2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canlar nasılsınız benim mide bulantılarım başladı ya valla benim için hamileliğin en zor aşamasıydı ilk çocuğumda da böyle olmuştu 😥 ev kokuyordu sanki şimdii aynı koku yine gelmeye başladı burnuma 😫 off ya

Günaydın canlar nasılsınız benim mide bulantılarım başladı ya valla benim için hamileliğin en zor aşamasıydı ilk çocuğumda da böyle olmuştu 😥 ev kokuyordu sanki şimdii aynı koku yine gelmeye başladı burnuma 😫 off ya
Bir yorumda okudum diyor mide bulantısı varsa bebeğin kalp atışı vardır demek oluyor ne kadar doğruysa artık 😊 vallahi canım Allah yardımcın olsun

Bir yorumda okudum diyor mide bulantısı varsa bebeğin kalp atışı vardır demek oluyor ne kadar doğruysa artık 😊 vallahi canım Allah yardımcın olsun
Ya o kadar zor oluyor ki benimki anlatamam 15 haftalığa kadar aralıksız gece gündüz bulantı kusma bitmiyor bende çok korkuyordum olacak diye korktuğum başıma geldi yine

Canım çok şükür keseyi gördük darısı kalp atışına bana ultrasonda baktı gördü vajinal gerek yok dedi 🤲🏻 darısı tüm bekleyenlere 💃🏽💖
Yaa çok sevindim çok güzel 😍 ben de bugün öğleden sonra gideceğim inşallah görürüz :dua:
Betan kaçtı canım?

Son düzenleme:
Kızlar aşırı sinirliyim ben bu ara, her şeye kızıyorum.🤭 Ateş basıyor bir de ama çöl sıcaklarıyla da ilgisi olabilir 😂

Keseyi gören herkese hayırlı olsun canlar 😍😍 rabbim bizlere de ogünleri görmeyi nasip etsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ❤️ Ben regl gününü bekleyemeden iki gün sonra bi test daha yaptım. İmzayıda totem olarak ekledim daha kesin değil 🙈 bu sefer yine filtreyle çıktı ama filtresizde artık sanki gölge gibi görüyorum bakınca

Eklentiler

• 176C61C4-17C2-4317-A629-1C7104D1C3C3.jpeg
    176C61C4-17C2-4317-A629-1C7104D1C3C3.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 56
Back