimde bırakmıştım oldum tekrar başladım şuanda bile sana yazarken içiyorum ama nasıl bi vicdan sorma resmen savaş veriyorum
Opu dan hic korkma hiçbirsey duymayacaksin.Kızlar bu arada ben de ilk kez yaptırıcam da süreçle ilgili korkum var birazyumurta toplanırken genel anestezi altında mı toplanıyor bilginiz var mı ?