- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.061
Sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz inşallah698 çıktı, dün verdim.
İnşallah teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin hamileliğiniz inşallah ☺
Bilmiyorum ki ben dün gittim dr kan testi 383 çıktı Cumartesi günü tekrar gidicem doktorlar kalp atışını duyuncaya kadar hiç konuşmuyorlar maalesefİnşallah teşekkür ederimsiz kaçıncı haftadasınız?
Evet öyle maalesefBilmiyorum ki ben dün gittim dr kan testi 383 çıktı Cumartesi günü tekrar gidicem doktorlar kalp atışını duyuncaya kadar hiç konuşmuyorlar maalesef
Amin inşallahEvet öyle maalesefsizin de çok yeniymiş, sağlıkla ilerlesin inşallah.
sen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardanBende geç gideceğim canım eşimin izni 2 hafta sonraya 2 hafta sonra gideceğim yani
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsak miniklerimizin içimiz rahatlayacaksen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardan
İnan canım ben ilk çocukta bıktım hastahaneye gitmekten o kadar hevesle gidiyorsun heyecanla merakla bir iki dakikada ilgilenip yolluyorlar yani hiç gerek yok fazla gitmeyesen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardan
Gözün aydın darısı başımıza. Bende yarın kese için gideceğim inşallahKeseyi gördük çok şükür, 5 mm'miş henüz. 10 gün sonra gelirsen kalp atışını duyarız dedi.
kalp atışını ancak 4. randevuda duymuatum ben de ilklinde. ben de cok yıprandım o sureçte. o yuzden de daha temkinliyim canım ben deİnan canım ben ilk çocukta bıktım hastahaneye gitmekten o kadar hevesle gidiyorsun heyecanla merakla bir iki dakikada ilgilenip yolluyorlar yani hiç gerek yok fazla gitmeye
harika çok çok sevindim CeydaKızlar sonucum geldi tiroid gerilemiş, beta 100ken meğer 3.10muş, şimdi betam arttığından gerileyip 2,3 olmuş çok sevindim
çok sevindimKızlar sonucum geldi tiroid gerilemiş, beta 100ken meğer 3.10muş, şimdi betam arttığından gerileyip 2,3 olmuş çok sevindim
Canım inan üzülüp strese girecek bir durum değil, ilacını düzenli kullan,aylık düzenli kan ver değerini takip et Allah’ın izniyle hiç sorun olmazArkadaşlaar gebelikte tsh değeri yani guatr ilk üç ayda 2,5 in altında olması gerekirmiş. Benim ilk hamileliğimi öğrendiğim kan tahlilinde beta 100dü ve tsh de 3.10. Doktor hemen dediki guatr ilerde artarsa zeka geriliği gibi şeylere yol açar dedi dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede tekrar kan istedi ve tiroid ultrasyonu çekildim. Ultrason temiz çıktı ama kan bugün belli olacak. Eğer yüksekse hala ilaç tedavisi görücem. Çok üzüldüm. Çok.
Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına inşallahKeseyi gördük çok şükür, 5 mm'miş henüz. 10 gün sonra gelirsen kalp atışını duyarız dedi.
Bende geç gideceğim canım eşimin izni 2 hafta sonraya 2 hafta sonra gideceğim yani
Ben de henüz gitmedim kızlar.sen de 7 artı olacaksın sanırım canım. hem kalp hem kese görürüz inşallah. çok sık da gitmek istemiyprum malum durumlardan
kalp atışı için ben eylülün 3.haftası gidicem. 7 haftalık oluyor o zaman.kalp atışını ancak 4. randevuda duymuatum ben de ilklinde. ben de cok yıprandım o sureçte. o yuzden de daha temkinliyim canım ben de
Tesekkur ediyorum cumlemizin insallahyazdım bacım, hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün tüm veletlerin
çok geçmiş olsunSelam Mayıs anneleri nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣
Beni hatırlayanlar için durum bilgisi vereyim
Dün taşındık,yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya biraz toparlandım ama bu kez kızım hasta
Gece hiç uyumadık burnu tıkanıyor uyanıyor ve ateşi var, ateşini takip edip not alıyorum, burnunu açıyorum, rahatlamazsa biraz hava vermeyi düşünüyorum.
Bugün 5+3 oldum, bulantılar hafiften başladı, yorgunluk uykusuzluk stres kafam dönüp duruyor.
Bu aralar sık giremiyorum işlerden
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
Hadi gözün aydın canım sana demiştik stres yapmaKızlar sonucum geldi tiroid gerilemiş, beta 100ken meğer 3.10muş, şimdi betam arttığından gerileyip 2,3 olmuş çok sevindim
Aynen aynen benimde 14 Eylülden sonra Allah izin verirse bir sorun olmazsa birde cinsiyet için giderim ben ilk çocukta gerçekten bıkmıştım gitmeden de duramıyordumBen de henüz gitmedim kızlar.
14 Eylül Pazartesi başlayan hafta ben 7+ ya geçmiş oluyorum, eşimin izin durumuna göre uygun bir gün gidicem
İlk gebeliğimde de hemen gitmemiştim, gittiğimde de kese Bebek kalp atılı hepsini toptan görmüştümdaha iyi oluyor git gel strese gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?