2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebeğim hadi senden de güzel haberler bekliyorummmmm ben pazartesi baktırmıştım 891.5 di ama baya yükselmiş demek ki kese göründüğüne göre canm
Maşallah canım senin epey yüksekmiş, 2000i geçmiştir rahat. Benim bugün 1500ü bulmuş olsa iyi, bugün de keseyi göreceğimizden pek umudum yok

İki gün önce betam 3173,5 idi. Bugün daha çıkmadı kan sonuçlarım
Maşallah ya, ben fasülyeden hamile gibi hissediyorum yanınızda beni takvim 5 haftalık hesaplıyor ama sizin değerlerle kıyaslayınca 3 falan olması lazım sanırım.

Maşallah canım senin epey yüksekmiş, 2000i geçmiştir rahat. Benim bugün 1500ü bulmuş olsa iyi, bugün de keseyi göreceğimizden pek umudum yok
Canım sen de görürsün inşallah haberlerini bekliyorum ben de kııızzz kötü düşünme hiç görünür insallah minik fasülyen

Kan sonuçlarımda çıktı ama betahcg yok,kontrole girdim sordum hocaya, şunu dedi, "yolksac gördükten sonra betanın bir önemi kalmıyor, onun takibi yolksac görene kadar önemli, beta değerlerindeki artış dış gebelik veya kimyasal gebelik tespitimizde lazım oluyor. o siyah kese kısmı 10mm (6.haftanın sonu) olana kadar içinde yolksac görülmesi beklenirmiş, görünmez ise sağlıksız gebelik "
Doktordan aldığım bilgiler bunlar kızlar. Telaşa kaptırmayın kendinizi ve lütfen pozitif düşünün

Eklentiler

• Screenshot_20200903-104730_Chrome.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…