O bende de var yaa baştan aşağı ter su içinde kalkıyorum boncuk boncuk hem de10 nısan da 5.gun embriyosu canım
Belırtılerı tam bılemıyorun ama cok agrı cektım karnımbelimm hep agrıdı ve ter ıcınde uyanıyordum bugunde ılkkez göguslerde sızlayarak kalktım sabah rabbım tum bekleyenlere nasıp etsınhayırla tamamlatsın
inşallah öyledir canım beklicez dedi doktorum çok teşekkürlerGenelde yerleşme kanaması diyorlar buna canım tedirgin olmamuhtemelen ilacının dozunu artırır
merhabalar kilyacım beklicez test gününü dedi lekelenme de tekrarlanmadı bekliyorum çok teşekkürler canımCanım ne oldu geri dönüş oldu mu doktorundan nasılsın ?
Tamamdır kuzum hayırlısı olsun inşallahinşallah öyledir canım beklicez dedi doktorum çok teşekkürler
benimde 10 nisan 5. gün embriyosu test yapmaya korkuyorum bugün kahverengi az lekelenmem oldu tedirgin oldum siz kan testi mi verdiniz predictor ile mi baktınız10 nısan da 5.gun embriyosu canım
Belırtılerı tam bılemıyorun ama cok agrı cektım karnımbelimm hep agrıdı ve ter ıcınde uyanıyordum bugunde ılkkez göguslerde sızlayarak kalktım sabah rabbım tum bekleyenlere nasıp etsınhayırla tamamlatsın
Tam aksine üşüyorumO bende de var yaa baştan aşağı ter su içinde kalkıyorum boncuk boncuk hem de
Inşallah benimkide iyiliktendir rabbim hepimizi güldürsünBendeee cokk korkuyordumm ama hepsı ıyılıktenmıs
Canım benim doktorum 5. Güne gitmesi taraftarıydı o yüzden sormadıKızlar selam
Opu işleminden sonra sizi arayıp 5. güne gidelim mi diye sordular mı ? Yani 3. günde kalmak ya da 5 e gitmek sizin kararınız mı ? 7 tane embriyom var 1. Kalite dendi ama hepsi 3. Gün donduruldu. 5. güne gitselerdi pazara denk gelecekti acaba tatil günü diye es mi geçildi diye düşünmeden edemiyorum. Ayın 24 ünde transferim olacak inşallah gün yaklaştıkça herşeyi kafaya takar oldum
2iz olma ihtimali var mı kuzumKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
çok şükürinşallahh güzellikle devam eder
Darısı hepinizee inşallahhhhh
Kana da çıkar kuzum ama tahmin edebilirsin değerini biliyorsun ya artık sayısal olarak yüksekse tek başına iğne etkisi olamaz
Anladim kizlar cok teşekkür ederimHaklısın ama ilacın yükseltmesi beta da herde 30 40 anca olur bi 90 100 cikarmaz onu da kac cikacagı belirleyecektir diye dusunuyorm
Amimnnn insallahhHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Lekelenme iyiye işarettir cnm..Ben de olsa sevinirdim benbenimde 10 nisan 5. gün embriyosu test yapmaya korkuyorum bugün kahverengi az lekelenmem oldu tedirgin oldum siz kan testi mi verdiniz predictor ile mi baktınız
Ben 5.gün evde baktım eeken gebelık teatı ıle ertesı gün normal test bugunde kanda baktımbenimde 10 nisan 5. gün embriyosu test yapmaya korkuyorum bugün kahverengi az lekelenmem oldu tedirgin oldum siz kan testi mi verdiniz predictor ile mi baktınız
Sen benim için araştırma mi yaptin gercekten
Ne demek kuzum birbirimize destek olmak icin buradayizSen benim için araştırma mi yaptin gercekten
Ne yerdeyim ne gökte okudum ama iste..Arkadasin doktoru igne etkilidir demis..Baska bir arkadaş ta gene oyle birsey söyledi kendi testi 9.gune kadar oyle cikmis aslinda negatif mis falan..Ah canim benim Allah razı olsun cok duygulandırdın beni
İnşallah canım pozitifi görür sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaInşallah dediğin gibidir hem bel hem kasık agrım var halen devam ediyor
Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olurNiyet ettim bu topiğin listesinde herkese pozitif yazmaya
Ay kizlar hepinizi tebrik ediyorummmm harikasiniz
Aammiinnn insallaahhhYasamademek123 RAAT Labellaaa tebrik ederim kizlar, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. darisi testi bekleyenlerin sonra da daha transferi bekleyenlerin basina dua edin bol bol, hem ramazan hem hamis duasi
Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olur
Allah razı olsun bekleyenlere de nasıp etsın hayırla tamamlatsınnnAammiinnn insallaahhh