Dr lar bişey demedi ama bence yok kuzum ya 2 gün sonra tekrar kan verelim yazmış o da iyi bir yükselme gösterirse 15 gün sonra ultrasona gel yazmıs2iz olma ihtimali var mı kuzum
Yani yarından sobra artik transfere gideceksin demi..iste heyecana az kaldi her sey cok guzel olacak ins canimKizlar transfer öncesi 2. görüşmem var yarın. Sormam gereken biseyler varmı doktora acaba? Ne bakilacak acaba yarin merak ediyorum biraz
Dondurulmuşsa pozitif canımArkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?
Baya baya pozitif canım hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?
Muhtemelen e2 progesteron lh bakılır bir de muayene olur kuzum. Her şey yolunda gitsin inşallahKizlar transfer öncesi 2. görüşmem var yarın. Sormam gereken biseyler varmı doktora acaba? Ne bakilacak acaba yarin merak ediyorum biraz
Çarşamba olacak transfer için Benden pazartesi covid testi istemişlerdi canımkızlar transfer öncesi kovit testi yaptıran var mı çrş transferım var bugün yaptırdım sonucu attım hastane kabul etmeyebilirmiş yarın yaptırmam gerekiyormuş
Yani baya belirgin aslında ilaç etkisi olsa hafif silik çıkabilirdi 11 gün olmuş :) hayırlı olsun vardır inşallah yarın kan verin benceArkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?
Bana hastanede yaptılar kuzum o yüzden bir şey diyemiyorumkızlar transfer öncesi kovit testi yaptıran var mı çrş transferım var bugün yaptırdım sonucu attım hastane kabul etmeyebilirmiş yarın yaptırmam gerekiyormuş
benden de pzt istemişlerdi yarın işlerim olduğu için bugün yaptırmıştım bır daha isticekler o zamanÇarşamba olacak transfer için Benden pazartesi covid testi istemişlerdi canım
Yarin dan sonra bi kontrol daha var ama olsun bekliyorum. 12 gun kaldiYani yarından sobra artik transfere gideceksin demi..iste heyecana az kaldi her sey cok guzel olacak ins canim
Beni de ekler misiniz bu arada listeye yaşım 29 6.gün tek embriyo transfer günü 12nisan sonuç günü 22 nisanYarin dan sonra bi kontrol daha var ama olsun bekliyorum. 12 gun kaldi
Ben pazar yaptirdim sali transfer oldum.ama sorun olmaz bencekızlar transfer öncesi kovit testi yaptıran var mı çrş transferım var bugün yaptırdım sonucu attım hastane kabul etmeyebilirmiş yarın yaptırmam gerekiyormuş
Pozitif tqbiki cnm gozun aydin kan testine git bence yarinArkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?
Guzel sonuçlar alirsin insallah canimBeni de ekler misiniz bu arada listeye yaşım 29 6.gün tek embriyo transfer günü 12nisan sonuç günü 22 nisan
Her namazda topik arkadaşlarıma da nasip et Rabbim diye dua ediyorum.@Drystc86RAAT Labellaaa tebrik ederim kizlar, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. darisi testi bekleyenlerin sonra da daha transferi bekleyenlerin basina dua edin bol bol, hem ramazan hem hamis duasi
Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olur
Ben tedavi oldugum hastanede verdim testi kendileri 5 gun önce istediler transfer gününe kadar kendini izole et dedilerkızlar transfer öncesi kovit testi yaptıran var mı çrş transferım var bugün yaptırdım sonucu attım hastane kabul etmeyebilirmiş yarın yaptırmam gerekiyormuş
Rahim yeterli kalınlığı ulaştıysa progestan başlayacak ve verecekse ilave ilaçlarKizlar transfer öncesi 2. görüşmem var yarın. Sormam gereken biseyler varmı doktora acaba? Ne bakilacak acaba yarin merak ediyorum biraz
Direkt kalp atışına çağırmış kuzum seni... Hiç kese falan uğraştırmayacak demek ki. Benim Dr Bi şey söylemedi. Ben Bi kadın doğum Dr cuma günü gitmeyi düşünüyorum ama kese muayenesi için 5+3 oluyor görülür benceDr lar bişey demedi ama bence yok kuzum ya 2 gün sonra tekrar kan verelim yazmış o da iyi bir yükselme gösterirse 15 gün sonra ultrasona gel yazmıs