- 19 Mart 2016
- 1.619
- 2.535
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Hayırlı olsun ağrı yaşamamış normal bende hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum dr normal dedi folik asite başlıcam yarın inşallah kaç çıktı değeriniz?Merhabalr. Ben de kan verdim bugün adet günümdü. Test pozitif. Kasik ağrım var her an regl olacakmış gibi. Bsy yesem mideme batıyor gibi. Karnım kasiklarim bir tuhaf. Otururken batma oluyor uzanıyorum ben de.
bir de halsizlik gün içinde.
Doktor folik asite basladin mi dedi. Ben de diafol kullnaiyirdum tamam o zmn dedi.
Sordum bunu ona bugğn öyle bi test yok dedi. Acaba genetik test yapmadım önlem amaçlı olduğu için mi böyle devam edcez dedi. Yani deneme yanılma mı.Biraz yol alın yeterli geliyor mu diye doz testi ister doktorun.
Tahlil sonucu yarın çıkacak. Idrar testi pozitfitiHayırlı olsun ağrı yaşamamış normal bende hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum dr normal dedi folik asite başlıcam yarın inşallah kaç çıktı değeriniz?
E nabız kullanıyorsanız oradan kontrol edebilirsinizTahlil sonucu yarın çıkacak. Idrar testi pozitfiti
Bu akşam baktım yuklenmemisE nabız kullanıyorsanız oradan kontrol edebilirsiniz
Amin inşallahMerhaba herkese
Hepimiz sağlikla bebeklerimize kavusuruz umarim. Benimde yarin randevum var. Geçen hafta beta guzel katlanmişti. Umarim keseyi de gorebiliriz.
Antifaktör xa diye geçiyor ilaç uygulandıktan belli bir saat süre sonra yapılıyor.Sordum bunu ona bugğn öyle bi test yok dedi. Acaba genetik test yapmadım önlem amaçlı olduğu için mi böyle devam edcez dedi. Yani deneme yanılma mı.
Reçete yazıyor 2 dir rapor çıkardı bugün 80 tane yazdı ilacı ams rapor olmadan veremiyor muş eczane gidip almamız lazım elden dr atcam dedi ama atmadı hala raporu. Bi kutu aldık eczaneden yine farkını ödedi eşim 50 tl felan ödemiş sanrmAntifaktör xa diye geçiyor ilaç uygulandıktan belli bir saat süre sonra yapılıyor.
PEki bu ilacı cepten mi alacaksın hep? Rapor cıkacak mı? Pahalı bir ilaç diye hatırlıyorum. Geçen sene benim mutasyon sonucuma göre rapor çıkmıştı ve ben raporlu olarak alıyordum. Bir de covid19 hastalarında da rutin olarak enoksaparin sodyum veya bemiparin sodyum kullanılıyor. Hatta uzun bir süre piyasadaki tüm ilaçlar hastanelere çekildiği için eczanelerde bulunamıyordu.
Cevap verebilecek olan var mıKızlar en son adet günüm 2 Ağustos bugün kan tahlili yaptırdım ve elhamdulillah gebe olduğumu öğrendim 383 çıktı sonuç dr henüz çok yeni 2-3 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 4 haftalık olmuyor mu?Değer düşük mü Cumartesi günü tekrar kan vericem
ÖNEmli olan iki günde bir en az %60 artması hatta ikiye katlasa daha bi güzel. Değere bakmayın benim de yüksek değildiCevap verebilecek olan var mı ☺
Teşekkür ederimÖNEmli olan iki günde bir en az %60 artması hatta ikiye katlasa daha bi güzel. Değere bakmayın benim de yüksek değildi
Doktor sat a göre değilde yumurtlama gününe göre söylemiştir o 2,3 haftayı. Veya geç yumurtlamışsındır belki?Cevap verebilecek olan var mı ☺
Mutasyonları bilmeden rapor yazdıysa çok iyi valla. Ben kayıptan sonra kafayı kırdım bu konuda okumadık yayın bırakmadım benimle aynı mutasyonu taşıyan kadınların olduğu yabancı gruplarda da fink attım bu işin bir standardı yok ancak acog ın belirlediği bir algoritma var ona göre düzenleniyor bu tedavi.Reçete yazıyor 2 dir rapor çıkardı bugün 80 tane yazdı ilacı ams rapor olmadan veremiyor muş eczane gidip almamız lazım elden dr atcam dedi ama atmadı hala raporu. Bi kutu aldık eczaneden yine farkını ödedi eşim 50 tl felan ödemiş sanrm
Aa bilmiyordum bak. Evet gttğm perinatoloji dr önermedi başlayamayz dedi bende dr değiştim risk almak istemedim hani yapmadım gen testi bilmiyorum ama kürtaj yapan dr drek başlaman lazım gebe kalırsan die ona kalsa 0,6 ile başla dedi bana bu dr 0,4, yazdı bugün sordum ısrarla yeterli midr die dozu. Ay Allaha emanet artık bilmiyorum düşünmek istemiyorum. Bugün kese ultrason görüntüsünü almadım dr al dedi o kdr aldım ki boşa çıktı dedim 10 gün sonra inş dedim. Senin n zmn kontrolün herşey yolunda inşllhMutasyonları bilmeden rapor yazdıysa çok iyi valla. Ben kayıptan sonra kafayı kırdım bu konuda okumadık yayın bırakmadım benimle aynı mutasyonu taşıyan kadınların olduğu yabancı gruplarda da fink attım bu işin bir standardı yok ancak acog ın belirlediği bir algoritma var ona göre düzenleniyor bu tedavi.
Eki Görüntüle 2683947
Bugünki betam1362 yarın ilk kez doktora gidicem. Geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu gitmedim hani kese herhwlde diğer hafta görünür boş yere gitmiyim dedim. İnternete göre fetüsün 35. Günü kalp duyulurmuş e yarında 35 dedim giderim daha da gitmem dedim ama görünüşe bakılırsa öyle olmayacakBugün mü baktın yarın mı kontrolün
Ya 35.gün deil 45 gün olmalı okudum bnde ama hiç görmedim 35.gğn kalp duyanı. Yani bna 10 gün sonra gel dedi dr o zmn 6+1 oluyor yani 43.günBugünki betam1362 yarın ilk kez doktora gidicem. Geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu gitmedim hani kese herhwlde diğer hafta görünür boş yere gitmiyim dedim. İnternete göre fetüsün 35. Günü kalp duyulurmuş e yarında 35 dedim giderim daha da gitmem dedim ama görünüşe bakılırsa öyle olmayacak
Ha belki de yumurtlama dsn sonraki 35.gün oluyor çünkü sat günü ile 45 civarı oluyorsa döllenme den sonra da 35 gğne tekabül ediyordurBugünki betam1362 yarın ilk kez doktora gidicem. Geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu gitmedim hani kese herhwlde diğer hafta görünür boş yere gitmiyim dedim. İnternete göre fetüsün 35. Günü kalp duyulurmuş e yarında 35 dedim giderim daha da gitmem dedim ama görünüşe bakılırsa öyle olmayacak
Evet arkimin de 8. Haftads duyulmış mesela çok değişik ya amaaan daha kasamıycam valla herkeste farklı anladığın kadarıyla nete de bakmicaaam başkasına daYa 35.gün deil 45 gün olmalı okudum bnde ama hiç görmedim 35.gğn kalp duyanı. Yani bna 10 gün sonra gel dedi dr o zmn 6+1 oluyor yani 43.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?