- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Evet, normalde 2 katına çıkması bekleniyormuş.3. Gün embriyosu ve transferden sonra
9. Gün: 34,5
11. Gün: 100,2
13. Gün: 362,2
Değer tek gibi duruyor ama her seferinde en az 3 kat artış olduğu için ikiz de olabilir belki, şu an 18. gündeyim. 24. günde yani 24 Nisan'da ilk ultrasona gideceğim. Belki o zaman belli olur. Nasip
Süper yaa.
Ooo maşallah kuzum 8 gün olmuş yani çıktı ama sonuchn tek mi konulmuştu kuzum10 nısan da 5. Gün embroyosu canım
2 tane konulmustuOoo maşallah kuzum 8 gün olmuş yani çıktı ama sonuchn tek mi konulmuştu kuzum
Aminnn hepımızınnn ınsallahhSüper yaa.
Maşallah maşallah.
Katlanarak artsın inşallah.
Canim cok cok ama cok sevindim gerçekten bu yolda emek veren kimsenin ellerini bis çevirmesin Rabbim10 nısan da 5. Gün embroyosu canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Sagolll canımmm bılıyorum sende yarınn guzel haberlerle bıze gerı döneceksin rabbım kımseyı bos cevırmesınCanim cok cok ama cok sevindim gerçekten bu yolda emek veren kimsenin ellerini bis çevirmesin Rabbimkat kat artsin saglikla gelsin kuzum insallah
Amin kuzum aminSagolll canımmm bılıyorum sende yarınn guzel haberlerle bıze gerı döneceksin rabbım kımseyı bos cevırmesın
Amin ..gözün aydın rabbim tamamına erdirsin ben 12 nisanda transfer oldum düne kadar hicbisey hissetmiyordum dunden beri adet olacakmis gibi agri hissediyorum canim sıkılmıştı o yuzden sordum test falan da yapmadım10 nısan da 5.gun embriyosu canım
Belırtılerı tam bılemıyorun ama cok agrı cektım karnımbelimm hep agrıdı ve ter ıcınde uyanıyordum bugunde ılkkez göguslerde sızlayarak kalktım sabah rabbım tum bekleyenlere nasıp etsınhayırla tamamlatsın
Ya masallah negatif gibi baslasakta güne bence cok pozitif ilerliyor kat kat artması dilegiyle
Bendeee cokk korkuyordumm ama hepsı ıyılıktenmısAmin ..gözün aydın rabbim tamamına erdirsin ben 12 nisanda transfer oldum düne kadar hicbisey hissetmiyordum dunden beri adet olacakmis gibi agri hissediyorum canim sıkılmıştı o yuzden sordum test falan da yapmadım
Cokk şükürr rabbım arttırsınnY
Ya masallah negatif gibi baslasakta güne bence cok pozitif ilerliyor kat kat artması dilegiyle
Kana da çıkar kuzum ama tahmin edebilirsin değerini biliyorsun ya artık sayısal olarak yüksekse tek başına iğne etkisi olamazSimdi bana kızmayın bak ama birsey daha aklima takıldı....e bu igne idrarda pozitif gösteriyorsa kanda testi de yanıltıcı olmaz mi o da pozitif cikmaz mi...idrara karışıyor da kana karismiyor mu bi igne
İnşallah canım benimHemen çık oradaninşallah güzel haberler alacaksın öyle düşünmeye çalış
Haklısın ama ilacın yükseltmesi beta da herde 30 40 anca olur bi 90 100 cikarmaz onu da kac cikacagı belirleyecektir diye dusunuyormSimdi bana kızmayın bak ama birsey daha aklima takıldı....e bu igne idrarda pozitif gösteriyorsa kanda testi de yanıltıcı olmaz mi o da pozitif cikmaz mi...idrara karışıyor da kana karismiyor mu bi igne