- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.876
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.081
Teşekkür ederim canım allah razı olsunçok geçmiş olsun
allah kolaylık versin işlerinizde de.
Merhaba sizinde hem bebişiniz hem yeni eviniz hayırlı olsun inş her şey gönlümüzce olur burda haftalarca birbirimize destek olarak güzel şekilde ilerlerizSelam Mayıs anneleri nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣
Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.
Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.
Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
İnsan görmeden duramıyor ama şu zamanda hastaneye veya kalabalık ortamlara girmek zaten riskli Canım.Aynen aynen benimde 14 Eylülden sonra Allah izin verirse bir sorun olmazsa birde cinsiyet için giderim ben ilk çocukta gerçekten bıkmıştım gitmeden de duramıyordum
Taşınma çok zor ya Allah kolaylık versin canım benimde oğlum öyle ya sıcaktan uyuyamıyor pencereyi açıyorum burnu tıkanıyor hasta oluyor daha kış başlamadan başladık biz yaniSelam Mayıs anneleri nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣
Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.
Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.
Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
İnşallah canım allah razı olsunMerhaba sizinde hem bebişiniz hem yeni eviniz hayırlı olsun inş her şey gönlümüzce olur burda haftalarca birbirimize destek olarak güzel şekilde ilerleriz
Sezeryan mı normal mi olmuştuİnsan görmeden duramıyor ama şu zamanda hastaneye veya kalabalık ortamlara girmek zaten riskli Canım.
Ben ilkinde de doktor ne zaman çağırdıysa o zaman gittim, ilk zamanlar ayda bir oluyor Doğum yaklaştıkça iki hafta bir hafta üç günde bir derken bir bakmışız doğum gelmiş
Bizimki de terlemekten böyle oldu galibaTaşınma çok zor ya Allah kolaylık versin canım benimde oğlum öyle ya sıcaktan uyuyamıyor pencereyi açıyorum burnu tıkanıyor hasta oluyor daha kış başlamadan başladık biz yani
Normal oldu tam 41+0daSezeryan mı normal mi olmuştu
Evet canim kim elini cabuk tutucak acabaTarihlerimiz ayni
Doktor henüz aramadı beni ararım demişti söyleyecekti ama bence gerek kalmadıharika çok çok sevindim Ceydailaç kullanmana gerek kalmadı dimi?
Ayy Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun sizedeBizimki de terlemekten böyle oldu galiba
Dün eşyalar toplanırken kalabalıktan sesten çok korktu, kuzenime verdim Bebek arabasıyla iki saat dışarda gezdirdi uyumuş uyanmış terlemiş tabi
Yazık yavrum da perişan oldu işten güçten doğru düzgün ilgilenemedim.
Dün taşındık doğalgaz hala açılmadı ya halimizi görsen
Küçük tüp olsaydı bari çocuğa çorba yapardım ama o da dünden beri biz ne yersek onu yedi yavrum
Size de geçmiş olsun Canım
Gebelik takibi için gitmek gerekmiyor mu? Benim ilk gebeliğim, ilk muayeneme gittim ikinciye çağırdı doktor. Gitmeden nasıl olacak ki?Merhaba kızlar bir konuda düşüncemi paylaşmak istiyorum sizinle lütfen hastahaneye bir sorun olmadıkça gitmemeye çalışalım anlıyorum sizleri özellikle yeni anne adaylarını insan her an görmek bilgi almak istiyor bebeğiyle ilgili ama corona almış başını gidiyor hamilelikte çok daha zor olur Allah korusun kendimiz ve bebeklerimizin iyiliği için dikkat etmek gerekiyor
Ben kalbi duyduktan sonra gitmem herhaldeGebelik takibi için gitmek gerekmiyor mu? Benim ilk gebeliğim, ilk muayeneme gittim ikinciye çağırdı doktor. Gitmeden nasıl olacak ki?Vallahi ben tamamen kontrol için gidiyorum meraktan öte, keşke gitmesek hastanelerden ben de korkuyorum.
Yo Yo tabi rutin kontrollere gidelim tabi ama ben kendimden biliyorum 2 haftada 1 veya doktor çağırmadan meraktan bebeğimi görmek için gidiyordumGebelik takibi için gitmek gerekmiyor mu? Benim ilk gebeliğim, ilk muayeneme gittim ikinciye çağırdı doktor. Gitmeden nasıl olacak ki?Vallahi ben tamamen kontrol için gidiyorum meraktan öte, keşke gitmesek hastanelerden ben de korkuyorum.
Ben daha keseyi bile göremedim mecbur gideceğimBen kalbi duyduktan sonra gitmem herhalde
AnladımYo Yo tabi rutin kontrollere gidelim tabi ama ben kendimden biliyorum 2 haftada 1 veya doktor çağırmadan meraktan bebeğimi görmek için gidiyordum
Bir sorun olmazsa genelde doktor en az ayda bir çağırıyor ondada bir değişiklik olmuyor bebeği kontrol ediyor bitiyor 3 ayda 1 bile gidilse olur ben kaza bela olmazsa birkere kalp atışları için bir defa cinsiyet için sonrasında doğum yaklaşınca gitmeyi düşünüyorumBen daha keseyi bile göremedim mecbur gideceğimdoğuma kadar bir daha gitmeyecek misiniz ya buna biz mi karar veriyoruz? Hiç bilmiyorum bunları, doktor gel derse gitmeyecek misiniz? Tarama testleri, kilo kontrolü falan Olmuyor mu?
gerekli testleri yaptırmayacak mısınız?Bir sorun olmazsa genelde doktor en az ayda bir çağırıyor ondada bir değişiklik olmuyor bebeği kontrol ediyor bitiyor 3 ayda 1 bile gidilse olur ben kaza bela olmazsa birkere kalp atışları için bir defa cinsiyet için sonrasında doğum yaklaşınca gitmeyi düşünüyorum
Bİr sakin olur musun lütfen? Tsh yüksekliği çok sık rastlanıyor. İlaçla kontrol altına alınabilir bir şey o. Senin tiroidin anca sana yettiği için bebek için dışardan takviye alacaksın.Arkadaşlaar gebelikte tsh değeri yani guatr ilk üç ayda 2,5 in altında olması gerekirmiş. Benim ilk hamileliğimi öğrendiğim kan tahlilinde beta 100dü ve tsh de 3.10. Doktor hemen dediki guatr ilerde artarsa zeka geriliği gibi şeylere yol açar dedi dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede tekrar kan istedi ve tiroid ultrasyonu çekildim. Ultrason temiz çıktı ama kan bugün belli olacak. Eğer yüksekse hala ilaç tedavisi görücem. Çok üzüldüm. Çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?