2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
merhaba kızlar ,
Öncelikle herkese hayırlı olsun :KK24:

benim bat günü bugün ve gelmedi. Zaten 4 gün kala silik çizgi ile görmüştüm dünde yeniden yaptığımda daha da koyu pozitifi gördüm. bir çok belirtiyi de yaşadım yaşıyorum.Bu akşam veya yarın kan vermeye gideceğim.Keseyi en erken ne zaman gördünüz gidersem keseyi de görür müyüm sizce ?
Bu arada beni de aranıza ekler misiniz?
5 ve 6. hafta arası keseyi görebilirsin canım. hayırlı olsun hoşgeldin

ne zaman çagırdı bir daha canım
Kan sonucumun çıkmasını bekliyoruz canım, ona göre söyleyecek. Hiç de gidesim yok yakın zamanda 😔 iyice büyüsün de öyle gideyim diyorum. Böyle çok üzücü oluyor gidip gidip elin boş dönmek.

Kan sonucumun çıkmasını bekliyoruz canım, ona göre söyleyecek. Hiç de gidesim yok yakın zamanda 😔 iyice büyüsün de öyle gideyim diyorum. Böyle çok üzücü oluyor gidip gidip elin boş dönmek.
tamam canım bakalım kan sonucun nasıl belki daha cok erkendir kese için.

Sol kasığımda iki gündür geçmek bilmeyen künt bir ağrı var. Benim ağrı eşiğim çok yüksk olduğu için endişelenmeli miyim bilemedim doktoruma dedim gel bakayım bir dedi sabah vaginal usg de ben de keseyi gördüm.
Bende de bugün var tüm gündür ağrı. İdrar yolunda biraz enfeksiyon vardı dr ilaç yazdı tek kullanımlık toz gece içtim haliyle affedersin ishal oldum ve sarı olan akıntım kahveye döndü dr aradım iğne yazdı gidip yaptırdım. 3,4 defa geldi peçeteye o kahve akıntı henüz bişey yok baya korktum ama sağ kasık ve bacak bel ağrım devam etmekte

Ben Bir hafta kala çoook hayalet çizgi şeklinde gördüm, şimdi 4 gün var daha da netlesti. Bende sizde 4 gün kala gibi yapın erken yapmak strese ve negatifi görünce üzüntüye neden oluyor. İnşallah gebesinizdir 🤲🏻
İnşallah 10 eylülden sonra test yapmaya başlıcam

Bende de bugün var tüm gündür ağrı. İdrar yolunda biraz enfeksiyon vardı dr ilaç yazdı tek kullanımlık toz gece içtim haliyle affedersin ishal oldum ve sarı olan akıntım kahveye döndü dr aradım iğne yazdı gidip yaptırdım. 3,4 defa geldi peçeteye o kahve akıntı henüz bişey yok baya korktum ama sağ kasık ve bacak bel ağrım devam etmekte
Geçmiş olsun idrarda yanma var mydı? Su içmeyi artır lütfen. Bende enfeksiyon yok.

Kızlar selam, size ne soracağım, benim bu sabah
Sol kasığımda iki gündür geçmek bilmeyen künt bir ağrı var. Benim ağrı eşiğim çok yüksk olduğu için endişelenmeli miyim bilemedim doktoruma dedim gel bakayım bir dedi sabah vaginal usg de ben de keseyi gördüm.
Keseyi gördüysen korkma o zaman bence ya, ben iki sefer dış gebelik geçirdim de, tek taraflı ağrıda ondan şüphelenilir ama keseyi gördükten sonra rahat olunur 😊

Back