- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- 73
- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.181
Ben onlara güvenmiyorum canım ya gereksiz para tuzağı gibi geliyo. Kaset testlerde aynı sonucu veriyo bence.Erken gebelik testi yaptın mı sen hiç canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onlara güvenmiyorum canım ya gereksiz para tuzağı gibi geliyo. Kaset testlerde aynı sonucu veriyo bence.Erken gebelik testi yaptın mı sen hiç canım?
Senin ikiz mi acabaİki gün önce betam 3173,5 idi. Bugün daha çıkmadı kan sonuçlarım
Evet ben de kullanmadım hiç, bata kaç gün kaldı şimdi?Ben onlara güvenmiyorum canım ya gereksiz para tuzağı gibi geliyo. Kaset testlerde aynı sonucu veriyo bence.
Haftaya cuma kontrole çağırdı doktor, kalp atışını duyarız dedi. İkiz genleri yok kocamdada bende de. Sanmıyorum ama olursa büyük sürpriz olurSenin ikiz mi acaba
Peki adetinin kaçıncı gününde 3 binli değer gördün canım inş kalp atışını da duymak nasip olurHaftaya cuma kontrole çağırdı doktor, kalp atışını duyarız dedi. İkiz genleri yok kocamdada bende de. Sanmıyorum ama olursa büyük sürpriz olur
benim içim sürekli pır pır ya, sanki her an bişey olacakmış gibi, hem çok rahatım hem çok telaşlıyım
acaba normal mi bu durum?
Kızlar günaydın yok mu Bugün kontrolü olanlarla gidenler hastaneye![]()
4 gün kaldıEvet ben de kullanmadım hiç, bata kaç gün kaldı şimdi?
30u ve 3ü arası regl, 25 beklenen adet günü, 26sı idrar testi pozitif, 1 eylüldedePeki adetinin kaçıncı gününde 3 binli değer gördün canım inş kalp atışını da duymak nasip olur![]()
Bence bu ay bizimlesin bebişim4 gün kaldıaslında daha önceki düşüklerimden dolayı ağırdan alasım var ama içimdeki heyecanı da durduramıyorumm
![]()
Yaa öyle çok istiyorum kiiiBence bu ay bizimlesin bebişimay ben de heyecanlandım, merakla bekliyorum sonucunu.
Ee var işte çizgiYaa öyle çok istiyorum kiii❤❤ Bir de sizin güzel enerjiniz bana çook geçti bu yolculukta birlikte olsak sohbet etsek ne güzel oluraz önce attım bugünki yaptığım testi ama önceki sayfalarda kaldı gördün mü onu?
Evet ilk idrarla ve ilk 5 dk da çektim. Filtreyle çıkıyo ama ya çıplak gözle çoook soluk bi gölge gibiEe var işte çizgiİlk idrarla mı yaptın bunu?
Bekle o zaman canım 2 gün sonra bir daha yap.Evet ilk idrarla ve ilk 5 dk da çektim. Filtreyle çıkıyo ama ya çıplak gözle çoook soluk bi gölge gibi![]()
İnsallah canım benimmmmmMaşallah canım kalp atışlarını da hayırlısıyla en yakın zamanda duyarsın inşallah❤❤
Ay şimdi tekrar baktım kuzum teste gölge gibi gördüğüm Çizgi iyice belirginleşmiş tabi yine silik ama hiç bu kadar çıplak gözle netlesmis görmemiştim. Minik kuşum gerçekten orda galiba ayh beni bi heyecan bastıBekle o zaman canım 2 gün sonra bir daha yap.![]()
Sağol canım doktor bi sıkıntı yok dedi oralarda bi yerde sanırımhadi gözün aydın canımfasülye kesenin içinde mi peki?
Galiba bende heyecanınıza katılıcam kuzumm gittikçe netlesiyor çizgi. Regle son 4İnsallah canım benimmmmm![]()
Ayyyyy yaşasınnnn hadi insallah bekliyoruzzz seni de burdaaa canımmmmGaliba bende heyecanınıza katılıcam kuzumm gittikçe netlesiyor çizgi. Regle son 4![]()
Annesi haftaya yolk kesesini de görürsün benceeeİşte burda fasülyem![]()
bana dün henüz bebek içine girmedi dedi de, ben baya korku halindeyimSağol canım doktor bi sıkıntı yok dedi oralarda bi yerde sanırım10 gün sonra tekrar gidicem kısmetse folik asite devam et başka nişe yapmana gerek yok dedi