2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
gerekli testleri yaptırmayacak mısınız?
İlk çocuğumda aksatmadan hepsini yaptım ama çok şükür bir sorun çıkmadı ikili üçlü testlerde birşey çıkarsa elimizden birşey yine gelmez ki zaten diğer kan testlerini sağlık ocağı gerektiği zamanlarda çağırıp yapıyor

Bİr sakin olur musun lütfen? Tsh yüksekliği çok sık rastlanıyor. İlaçla kontrol altına alınabilir bir şey o. Senin tiroidin anca sana yettiği için bebek için dışardan takviye alacaksın.
İlk gebeliğim bilmiyorum? Doktor bir anda öyle bir şey diyince korktum? Normal yani. Çok şükür ki düşmüş

Ben daha keseyi bile göremedim mecbur gideceğim doğuma kadar bir daha gitmeyecek misiniz ya buna biz mi karar veriyoruz? Hiç bilmiyorum bunları, doktor gel derse gitmeyecek misiniz? Tarama testleri, kilo kontrolü falan Olmuyor mu?
Yani mesela iki haftada bir çağırırsa gitmem herhalde üç haftada bir giderim biraz süreyi uzatırım diye düşündüm korona artarsa. Yoksa testleri yapıcam

İlk gebeliğim bilmiyorum? Doktor bir anda öyle bir şey diyince korktum? Normal yani. Çok şükür ki düşmüş
Satfaları okuya okuya geldim evet düşmüş. Sen dönem dönem yine tsh a baktır yine de olur mu? Ben önceki gebelikte 25 mg lık ilaçla başladım; 25-32,5-50-75 mg diye devam ettim. Ay ilerledikçe doz yetmemişti.

Doktor aradı dediki on beş gün sonra tekrar ölçelim şimdilik ilaç vermicem dedi eğer artmışsa ilaca başlarız dedi

bugun aklımdaydın canım. benim kzıım da taşınma surecimizde hada omustu ben de aynı şekilde ateşlenmiştik. bagıısklık dusuyo yprgunluk stres. az kaldı bir haftaya ev yerleştikçe rahatlayacaksınız inşallah

Kızlar heppinize hayırlı olsun ....sagsalim kucagginizza alalım ...isteyen herkese nasip olsun bende listede olayım yaş 31 gebelik haftası 4 haftalık tahmini tarrih 10 Mayıs

Sevgili ilk bebeğini bekleyen güzel anne adayı arkadaşlarım
İlk aylarda kasıklarda ağrı batma adet olacakmış hissi bel sırt ağrısı açık renkli ve kahverengi lekelenme sık tuvalete çıkma normaldir endişe etmeyin bu ilk günlerin tadını çıkarın

Arkadaslar, dun yerlesme kanamasiyla alakali yazmistim eger yasayan olursa benim gibi paniklemesin dun 3 damla sonra 1 damla bugunde 2 damla gelmisti doktoruma yazdim tekrar beta ver dedi icin rahat etsin. Cok sukur ki beta degerim dun 12:00 de 156 ydi bu aksam 20 00 da 319 cikti. Artik beta da vermicem nerdeyse her gun doktordayiz sanirim kirmizi kan gormedikce sakin kalmaliyiz, kahverengi lekelenme cok olmadikca sorun olmuyor gibi

İlk hamilelik evet heyecanlı endişeli herşeyden nem kapmali bir nevi habersiz yaşamak gibi...tadını çıkarın sizin sahip olduğunuz o melek o kadar güçlü ki emin olun size kavusacaksa nasipse sıkı sıkı sarılır ve birakmaz ne olursa olsun ... Sabırla dua edelim inşaallah ...benim bu 4. Hamileliğim inşaallah sagsallim gecirirm 4 te olsa insan bir tuhaf hissediyor evhamlaniyor ama tadiini çıkartarak bugünleri anı yappalim kontrolleri ihmal etmeyin bu arada bende tiroid hastasıyım 8 yildir cok şükür ilacı kullndikca bı problem yaşamadım takipte kalmak önemli

Aynen dediğin gibi oldu bağışıklık düştü hemen hastalandık Canım, hayırlısıyla şu işler bitsin bir süre işe güce bakmadan kızımla zaman geçirmek istiyorum, istemeden de olsa çok ihmal ettim üzülüyorum.
İki hafta sonra bebeği görmek için de kontrollere başlıcaz heyecanlı ve güzel günler yaklaşıyor
Allah sağlık versin tüm yavrulara

Kızlar sağ kalçamın üstünde belime doğru olan kısımda batma oluyor sizde de batma var mı kalçada?
Bende de oluyor Canım, bazen iki kalçamda da oluyor, ben yorgunluğa bağlamıştım ama gebelikten de olabilir.
Hamilelik öyle bir şey ki sebepsiz yere bile bir yerlerimiz ağrıyabilir
Ben ilk gebeliğimde doktora ne desem o da normal diyordu

Günaydın Bugün betaya bakılacak tekrar, inşallah iki katına çıkmıştır. Muhtemelen keseyi yine göremez. 2000lere çıkması gerekiyor sanırım. Of belirsizlik çok kötü, hamileyim bile diyemiyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…