2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bilmiyorum ki ben dün gittim dr kan testi 383 çıktı Cumartesi günü tekrar gidicem doktorlar kalp atışını duyuncaya kadar hiç konuşmuyorlar maalesef
Evet öyle maalesef sizin de çok yeniymiş, sağlıkla ilerlesin inşallah.

sen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardan
İnan canım ben ilk çocukta bıktım hastahaneye gitmekten o kadar hevesle gidiyorsun heyecanla merakla bir iki dakikada ilgilenip yolluyorlar yani hiç gerek yok fazla gitmeye

İnan canım ben ilk çocukta bıktım hastahaneye gitmekten o kadar hevesle gidiyorsun heyecanla merakla bir iki dakikada ilgilenip yolluyorlar yani hiç gerek yok fazla gitmeye
kalp atışını ancak 4. randevuda duymuatum ben de ilklinde. ben de cok yıprandım o sureçte. o yuzden de daha temkinliyim canım ben de

Canım inan üzülüp strese girecek bir durum değil, ilacını düzenli kullan,aylık düzenli kan ver değerini takip et Allah’ın izniyle hiç sorun olmaz
Benim tsh yüksekliği kendimi bildim bileli var ama sadece hamileyken ilaçlarımı düzenli kullandım.
Benim tsh 5e kadar yükselmişti.
Doğuma kadar endokrin takibindeydim bir sıkıntı olmadı çok şükür
İçini ferah tut lütfen

Keseyi gördük çok şükür, 5 mm'miş henüz. 10 gün sonra gelirsen kalp atışını duyarız dedi.
Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına inşallah

Bende geç gideceğim canım eşimin izni 2 hafta sonraya 2 hafta sonra gideceğim yani
sen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardan
Ben de henüz gitmedim kızlar.
14 Eylül Pazartesi başlayan hafta ben 7+ ya geçmiş oluyorum, eşimin izin durumuna göre uygun bir gün gidicem
İlk gebeliğimde de hemen gitmemiştim, gittiğimde de kese Bebek kalp atılı hepsini toptan görmüştüm daha iyi oluyor git gel strese gerek yok

Selam Mayıs anneleri nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.

Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.

Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum

çok geçmiş olsun
allah kolaylık versin işlerinizde de.

Aynen aynen benimde 14 Eylülden sonra Allah izin verirse bir sorun olmazsa birde cinsiyet için giderim ben ilk çocukta gerçekten bıkmıştım gitmeden de duramıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…