2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

bu grupta pozitifi görenler dondurulmuş embriyomu taze embriyomu transfer edildi sizlere paylaşırmısınız kafamda deli sorular
Benimki dondurulmuş. İlk iki tüp bebek denememin ilkinde 2 adet taze 3. gün embiyosu transfer yapıldı, tutmadı. Geride 7 adet embriyo bırakılmıştı, 5. günü görürse dondurulacaktı ama hiçbiri görmedi.

İkincide aynı doktordu ve bu kez 5. günü gören embriyo var mı bakalım, öyle transfer edelim dedi ama hiçbiri 5'i görmediği için transfer iptal edildi, tedavi de aynı şekilde.

Üçüncüde yani bunda, farklı şehir ve farklı doktor yaptı, kullandığım en az ilaç bunda oldu. Bu doktorum da 3. gün transferi uygun gördü ve ben transfer yapılması planlanan gün renkli bir akıntım olduğunu söyleyince (sarı-kahverengi idi) doktorum ultrasonla rahim içini kontol edip bir sıkıntı görmüyorum dediği halde, benim için hastanın söyledikleri daha önemlidir, o halde transferi erteleyelim, embriyoları donduralım dedi.

Ben o an üzüldüm açıkçası ama sonra iyi ki de ertelemiş dedim çünkü rahmimi dinlendirmem gerekiyormuş meğer, üçüncüde transfer günü dondurulan 2 embriyonun ikisini de transfer etti ve sonuç çok şükür ki pozitif. Ama teki mi tuttu çifti mi henüz bilmiyoruz.

Maşallaaaaahhh.
Ay çok güzel artmış.
Doktorun yorum yapmadı mı?
Yapmadı canım erkenden konusmayı sevmiyor merkezdeki dr uma zaten maille ulaşabiliyorum ona yarın sorucam.

Allahım nasıl seviniyurm böyle haberler alınca masallah maşallah maşallah kuzumm Allahım kucağını doldursun
aminnn canımmmmmm cümlemizinn
Canım maşallah değerin çok çok güzel artmış çok sevindim ikiz olabilir Rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah darısı bizlere belirtilerin var mıydı

aminn kuzum inşallahhh darısı herkese hepimizin kucağı dolacak inanıyorum

belirtim var. Sürekli midem bulanıyor ve kazınıyor. Bi anda bulantı geliyo. ve kasıklarımda bi sancı oluyor bi anda giriyo baskı yapıyo ve gidiyo. Yürüyünce vs daha da artıyor. Sürekli bi şişkinlik ve gaz var
ilk zamanlar bel ağrım oldu ve bacaklarım ağrıdı aşağı doğru çekiyolar sanki böyle. Ve de üşüme geliyodu adet olacakmışım gibiydi tüm belirtiler. Beni şaşırtan göğüslerrr
Ne bir acı ne bir şişme küçülüp kaldılar öyle ilginç 2 hamilelikte de dolup taşıyordu ve ağrıdan dokunamıyodum yıkanırken su gelince bile öyle acıyodu kii. Demekki insnaın kendinde bile hiçbir belirti aynı değilmiş onu anladım. Bunlar benm belirtilerim yani sizde çok daha farklı olabilir canım

Kızlar ben yetisemedim cok mesaj olmus pozitifi gören arkadaslar tebrik ederimm o kadar cok sevindim kiiiii sağ salim kucağınıza alın insallah darısı biz bekleyenlerin basına
Amiiiinn canımmm

Evet kuzucum tek transfer ve 5. Gün embryosu
5. Gün idrarda çıktı.
şimdi de değerler bu şekilde ikiz küçüklükten beri duamdı ama hayatta bu kadar şansım var mdıır bilmiyorum
Şu değerle ikiz gibi inşallah hakkında hayırlı neyse o olsun 5. Günde baya erken çıkmış silik miydi net miydi var mı fotosu

Göğüsler evet ilginçmiş sağlıcakla ilerletsin sağlıcakla al kucağına canım bakalım yarın bende test vericem canım şuan çok bi belirtim yok gibi nasip Rabbim hayırlısını versin

Göğüsler evet ilginçmiş sağlıcakla ilerletsin sağlıcakla al kucağına canım bakalım yarın bende test vericem canım şuan çok bi belirtim yok gibi nasip Rabbim hayırlısını versin

Amin canım benim hepinizin sonuucunu dört gözle bekliyorum hayırlı haberler alıcaz
Bugün güzel haberler günü anlaşılanpozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsunAllah tamamina erdirsin.Darısı biz bekleyenlerin başına

aminn canımm hepimiz için en iyisi olsun inşallah mübarek ayda hayırlı haberlere inşallah

Bir arkadasin 9.gune kadar pozitif cikmis bu iğneyle testi Zaten tek belirti de yok ne bileyim canlar

Kuzuum yarın mı güzel haberlerini bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…