2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

amh kaç canım senin. İyi taze transfer yapılmış sana da dondurlmş yapmamışlar.
Yok canim taze deil dondurulmus olcak.
Iki defa olculdu benim biri 0.22 onu muane edenler yanlis deger diodu bi doktor test tekrari istedi 1.75 cikti oda

Herkese selam ben tabloyu hazirladim. Isteyen arkadaslar bana iletirse ekleyeceğim. Eski topiklerden tanidigim arkadaslarin isjmlerini yazdim bile:) ayrica destegi icin tupaaaaa arkadasima da cok tesekkurler
Yaş 31
Deneme sayısı1
Opu 1 ŞUBAT
SAT 16 MART
Problem PCO
Dondurulmuş embriyo sayısı 8
Transfer tarihi 3 NİSAN

Rahminde bir polip de var eğer sonuç olumsuz olursa histereskopi yaparız dedi dr... Çok küçük şimdilik çıkarmaya gerek duymuyorum dedi bakalım.

ne bileyim benim doktorum uyarırdı ama bu süreçte uyarmadı hiç. Hayırlısı bakalım canım

Herkese selam ben tabloyu hazirladim. Isteyen arkadaslar bana iletirse ekleyeceğim. Eski topiklerden tanidigim arkadaslarin isjmlerini yazdim bile:) ayrica destegi icin tupaaaaa arkadasima da cok tesekkurler
rica aderim :))
yaş 32
ilk denemem
opu 11 ocak
transfer öncesi beklenen adet 29 mart
problem sebepsiz infertilite
dondurulmuş embriyo 4
tahmini transfer 15 nisan

benide ekle lütfen :)

kızlar transfer öncesi dikkat ettikleriniz neler yediğiniz içtiğiniz faydalı şeyler var mı

Merhaba kızlar herkesin mesajını heyecanla okudum inşallah güzel haberlerinizi de okumak nasip olur burda bende tüp bebek süreci için adetimi bekliyorum bugünlerde olucam gibi sonra tedaviye başlıycaz. İzmir tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum 2.tüp bebek denemem olacak 23 yaşındayım problem sperm morfolojisi %2. Bende de rahim perdesi vardı fakat aralık ayında histeroskopiyle alındı rahim genişletildi dr 2 ay korunma sonrasında tüp bebek önerdi fakat biz kendimizi hazır hissetmedik psikolojik olarak. Ben hala korkuyorum negatifi görürsem diye Benim hikayemde bu burdan gelişmeleri paylaşmak ve sizin sürecinize eşlik etmek iyi gelicek bana umarım sevincimizi de paylaşırız

Merhaba kizlarrr bende nisanda tup bebek yaptiricam reglimi bekliyorum testler icinde aklima takilan sey 2 embriyo yapilmasina bizmi karar veriyoruz yoksa dr mu kendi tercihi oluyo belki biri tutulur biri tutulmaz daha migaranti oluyo? bide dondurulmasi sartmi?

Suan bende d3 vitamini ve retra folik asit iciyorumm regl olmami bekliyorum regliken tekrar test ettirecem ondan sonra belli olcak artik

Bana ilkinde doktor 2 embriyo transfer etti daha garanti olsun dedi bana sormadı hiç. Dondurulması şart değil sanırım senin hormonlarına ve rahmine bakıyolar hazır mı değil mi diye bildiğim kadarıyla yumurta cok fazla yumurta olustugunda dondurup bidaha ki ay transfer oluyo benim öyle olmustu 34 yumurta oldugu icin

Reactions: Jou
Ama busefer ekstra para istiyo sonucta olmazsa kabul edemem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…