2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ilk hamilelikleri olan arkadaşlarım mutlulugunuz heyecanınız cok buyuk bilitorum ama size nacizane tavsiyem ultrason için acele etmeyin. gidip gidip eli boş dönmek cok zordur bilirim. beklemesi daha da zorlaşor. 6 haftadan önce gitriğiniz ultrasonlar sizi yıpratacak. az daha bekleyin. bebekleriniz sizinleyse göremedikçe daha cok stres olup onları da stres edeceksiniz. en azından 5 haftayı gecin ki kese görünsün

Kesinlikle katılıyorum kan değeri falan önemli değil 5. Haftadan sonra gidip keseyi görmek herkese nasip olur inş

Neden bu kadar acele görmek istiyorsunuz ki? Siz mi aldınız randevuyu yoksa doktorunuz mu çarşamba gel dedi?
Benim ilk doktora gidişim olacak kendim randevu aldım. İlk hamileliğim bilmediğim için ne zaman kese çıkar eder ilk gittiğimde göreyim ki bir daha gitmeyeyim boşuna diye. Ben sürekli doktora gitmeyi sevmiyorum toplasan 3 kez giderim bu hamileliğimde muhtemelen

Kesinlikle haklısın

Anlıyorum. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Güzel haberlerle gelin yarın.

Kizlar sizde yerlesme kanamasi nasil olmustu? Oglen 3 damla gibi kahverengi (beyaz akintinin kahverengisi) simdi aksam yaklasik 7 saat sonra bi damla daha geldi boyle devam edicek mi yoksa bu baska bir sey mi kirmiziya donerse mi korkmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…