2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın,
Herkese çok güzel bir gün diliyorum :KK200:
Delirtiyor Delirtiyor değerin katlanmıştır mutlaka içini ferah tut:dua: en son değerin kaçtı? Benim de cumartesi doktor kontrolüm var inşallah ben de görürüm keseyi
Canım iki gün önce ilk kez kan verdim 698 çıktı, kese görünmedi haliyle. İnşallah senden güzel haberler alırız :dua:

:dua:
Canım iki gün önce ilk kez kan verdim 698 çıktı, kese görünmedi haliyle. İnşallah senden güzel haberler alırız

Bugün vajinal bakarsa senin kesenin görünme ihtimali var o zaman ay hadi inşallah:dua:
Benim de pazartesi günü değerim 458di. İnşallah cumartesi güzel haberlerle gelirim ben de😍

Canım iki gün önce ilk kez kan verdim 698 çıktı, kese görünmedi haliyle. İnşallah senden güzel haberler alırız :dua:
:dua:

Bugün vajinal bakarsa senin kesenin görünme ihtimali var o zaman ay hadi inşallah:dua:
Benim de pazartesi günü değerim 458di. İnşallah cumartesi güzel haberlerle gelirim ben de😍
Sırayla keseleri, sıraylar kalp atışlarını göreceğiz inşallah hepimiz :dua:
çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için çok heyecanlıyız :olamaz:

Sırayla keseleri, sıraylar kalp atışlarını göreceğiz inşallah hepimiz :dua:
çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için çok heyecanlıyız :olamaz:

İnşallah canım :KK200:
Benim gibi sabırsız birini ne kadar zorluyor böyle beklemek bir bilsen. Bebe daha susam tanesi kadarken terbiye etmeye başladı beni :D

İnşallah canım :KK200:
Benim gibi sabırsız birini ne kadar zorluyor böyle beklemek bir bilsen. Bebe daha susam tanesi kadarken terbiye etmeye başladı beni :KK70:
benim içim sürekli pır pır ya, sanki her an bişey olacakmış gibi, hem çok rahatım hem çok telaşlıyım :işsiz:

acaba normal mi bu durum?

Vajinal ultrason, 6mm çapında içi dolu kese, içindeki beyaz görünen kısımda bebeğimin yolksac'iymiş. Şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum kızlar🙏😇

Eklentiler

• 20200903_094659.jpg
    20200903_094659.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 65
Back