- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Onu bizde biliyoruz çok şükür insanı nasıl rahatlatıyorlarBenim hemşireye sormustum whatsapptan...Net birsey söylemek mümkün değil demis cok aydınlattı sagolsun
Tek embriyo ama benim de ilk kez başıma bu oran geliyor anlamadm bölündü mü acabaAbooo o nasil artmış oyle
Kaçız ki masallah
Valla bu artik tek artısı degil bacimTek embriyo ama benim de ilk kez başıma bu oran geliyor anlamadm bölündü mü acaba
Sorma canim ya sinir sey...Ben de cevap olarakOnu bizde biliyoruz çok şükür insanı nasıl rahatlatıyorlar
Ohhh masallaahh canımmm darısı tüm bekleyenlere rabbım hayırla tamamlatsınKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
çok şükürinşallahh güzellikle devam eder
Darısı hepinizee inşallahhhhh
Off offff olmaz mıBenimde 4. Günüm çılgınlığa doğru gidiyorum sende var mı kuzum yapma istegi
Amin canımm inşallaahhhOhhh masallaahh canımmm darısı tüm bekleyenlere rabbım hayırla tamamlatsın
Valla ben de anlamadm bakalm görcezValla bu artik tek artısı degil bacim
Resmen 2 gunde 5 6 kat artmis
Hayır canım ilaxlsri kesene kadar adet olmuyosun
Nasıl güzel maşallah kuzum hayırlı uğurlu olsun darısı diğer aşamalaraKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
Hemen panik yapma yerleşme kanaması olabilirkızlar çok acil bir sorum var transferimin 8. günü biraz önce çok az lekelenme gibi kahverengiye benzeyen kanama oldu çok korkuyorum fikri olan var mı nolur yardımcı olun
Maşallah kuzum kat kat artarak çoğalsın insallahKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
Haftaya gidersin cnm hem hcg de 2 3 bin olur keseyi vs gorursunuzValla ben de anlamadm bakalm görcez
Kendi jinekologum haftaya ultrasona gel yazdı
Tüp bebek merkezi 15 gün sonra gel yazmış
Napayım sizce kendi dr uma ne zaman gideyim. Merkezdeki dr la devam etmicem cnku muayenesi 1000 tl
Canım tutunma belirtisi olabilir uzan doktorunu ara progesteron takviyesi tavsiye eder muhtemelen muhakkak ara. Hayırlısı olsun inşallahkızlar çok acil bir sorum var transferimin 8. günü biraz önce çok az lekelenme gibi kahverengiye benzeyen kanama oldu çok korkuyorum fikri olan var mı nolur yardımcı olun
Nasıl güzel maşallah kuzum hayırlı uğurlu olsun darısı diğer aşamalara
Tesekkur ederim bebişlerrMaşallah kuzum kat kat artarak çoğalsın insallah
hem ağızdan hem fitil olarak progesteron alıyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum aynı durumu yaşayan oldu mu acaba çok tedirgin oldum cevabınız için çok teşekkür ederim.Canım tutunma belirtisi olabilir uzan doktorunu ara progesteron takviyesi tavsiye eder muhtemelen muhakkak ara. Hayırlısı olsun inşallah
Çoooook teşekkür ederim canım.Hadi katlansın inşallah kuzum bence seninki geç tutunmuş biraz yüzeyim demiş aranmış rahimde kendine göre bir yerşöyle denize nazır orman içinde bir konut bulunca yerleşmiş gayet güzel endişe etme diye öyle yazıyorum kuzum
Transfer gününü saymıyorum ben.Transfer günü dahil 9 mu canım transfer günü sayılmıyor ya bazı merkezlerde
Evet, 9 Nisan. Çok teşekkür ederim.9 Nisan da mı oldun transfer
Teşekkür ederim.Maşallah kuzucum benim.betan kaç çıkmıştı bu durumda
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.Hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah canım
Yok canım Allahım adet oldurmadan gebe kaldirisn inşallahAyy ben dünden beri adet stresi yaşıyorum
Canimmm güzel bir değer masallahhhÇoooook teşekkür ederim canım.
İnşallah seninki de öyle olur.
Transfer gününü saymıyorum ben.
Evet, 9 Nisan. Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.40,61
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.