- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
Evet kuzum olabilir.Aaa evet evet taze transfer oviterelle vuruldum ama üzerinden 8 gün geçti etksii olabilir mi yani
Aaa evet evet taze transfer oviterelle vuruldum ama üzerinden 8 gün geçti etksii olabilir mi yani
Canim iste ovitrelle mi ki o..yoksa gerçekten benimki de mi catlatma etkisi kiaysunayy bak arkadas ya catlatma ignesi kullanmis 4.gün test yapmış çok çok silik diyor senin testine de fikir verebilir
Ovitrelle nin etkisi olabilir cnm 10 gun kadar sürüyormuş onun etkisi...Ha ama gun gun koyulasirsa vardır tabiAaa evet evet taze transfer oviterelle vuruldum ama üzerinden 8 gün geçti etksii olabilir mi yani
Yarında yapicam sabah uyanır uyanmaz bakacağım bidahada guume kadar yapmicsmOvitrelle nin etkisi olabilir cnm 10 gun kadar sürüyormuş onun etkisi...Ha ama gun gun koyulasirsa vardır tabi
Sabah ilk idrarın la yap hcg idrara gecmıs olsunYarında yapicam sabah uyanır uyanmaz bakacağım bidahada guume kadar yapmicsm
Tamamdır canjm saolSabah ilk idrarın la yap hcg idrara gecmıs olsun
Dönup dönup mesajını okuyorumKuzum gonapeptyl de hcg yok, benim opudan önce Dr vücuda hcg vermek istemiyorum ohss olabilirsin o yüzden gonapeptyl kullan az demişti. E gözün aydın o zaman
Evde madem testin var sabah idrarınla birdaha bak meraktan catlıyorm bndeDönup dönup mesajını okuyorum
Kuzum o kadar konuştuk dayanamadın dimiTamamdır canjm saol
Aslında bugun gun icinde gene yaptim da ayni cikti birsey farketmedi ki gene catlama ignesinden seEvde madem testin var sabah idrarınla birdaha bak meraktan catlıyorm bnde
Senin de yarin 7 gunun demi..Sabah cikar aslinda biliyor musunKuzum o kadar konuştuk dayanamadın dimiellerim titriyordu bende yapmamak için yarın sabah ilk idrarla tekrar et gün gün koyulaşma varsa pozitif, ama şuan çatlatma ignesinim etkisi belki kalmıştır
Ben olduğuna çok inanıyorum kuzum yaaDönup dönup mesajını okuyorum
Ay agzin bal yesin emiBen olduğuna çok inanıyorum kuzum yaaDr hcg vermeyelim diye üstüne basa basa söyledi çünkü başka Bi tür çatlatıyormuş bu
Benim iki gün arası çok belirgin olmuştufarl kuzum, yarını hemen anlaşılabilir mi bilmiyorumAy agzin bal yesin emi
Elimde 1 tane gebelik testi kaldi sabaha saklıyorum az da olsa koyulasirsa..Koşarak geleceğim burayaSonra da koşarak hastaneye
Negatifte olsa pozitifte olsa yarından sonra bidaha test günüme kadar yapmicsm kuzum dayanamadım yaptım valla böyle daha kötü oldumKuzum o kadar konuştuk dayanamadın dimiellerim titriyordu bende yapmamak için yarın sabah ilk idrarla tekrar et gün gün koyulaşma varsa pozitif, ama şuan çatlatma ignesinim etkisi belki kalmıştır
Kuzum kullandığın ilaçları herşeyi tek tek konuş dozunu çift embryoya olan görüşünü son dakikaya kaldigi zaman böyle şeyler acele ediyor insanKizlar transfer öncesi 2. görüşmem var yarın. Sormam gereken biseyler varmı doktora acaba? Ne bakilacak acaba yarin merak ediyorum biraz
Azcik ta olsa koyulasmasi gerekir bence en azından aynı olması hani...igne etkisi kafamızda soru işareti ya cizgi azalmaz en azından ayni kalırsa iyi geneBenim iki gün arası çok belirgin olmuştufarl kuzum, yarını hemen anlaşılabilir mi bilmiyorum