Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes Sırayla keseyi görmeye gidiyor inş hepimiz güzel haberleri alırız tek tek gidenler paylaşsın bizimle bari bu hafta ve önümüzdeki hafta keseyle geçer diğer hafta da kalp atışı sizinle burda olmaktan mutluyum insan yalnız olmadığını biliyor
Herkes Sırayla keseyi görmeye gidiyor inş hepimiz güzel haberleri alırız tek tek gidenler paylaşsın bizimle bari bu hafta ve önümüzdeki hafta keseyle geçer diğer hafta da kalp atışı sizinle burda olmaktan mutluyum insan yalnız olmadığını biliyor
Selamün aleyküm hanımlar bugün evde kendiim test yaparak çift çizgi gördüm sanırım bende. Mayıs anneesi olacagim sata göre Mayıs 10 12 gösteriyor dileyen herkese nasip etsin mevlam inşaallah,
Selamün aleyküm hanımlar bugün evde kendiim test yaparak çift çizgi gördüm sanırım bende. Mayıs anneesi olacagim sata göre Mayıs 10 12 gösteriyor dileyen herkese nasip etsin mevlam inşaallah,
Arkadaşlaar gebelikte tsh değeri yani guatr ilk üç ayda 2,5 in altında olması gerekirmiş. Benim ilk hamileliğimi öğrendiğim kan tahlilinde beta 100dü ve tsh de 3.10. Doktor hemen dediki guatr ilerde artarsa zeka geriliği gibi şeylere yol açar dedi dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede tekrar kan istedi ve tiroid ultrasyonu çekildim. Ultrason temiz çıktı ama kan bugün belli olacak. Eğer yüksekse hala ilaç tedavisi görücem. Çok üzüldüm. Çok.