2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben biraz kıyas yaptım da keyfim kaçtı, gereksiz kendimi huzursuz ediyorum. :skandal:
neyse her şey güzel olacak inşallah.
Kimseyle kıyas etme canım kendini. Aynı annenin çocuklarında gebelik zamanları bile bir olmuyor başkasıyla hiç olmaz. Stres çok büyük bi düşman, her şey gerçekten güzel olacak Allahın izniyle sen bu güzel günlerinin keyfini çıkar ❤️

merhaba kızlar ,
Öncelikle herkese hayırlı olsun :KK24:

benim bat günü bugün ve gelmedi. Zaten 4 gün kala silik çizgi ile görmüştüm dünde yeniden yaptığımda daha da koyu pozitifi gördüm. bir çok belirtiyi de yaşadım yaşıyorum.Bu akşam veya yarın kan vermeye gideceğim.Keseyi en erken ne zaman gördünüz gidersem keseyi de görür müyüm sizce ?
Bu arada beni de aranıza ekler misiniz?

ben biraz kıyas yaptım da keyfim kaçtı, gereksiz kendimi huzursuz ediyorum. :skandal:
Ya biraz rahat ve sakin ol akışına bırak inan ne kadar araştırıp kontrol içine girsen okadar stres yapıp kafayı yiyiyorsun akışına bırak bir dahaki randevuna kadar bekle zaten o zaman az çok belli olur her şey 🤗

merhaba kızlar ,

benim bat günü bugün ve gelmedi. Zaten 4 gün kala silik çizgi ile görmüştüm dünde yeniden yaptığımda daha da koyu pozitifi gördüm. bir çok belirtiyi de yaşadım yaşıyorum.Bu akşam veya yarın kan vermeye gideceğim.Keseyi en erken ne zaman gördünüz gidersem keseyi de görür müyüm sizce ?
Merhaba, hayırlı olsun bebişiniz :KK200:
ben 5+0 da gördüm keseyi.

ilk sayfadaki bilgileri yazabilirseniz, ekleyeyim.

merhaba kızlar ,

Hayırlı olsun bebeğiniz 🥰 beta değeri 2000 civarlarındayken keseyi görebilirsiniz. Değerinize göre doktora gidin bence sonra beklemekte zor oluyo hemde malum coronadan dolayı hastanelere ne kadar az gitsek o kadar iyi

Hayırlı olsun bebeğiniz 🥰 beta değeri 2000 civarlarındayken keseyi görebilirsiniz. Değerinize göre doktora gidin bence sonra beklemekte zor oluyo hemde malum coronadan dolayı hastanelere ne kadar az gitsek o kadar iyi
çok teşekkür ederim :KK36:

evet o yüzden 4 gündür gitmedim hastaneye biraz daha yükselsin istedim fakat sağlıklı bir gebelik olduğunu görmek için de sabırsızlanıyorum. 2000 civarı olduğunu öğrenmem iyi oldu saol

Kızlar havalar çok sıcak benim canım dondurma çekiyor evde de var içim yanıyor böyle yemek istiyorum yesem bişey olmaz dimi şimdi bebeklere zarar olmaz yani dimi 😀

çok teşekkür ederim :KK36:

evet o yüzden 4 gündür gitmedim hastaneye biraz daha yükselsin istedim fakat sağlıklı bir gebelik olduğunu görmek için de sabırsızlanıyorum. 2000 civarı olduğunu öğrenmem iyi oldu saol
Tabii ki dış gebelik gibi bi riskinde olmadığını öğrenmek içinde beta takibi önemli. 2 kat artışı gözlemleyin kan tahlili için zaten sıkıntı yoksa tahmini 2000 ne zaman olur anlarsınız doktor randevunuzu da o zamana alırsınız🥰

yok canım sakın yapma. bak ben ilk gebeliğimi anlatayım. 5 artı 1de 1490 cıktı kanda. 5 artı2de kese bile görünmedi. 6 artı1 de kese boş göründü. 7 artı1 de bebegi gördüm. ultrason cihazı bile önemli ben o yuzden 7 artı 1de gisicem. bu haftalar erken oluyor bebek görmek için

Back