Süppeeerrrr hayırlı ugurluu olsunn kat kat artışlaraa inşallaahh
Ewett canım 2 saat önceYaaa vermiş miydin hayırlı olsun bebeğim
Canım ne oldu geri dönüş oldu mu doktorundan nasılsın ?hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.
Maşallah superrrr Allahım artırsın kuzum.kacinci gunudnuuu,
Aminn canımm ınsallahh hep bıelıkteSüppeeerrrr hayırlı ugurluu olsunn kat kat artışlaraa inşallaahh
Her zaman rabbim gönlumu bılıyor dua ettıkce burda canla başla mucadele veren herkess aklıma gelıyor rabbim kımseyı bos cevırmesınNe güzel haberler Allah ım bize de nasip et inşallahHamişler çoğaldıkça duasının makbullüğü artanlarda çoğalıyor. Az çok demeyelim boş geçmeyelim bizlere de dua edin kızlar
Hayırlı olsun kaçıncı günün?belirti var mı?biraz anlatır mısın?Ewett canım 2 saat önce
10 nısan da 5. Gün embroyosu canımMaşallah superrrr Allahım artırsın kuzum.kacinci gunudnuuu,
Gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah
10 nısan da 5.gun embriyosu canımHayırlı olsun kaçıncı günün?belirti var mı?biraz anlatır mısın?
Amiiinn hepımızınkını ınsallahh allah razı olsunnGözün aydın canım katlanarak artsın inşallah
Aynen öyle canım Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahÇok heyecanlıhiç öyle düşünme bende de yok pek belirti arada derin umutsuzluk çukurlarında yüzüyorum ama sonuçta belli olmaz demi ? İnşallah güzel olur
Maşallah koyulasarak gitmiş ne güzel kuzummAmin kuzucumm hepimizin
Silikti canım fotoda 2.si 5. Gün
Hemen çık oradanAynen öyle canım Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahdediğin gibi bazen umut bazen umutsuzluk yaşıyorum ama bugün bilmiyorum iyice dipteyim
Aminn canımm ınsallahhKat kat artsın inşallah canım
TesekurlerCanım tebriklerHayırlı olsun