2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

O bende de var yaa baştan aşağı ter su içinde kalkıyorum boncuk boncuk hem de

benimde 10 nisan 5. gün embriyosu test yapmaya korkuyorum bugün kahverengi az lekelenmem oldu tedirgin oldum siz kan testi mi verdiniz predictor ile mi baktınız

Canım benim doktorum 5. Güne gitmesi taraftarıydı o yüzden sormadı

Ama bazı Dr lar 3. Gün çok iyi olan embriyo nun rahime konuşsa tutunacak olmasına rağmen dış ortamda sağlıklı devam edemediğini düşündüğü için 3. Gün dondurabiliyor. Kötü Bi şey değil yani...

Sen benim için araştırma mi yaptin gercekten
Ne yerdeyim ne gökte okudum ama iste..Arkadasin doktoru igne etkilidir demis..Baska bir arkadaş ta gene oyle birsey söyledi kendi testi 9.gune kadar oyle cikmis aslinda negatif mis falan..Ah canim benim Allah razı olsun cok duygulandırdın beni

Ne demek kuzum birbirimize destek olmak icin buradayiz ama bence senin pozitif sen kacinci gundesin su an? Ben bi kimyasal gebelik yasadim gecen transferimde 10.gun degerim 23 cikti hatta 22,... bi deger cikti sonra eve gelip bir de test yapayim dedim eski telefonumda kaldi bulsam aticaktim o resmi sana gozle zor goruluyor. Ama senin baya bildigin net yani benimki ile karsilastirdigimda Benim degerim 23ise senin bu kaset testeki goruntude degerin 70 80 olmasi lazim. Öyle düşününce yani iğnenin etkisi o kadar kalmış olamaz

Yasamademek123 RAAT Labellaaa tebrik ederim kizlar, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. darisi testi bekleyenlerin sonra da daha transferi bekleyenlerin basina dua edin bol bol, hem ramazan hem hamis duasi

Niyet ettim bu topiğin listesinde herkese pozitif yazmaya

Ay kizlar hepinizi tebrik ediyorummmm harikasiniz
Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olur

Aammiinnn insallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…