- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Yok canim taze deil dondurulmus olcak.amh kaç canım senin. İyi taze transfer yapılmış sana da dondurlmş yapmamışlar.
Yaş 31Herkese selam ben tabloyu hazirladim. Isteyen arkadaslar bana iletirse ekleyeceğim. Eski topiklerden tanidigim arkadaslarin isjmlerini yazdim bile:) ayrica destegi icintupaaaaa arkadasima da cok tesekkurler
peki sen de neden donduruldu?Yok canim taze deil dondurulmus olcak.
Iki defa olculdu benim biri 0.22 onu muane edenler yanlis deger diodu bi doktor test tekrari istedi 1.75 cikti oda
Opu sonrasi sivi olustu, yoksa taze olcaktimpeki sen de neden donduruldu?
Benim doktorum tüp bebeğe başladığım andam itibaren doğal hamileliği kafandan sil, korunum dedi.. onun için korkumdan dikkat ediyoruz
Yani ilaçlar fln, doğal yolla hamile kalırsam da embriyoda sorun olursa diye de endişe ediyor insan
rica aderim :))Herkese selam ben tabloyu hazirladim. Isteyen arkadaslar bana iletirse ekleyeceğim. Eski topiklerden tanidigim arkadaslarin isjmlerini yazdim bile:) ayrica destegi icintupaaaaa arkadasima da cok tesekkurler
Valla ben günlük 1 2 tane incir badem antep fıstıgı ceviz yiyorum arada bir kefir iciyorum öyle arastırıyorum bnde sizin gibikızlar transfer öncesi dikkat ettikleriniz neler yediğiniz içtiğiniz faydalı şeyler var mı
Ben yarım avokado, bir dilim ananas, bir havuç halinde gidiyorum şimdilik... Beslenmem zaten sağlıklı sayılabilecek düzende, hergün yürüyüş yapıyorum son olarakkızlar transfer öncesi dikkat ettikleriniz neler yediğiniz içtiğiniz faydalı şeyler var mı
Bana ilkinde doktor 2 embriyo transfer etti daha garanti olsun dedi bana sormadı hiç. Dondurulması şart değil sanırım senin hormonlarına ve rahmine bakıyolar hazır mı değil mi diye bildiğim kadarıyla yumurta cok fazla yumurta olustugunda dondurup bidaha ki ay transfer oluyo benim öyle olmustu 34 yumurta oldugu icinMerhaba kizlarrr bende nisanda tup bebek yaptiricam reglimi bekliyorum testler icinde aklima takilan sey 2 embriyo yapilmasina bizmi karar veriyoruz yoksa dr mu kendi tercihi oluyo belki biri tutulur biri tutulmaz daha migaranti oluyo? bide dondurulmasi sartmi?
Ama busefer ekstra para istiyo sonucta olmazsa kabul edemem mecburBana ilkinde doktor 2 embriyo transfer etti daha garanti olsun dedi bana sormadı hiç. Dondurulması şart değil sanırım senin hormonlarına ve rahmine bakıyolar hazır mı değil mi diye bildiğim kadarıyla yumurta cok fazla yumurta olustugunda dondurup bidaha ki ay transfer oluyo benim öyle olmustu 34 yumurta oldugu icin
Ne için ekstra para istiyo anlayamadımAma busefer ekstra para istiyo sonucta olmazsa kabul edemem mecbur
Hani fazla gelirse donduruyolaryaaNe için ekstra para istiyo anlayamadım
Bizde öyle bisey olmamıstı ama gerci ilk tüp bebeği baska merkezde yaptırmıstık bunda nasıl tam bilmiyorum nasip bakalım olsunda artıkHani fazla gelirse donduruyolaryaa