2021 Nisan Anneleri

Bebekler gun icinde kordon dolar sonra da tekrar acabilirler. Bu cok dogal bir sey.
Bebek hareketlerine dikkat edebilirsin. 3 saat icinde mutlaka hareket etmeli.
Ya kilosu 32+1 de 1800 çıktı da, beslenemiyor mu acaba diye korktum, bir tarafta da hafif direnç devam ediyor, yoksa pek hareketli çok şükür ki, yoksa kaygıdan kafayı yerdim, bem yine de 35+1 yerine daha erken gidip bi göreyim olmazsa gelişimini takip edebilmek adına
 
Pek cok arkadasim epiduralsiz kesisiz cok guzel normal dogum yaptilar devlet hastanesinde..
Doktoruna denk gelmek onemli..
Tabii ki ona bakarsaniz bende perinatolojiye acayip uç fiyatlar verdim mesela ama durumumdan dolayi goz gormuyor bazen neyse ki saglik sigortaniz varmis..
 
Masallah kuzuya. Benim bebegime 30/6 da 1600 gram dedi doktor. Gelisimine iyi dediyse kaygilanma, ozellikle karin cevresini takiple. Ama rahatlamak adina ben de senin yerinde olsam 33-34 arasi bir gidip gormek isterdim.
 
Masallah kuzuya. Benim bebegime 30/6 da 1600 gram dedi doktor. Gelisimine iyi dediyse kaygilanma, ozellikle karin cevresini takiple. Ama rahatlamak adina ben de senin yerinde olsam 33-34 arasi bir gidip gormek isterdim.
Senin şuraya yazdığın yazıya kendine mi maşallah istiyorsun ? Kadın kaygısından bahsetmiş sen 2 hafta geride olan bebeğinin öndeliginden. KANDIL kandil kalp kırmayın bari. Bende kırmak istemiyorum .

Hamilelik takvimin yok nisan annelerinde misim nerdesin belli değil gelmişin yazdığın şeye bak.
 
Benim neyi takip etmem ya da nelere dikkat etmem gerekli peki, çünkü bi sonraki randevuyu da 3 hafta sonraya anlaştık, daha erken mi gitsem acaba?
Hareketlerine dikkat et onun dışında yapabileceğin bir şey yok.. bir tur dolandığı için tekrar çıkartabilir boynundan rahatlıkla. için rahat etmeyebilir daha erken gidebilirsn..
 
merhaba,benim de gecen haftalarda haftasindan daha gerideydi kilosu. doktor dediginiz gibi 3 hafta sonra tekrar gorup bi takip edelim dedi.
bu 3 hafta boyunca da haftada 2 kez mutlaka yesil mercimek, her gun yogurt, kasar ,maden suyu,muz yememi soyledi.
ben de uymaya calistim dediklerine, 3 hafa sonunda arayi kapatmisti.

belki size de faydasi olur diye yazmak istedim:)
 
Kalp kirdigim bir durum oldugunu sanmiyorum eger ki oyle br sey de olduysa gercekten cok uzulurum.
 
Evet devlette zaten mümkün dediğin gibi doktora denk gelmek şans meselesi malesef bazıları çok gaddar oluyor ve saygısız nasip ya keşke kadının kendi çabasıyla olan normal Doğum desteklenip daha uygun fiyatlandırılsa da çoğu kadın yararlansak, doğal dedin mi yiceğe bile 2kat fiyat koyuyorlar zaten sigorta olmasa mümkün değil şu zamanda fiyatlar uçuk
 
Kesinlikle oyle benim teyzem köyde ikiz dogurmus yani kesisiz doktor filan yok dogum o kadar normal bir surec aslinda gelicek yani kacari yok.
Tek yapilmasi gereken normal dogum surecine saygi duyup biraz sabredip bebegin gelmesini beklemek.
Aslinda size yapilan da bu olacak sadece sabredip beklenecek.
Ben iki dogum seklini de yaptim biri ozelde sezeryan digeri capada normal beklenildi kesisiz yapildi bekliycem dedi insafli biriydi demek ki..
Ya sonucta dediginiz gibi kac defa dogum yapiliyor ki bazen gozde gormuyor gercekten saglikla icime sindigi gibi dogurayim da parasina baslarim diyorsun
Ben parasindan ziyade aslinda olmasi gerekeni yapipta sanki cokkk matah bir sey yapiyormus gibi reklam yapilmasina sinir oluyorum sanirim.
Yoksa ben sizin dogum paranizin cok ustunu perinatolojiye coktannnn simdiye kadar verdim saglik sigortamda yoktu ustelik.
Butun hastanelerde devleti ozeli yapilmasi gereken bu.
 
Ya yok, biz sirkencubinle tanışıyoruz zaten, hiç de kötü niyetle yazmadı, beni tanıdığı için ben de onun skntılarından haberdar olduğum için yazdı, hatta inanılmaz destek olur hep, söylediğinde beni üzecek bir şey yoktu.
Gerilmeyiniz hanımlar
 
Ya çok teşekkür ederim, benim doktorum böyle önerilerde bulunmadı bak, beslenme ile alakalı, dün okudum mercimek, ıspanak, yumurta, ceviz yazıyor, çok sağol canım
 
Ay hayır, neden üzüleyim, sen bana her sıkıntımda hep destek verdin, bu arada doktor bana 23 nisanın önünü arkasını verdi tarih olarak, senin tarihin ne olacak?
Bana 35 te aliriz dedi. Bugun 32/1 im. Hesaba gore nisanin ilk haftasina denk geliyor hic sormamisim tam tarih ne diye. 35 i duyunca bi leylalik geldi. Haftaya pazartesi tekrar randevum var o gun soracam.
 

Sizdeki beyaz akordiyon düzenleyiciler hangi boy bende sipariş vericem ama kararsız kaldım. Trendyolda m ve l olarak satılıyor. M olan çok dar mı acaba bilemedim.
 
Gece uyandıracak kadar olmuyor ama adet sancısı gibi olan ağrıyı çok uzun süredir yaşıyorum, kalıcı olmuyor gelip gidiyor, doktorum da normal, dinlenmeyle geçen ağrılardan korkma diyor
 
Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?Kilosunda sıkıntı yok bence.
 
Sonuçlar felaket çıktı bende yaa tansiyonda yüksek zaten bakalm ne diyecekler yarın ama çok zamanım kalmadı gbi artik
Felaket değil canım ya protein kaçağı başlamış ama düşük ayrıca kreatinin de düşük muhtemelen daha yakın takip eder haftalar ilerledi işte bi bahane olacak ki doğacaklar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…