2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım iki gün önce ilk kez kan verdim 698 çıktı, kese görünmedi haliyle. İnşallah senden güzel haberler alırız

Canım iki gün önce ilk kez kan verdim 698 çıktı, kese görünmedi haliyle. İnşallah senden güzel haberler alırız

Bugün vajinal bakarsa senin kesenin görünme ihtimali var o zaman ay hadi inşallah
Benim de pazartesi günü değerim 458di. İnşallah cumartesi güzel haberlerle gelirim ben de

Bugün vajinal bakarsa senin kesenin görünme ihtimali var o zaman ay hadi inşallah
Benim de pazartesi günü değerim 458di. İnşallah cumartesi güzel haberlerle gelirim ben de
Sırayla keseleri, sıraylar kalp atışlarını göreceğiz inşallah hepimiz
çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için çok heyecanlıyız

Sırayla keseleri, sıraylar kalp atışlarını göreceğiz inşallah hepimiz
çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için çok heyecanlıyız

İnşallah canım
Benim gibi sabırsız birini ne kadar zorluyor böyle beklemek bir bilsen. Bebe daha susam tanesi kadarken terbiye etmeye başladı beni

İnşallah canım
Benim gibi sabırsız birini ne kadar zorluyor böyle beklemek bir bilsen. Bebe daha susam tanesi kadarken terbiye etmeye başladı beni
benim içim sürekli pır pır ya, sanki her an bişey olacakmış gibi, hem çok rahatım hem çok telaşlıyım

acaba normal mi bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…