- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
9 Nisan da mı oldun transferKan sonucum çıktı.
40,61
Gözün aydın olsun ınsallahhh rabbım hayırla tamamlatsın9 Nisan da mı oldun transfer
Kuzum senin bugün kaçıncı gündüArtik olan oldu canim varsa varrrr yoksa yok amannn rahatlayayim test yapayim da dedim.Amma elime yüzüme bulaştırdım beter oldumBen ettim sen etme
Peki senin kaçtı kuzumKuzum senin bugün kaçıncı gündü
Maşallah kuzucum benim.betan kaç çıkmıştı bu durumdaHiç yoktu, 1 gün bekleyince hayali çizgi çıktı ama ona aldanmayın diyorlar.
Üstteki 7.gün alttaki 9.gün
Bugün 6. Gün kuzum benimPeki senin kaçtı kuzum
Hayır canım ilaxlsri kesene kadar adet olmuyosunAdet olmayacak miyim sonuç negatif olsa bile ilk tedavim ondan çok soruyorum kusura bakmayın canım
Transferin ne gün oldu benimkide 5. Gün embriyosu p.tesi konuldu dune kadar hiçbirşey hissetmiyordum dün başladı bu adet gorme halleri testte yapmadım. Bu arada gözün aydın canim
Benimde 4. Günüm çılgınlığa doğru gidiyorum sende var mı kuzum yapma istegiBugün 6. Gün kuzum benim
Aaa niye aramızda iki gün varmış gibi aklımda kalmış o vakitBugün 6. Gün kuzum benim
Benim 5. Gün embriyosu ondan dolayı öyle hesaplamistik kuzum benimde aklımda öyle kaldı test tarihim ayın 22 si,Aaa niye aramızda iki gün varmış gibi aklımda kalmış o vakit
Aaa doğru kuzum tamamdırBenim 5. Gün embriyosu ondan dolayı öyle hesaplamistik kuzum benimde aklımda öyle kaldı test tarihim ayın 22 si,
Hepimiz için hayırlısı olsunBana da sormadilar hiç canim. Az kalmis seninde günun hayirli olsun simdiden
Hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah canımKan sonucum çıktı.
40,61
Benim 8.gunum cnmKuzum senin bugün kaçıncı gündü
Tamam testtede çıktı zaten oldu bu işBenim 8.gunum cnm
Sorma yaGünün bilgisidünyada doğum rekoru 27 gebelik ile 69 çocuk doğurmuş Rus bir kadına aitmiş birini doğurmaya çalışırken 100 doğuran bizden daha iyi değil bence Hayır bu bilgiler niye çıkıyor önüme algıda seçicilik sanırım
Abooo o nasil artmış oyleKızlar selammm herkese
9.gün 151
11.gün 812
çok şükürinşallahh güzellikle devam eder
Darısı hepinizee inşallahhhhh