- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Maşallaaaaahhh.Kızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
çok şükürinşallahh güzellikle devam eder
Darısı hepinizee inşallahhhhh
Bu ara hemen uyuyup uyansakts günler hemen geçse değil miiOff offff olmaz mıher sabah test yapicam sözüyle uyanıp sonrasında vazgeçiyorum ama dayanamıyorum artık
Allahım nasıl seviniyurm böyle haberler alınca masallah maşallah maşallah kuzumm Allahım kucağını doldursunKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
Kilya kuzucum adinida bilmiyorum.valla Algida secicilikmjdjr nedir ben salatalık dogruyodum dün embryo şeklinde bak diye eşime gosterdim Merve valla sakatlıktan soğutma insanı diyorGünün bilgisidünyada doğum rekoru 27 gebelik ile 69 çocuk doğurmuş Rus bir kadına aitmiş birini doğurmaya çalışırken 100 doğuran bizden daha iyi değil bence Hayır bu bilgiler niye çıkıyor önüme algıda seçicilik sanırım
Canım maşallah değerin çok çok güzel artmışKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
Canım gözün aydınKan sonucum çıktı.
40,61
Evet geçmek bilmiyor amaBu ara hemen uyuyup uyansakts günler hemen geçse değil mii
Hahshabahahahahaha ciddi misin ay çok güldüm çokKilya kuzucum adinida bilmiyorum.valla Algida secicilikmjdjr nedir ben salatalık dogruyodum dün embryo şeklinde bak diye eşime gosterdim Merve valla sakatlıktan soğutma insanı diyorbenim beyin gidiyor hayırlinhaberi alsaydık hayırlısıyla
Canım iğne verir muhtemelen daha kısa sürede etki eder çünkü ben yaşamadım ama yaşana çok kişi okudum burada ve tutunduğu için yaşıyorlar genelde. Sen hiç kalkma yat muhakkak. Cevap gelince ona göre bir şey söyler zaten doktorunuz. Kendini de sıkma kuzum.hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.
Ay gerçekten baktım çekirdekleri böyle bölük boluk bide hesaplıyoruz kaçıncı gün embryosu diye valla o embryologlar işine baksın bu işin uzmanı olmuşum benHahshabahahahahaha ciddi misin ay çok güldüm çokkafalar gidiyor bizim artık yavaş yavaş
Uğurlu uğurlu geldin dua et bizimde minnoş betalarimiz kucağımıza birer tane fındık bebekler gelsinAmiiiiiin.
Darısı bekleyen herkese.
Kilya kuzucum adinida bilmiyorum.valla Algida secicilikmjdjr nedir ben salatalık dogruyodum dün embryo şeklinde bak diye eşime gosterdim Merve valla sakatlıktan soğutma insanı diyorbenim beyin gidiyor hayırlinhaberi alsaydık hayırlısıyla
İnşallah valla ben artık transfer sonrası heyecanlı. Bekleyişi doğuma hazırlık sürecine bırakarak sizle el ele devam etmek istiyorum elinizi bırakmam valla biz taşlı yollardayiz öyle firttt diye gebe kalanlardan değilizçok yaşa emi kuzum. İnşallah güzel haberlerine gülelim burada hep birlikte
İnşallah kuzum inşallah aynen öyle süper mario gibiyizİnşallah valla ben artık transfer sonrası heyecanlı. Bekleyişi doğuma hazırlık sürecine bırakarak sizle el ele devam etmek istiyorum elinizi bırakmam valla biz taşlı yollardayiz öyle firttt diye gebe kalanlardan değiliz
İyi fikir..Maslak acıbadem bülent tıraş a gidiyorum benkızlar hangi kliniklere ve hekimlere takip oluyorsunuz memnun musunuz biraz kafamız dağılsın
Hshahshahahah keşke bu konularda biraz bilgisiz olsaydık diyorum bazenAy gerçekten baktım çekirdekleri böyle bölük boluk bide hesaplıyoruz kaçıncı gün embryosu diye valla o embryologlar işine baksın bu işin uzmanı olmuşum ben
İzmir tavmergen tüp bebek merkezi erol tavmergen e gidiyorum ben cok memnunumkızlar hangi kliniklere ve hekimlere takip oluyorsunuz memnun musunuz biraz kafamız dağılsın
Genelde yerleşme kanaması diyorlar buna canım tedirgin olmahem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.