2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
çok geçmiş olsun :KK200:
allah kolaylık versin işlerinizde de.
Teşekkür ederim canım allah razı olsun ❣️
İşler falan neyse de kızımın hastalanmasına çok üzüldüm kurban olurum uyumak istiyor burnu tıkanıyor uyuyamıyor ememiyor :(

Dün de yorgunluktan galiba kahverengi leke geldi ona da canım sıkıldı :(

Selam Mayıs anneleri nasılsınız 🌸
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣

Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim 🤪
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta :KK43:
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.

Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.

Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
Merhaba sizinde hem bebişiniz hem yeni eviniz hayırlı olsun inş her şey gönlümüzce olur burda haftalarca birbirimize destek olarak güzel şekilde ilerleriz 🥰🤗

Aynen aynen benimde 14 Eylülden sonra Allah izin verirse bir sorun olmazsa birde cinsiyet için giderim ben ilk çocukta gerçekten bıkmıştım gitmeden de duramıyordum😀
İnsan görmeden duramıyor ama şu zamanda hastaneye veya kalabalık ortamlara girmek zaten riskli Canım.
Ben ilkinde de doktor ne zaman çağırdıysa o zaman gittim, ilk zamanlar ayda bir oluyor Doğum yaklaştıkça iki hafta bir hafta üç günde bir derken bir bakmışız doğum gelmiş 🥰

Selam Mayıs anneleri nasılsınız 🌸
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣

Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim 🤪
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta :KK43:
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.

Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.

Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
Taşınma çok zor ya Allah kolaylık versin canım benimde oğlum öyle ya sıcaktan uyuyamıyor pencereyi açıyorum burnu tıkanıyor hasta oluyor daha kış başlamadan başladık biz yani🙃

İnsan görmeden duramıyor ama şu zamanda hastaneye veya kalabalık ortamlara girmek zaten riskli Canım.
Ben ilkinde de doktor ne zaman çağırdıysa o zaman gittim, ilk zamanlar ayda bir oluyor Doğum yaklaştıkça iki hafta bir hafta üç günde bir derken bir bakmışız doğum gelmiş 🥰
Sezeryan mı normal mi olmuştu

Taşınma çok zor ya Allah kolaylık versin canım benimde oğlum öyle ya sıcaktan uyuyamıyor pencereyi açıyorum burnu tıkanıyor hasta oluyor daha kış başlamadan başladık biz yani🙃
Bizimki de terlemekten böyle oldu galiba
Dün eşyalar toplanırken kalabalıktan sesten çok korktu, kuzenime verdim Bebek arabasıyla iki saat dışarda gezdirdi uyumuş uyanmış terlemiş tabi
Yazık yavrum da perişan oldu işten güçten doğru düzgün ilgilenemedim.
Dün taşındık doğalgaz hala açılmadı ya halimizi görsen 🤦🏻‍♀️
Küçük tüp olsaydı bari çocuğa çorba yapardım ama o da dünden beri biz ne yersek onu yedi yavrum
Size de geçmiş olsun Canım

Merhaba kızlar bir konuda düşüncemi paylaşmak istiyorum sizinle lütfen hastahaneye bir sorun olmadıkça gitmemeye çalışalım anlıyorum sizleri özellikle yeni anne adaylarını insan her an görmek bilgi almak istiyor bebeğiyle ilgili ama corona almış başını gidiyor hamilelikte çok daha zor olur Allah korusun kendimiz ve bebeklerimizin iyiliği için dikkat etmek gerekiyor🤗💕

Bizimki de terlemekten böyle oldu galiba
Dün eşyalar toplanırken kalabalıktan sesten çok korktu, kuzenime verdim Bebek arabasıyla iki saat dışarda gezdirdi uyumuş uyanmış terlemiş tabi
Yazık yavrum da perişan oldu işten güçten doğru düzgün ilgilenemedim.
Dün taşındık doğalgaz hala açılmadı ya halimizi görsen 🤦🏻‍♀️
Küçük tüp olsaydı bari çocuğa çorba yapardım ama o da dünden beri biz ne yersek onu yedi yavrum
Size de geçmiş olsun Canım
Ayy Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun sizede

Merhaba kızlar bir konuda düşüncemi paylaşmak istiyorum sizinle lütfen hastahaneye bir sorun olmadıkça gitmemeye çalışalım anlıyorum sizleri özellikle yeni anne adaylarını insan her an görmek bilgi almak istiyor bebeğiyle ilgili ama corona almış başını gidiyor hamilelikte çok daha zor olur Allah korusun kendimiz ve bebeklerimizin iyiliği için dikkat etmek gerekiyor🤗💕
Gebelik takibi için gitmek gerekmiyor mu? Benim ilk gebeliğim, ilk muayeneme gittim ikinciye çağırdı doktor. Gitmeden nasıl olacak ki? o_O Vallahi ben tamamen kontrol için gidiyorum meraktan öte, keşke gitmesek hastanelerden ben de korkuyorum.

Gebelik takibi için gitmek gerekmiyor mu? Benim ilk gebeliğim, ilk muayeneme gittim ikinciye çağırdı doktor. Gitmeden nasıl olacak ki? o_O Vallahi ben tamamen kontrol için gidiyorum meraktan öte, keşke gitmesek hastanelerden ben de korkuyorum.
Ben kalbi duyduktan sonra gitmem herhalde

Yo Yo tabi rutin kontrollere gidelim tabi ama ben kendimden biliyorum 2 haftada 1 veya doktor çağırmadan meraktan bebeğimi görmek için gidiyordum😊

Ben kalbi duyduktan sonra gitmem herhalde
Ben daha keseyi bile göremedim mecbur gideceğim 😕 doğuma kadar bir daha gitmeyecek misiniz ya buna biz mi karar veriyoruz? Hiç bilmiyorum bunları, doktor gel derse gitmeyecek misiniz? Tarama testleri, kilo kontrolü falan Olmuyor mu?

Yo Yo tabi rutin kontrollere gidelim tabi ama ben kendimden biliyorum 2 haftada 1 veya doktor çağırmadan meraktan bebeğimi görmek için gidiyordum😊
Anladım 😊 yok onu şu süreçte kimse yapmaz sanırım artık, ben hatta özel muayenehanesi olan iyi bir doktor bulup onunla devam etmeyi düşünüyorum. Hastane ortamı beni çok gerdi :KK17:

Ben daha keseyi bile göremedim mecbur gideceğim 😕 doğuma kadar bir daha gitmeyecek misiniz ya buna biz mi karar veriyoruz? Hiç bilmiyorum bunları, doktor gel derse gitmeyecek misiniz? Tarama testleri, kilo kontrolü falan Olmuyor mu?
Bir sorun olmazsa genelde doktor en az ayda bir çağırıyor ondada bir değişiklik olmuyor bebeği kontrol ediyor bitiyor 3 ayda 1 bile gidilse olur ben kaza bela olmazsa birkere kalp atışları için bir defa cinsiyet için sonrasında doğum yaklaşınca gitmeyi düşünüyorum

Bir sorun olmazsa genelde doktor en az ayda bir çağırıyor ondada bir değişiklik olmuyor bebeği kontrol ediyor bitiyor 3 ayda 1 bile gidilse olur ben kaza bela olmazsa birkere kalp atışları için bir defa cinsiyet için sonrasında doğum yaklaşınca gitmeyi düşünüyorum
gerekli testleri yaptırmayacak mısınız?

Arkadaşlaar gebelikte tsh değeri yani guatr ilk üç ayda 2,5 in altında olması gerekirmiş. Benim ilk hamileliğimi öğrendiğim kan tahlilinde beta 100dü ve tsh de 3.10. Doktor hemen dediki guatr ilerde artarsa zeka geriliği gibi şeylere yol açar dedi dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede tekrar kan istedi ve tiroid ultrasyonu çekildim. Ultrason temiz çıktı ama kan bugün belli olacak. Eğer yüksekse hala ilaç tedavisi görücem. Çok üzüldüm. Çok.
Bİr sakin olur musun lütfen? Tsh yüksekliği çok sık rastlanıyor. İlaçla kontrol altına alınabilir bir şey o. Senin tiroidin anca sana yettiği için bebek için dışardan takviye alacaksın.

Back