2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ama artarsa demiş canım, ilaç tedavisi görürsen artmaz ve bi sorun olmaz inşallah, sen içini ferah tut, hem kendine hem bebeğine stres yapma lütfen

aşkmm benide eklee yaş 27 sat 03.08 tahmni doğum 10 mayıs ilk bebişşşş :) 55 kilo başladım :) :)

canım sakın u
canım sakın stres yapma bisim eski grupta birçok arkadasım ilaç kullandı ilaçla hemen duauyor zaten hiçbir sıkıntı olmuyor

canım sakın u

canım sakın stres yapma bisim eski grupta birçok arkadasım ilaç kullandı ilaçla hemen duauyor zaten hiçbir sıkıntı olmuyor
İnşallah ya zeka geriliği dedi ya orda bittim. Keşke deseydki sen ağrı falan çekersin o hiç mühim değildş benim için çok korktum

İnşallah ya zeka geriliği dedi ya orda bittim. Keşke deseydki sen ağrı falan çekersin o hiç mühim değildş benim için çok korktum
bu haftalarda farkediliyor canım hrmen tedbir alınıyor ya hiçbir sıkıntı olmuyor hiç merak etmr. rger bakılmasaydı qylarca ilaç kullanmasaydın olurdu o. maşallah hrpsi zeka küpü ilaç içen arkadaşlatımın çocujkarı

Ya o normal benim bir arkadaşımda da çıktı ilaç kullandı iyi şimdi ilaçla hallolacak bir durum stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…