2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeğinizde d vitamini değerine bakıldı mı? doğduğu andan itibaren veriyoruz ama belki değeri yüksek ve fazlalığı da bir sürü soruna yol açıyor. Neden hiç bakılmadan direk veriliyor bilen var mı ?
D vit vitamini vücutta hormon etkisinde olan bir vit çok önemli ne kadar yüksek bağışıklık o ölçüde güçlü insanlar kanser hastalığını bile d vit yüksekliği sayesinde atlatabilir fazlalığı böbrek taşına sebep olur ama bebeğe verilen 3 damla soruna yol açmaz kemik, diş gelişimi, bıngıldağın kapanması vs. D vite bağlı

Kızım da 2.ay aşısından sonra bırakmıştı beni resmen düzensiz sağmayla yetmedi bebeğime ve mamaya büyüttüm aşının yan etkilerinden biri meme reddi maalesef ben de tecrübe ettim bunu
Bizim rotadan sonra oldu. Bi huyu değişti atak gaz hırıltı ağladi durdu bugünde. Düzenli sağiyordum şimdi emsin diyorum istemiyor sağmazsamda azalır. Benim için önemli değil nasıl huzurlu sağlikli olacaksa bana da yıpratıcı oluyoda bu şekilde ama çok ağliyor yipraniyo mutsuz oluyor kizimda.

Biz de aynıyız yarım saat hatta bazen 20.dak da uyanıyoruz tekrar yatırmaya çalışıyorum o zaman çünkü gözü kapalı ağlıyor uykusunu alamamış oluyor bu sefer de 10 dak yatıp kalkıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Nolcak böyle nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum aynı uyuyoruz benim uykum geliyor o uyumuyir anlamıyorum gaz şimdiye kalmaz diye düşünüyorum 4aylik olacak yani.

U yu mu yor! 😩 15.30dan sonra uyumadı, o saatten beri ara ara uyutmaya çalışıyorum istemiyor. En son 7de beyaz gürültü açıp emzirdim. 50 dk gözü kapalı emdi sonra uyanıverdi. Oturuyoruz hala 😭😭😭

Nolcak böyle nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum aynı uyuyoruz benim uykum geliyor o uyumuyir anlamıyorum gaz şimdiye kalmaz diye düşünüyorum 4aylik olacak yani.
Ataklar sanırım araştırdım biraz uyku döngüsü 40-50dak dan oluşuyormuş kimi bebek 30.dak da kimi 40.dak da uyanıyor muş diğer uykuya geçemedikleri için uyanıyor lar büyüdükçe düzelir inşallah 6.aya doğru gerçi bu kez diş var🙄🙄🙄

U yu mu yor! 😩 15.30dan sonra uyumadı, o saatten beri ara ara uyutmaya çalışıyorum istemiyor. En son 7de beyaz gürültü açıp emzirdim. 50 dk gözü kapalı emdi sonra uyanıverdi. Oturuyoruz hala 😭😭😭
Uyumayınca nasıl vakit geçiriyorsunuz ? Bizimki uykusu gelip uyuyamayınca mızmız oluyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

Uyumayınca nasıl vakit geçiriyorsunuz ? Bizimki uykusu gelip uyuyamayınca mızmız oluyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz.
Geçiremiyoruz, bizimki de mız mız oluyor. Oyalıyoruz sürekli bir şekilde. 😔 of ya yemin ederim kendime ait bir hayatım kalmadı. Gecenin köründe uyuyor onunla beraber ben de uyuyorum yorgunluktan. Sabah da beraber uyanıyoruz zaten mecbur. Ne kadar devam edecek böyle 😭

Geçiremiyoruz, bizimki de mız mız oluyor. Oyalıyoruz sürekli bir şekilde. 😔 of ya yemin ederim kendime ait bir hayatım kalmadı. Gecenin köründe uyuyor onunla beraber ben de uyuyorum yorgunluktan. Sabah da beraber uyanıyoruz zaten mecbur. Ne kadar devam edecek böyle 😭
Resmen bizimle aynı saat uyuyorlar nasıl dayanıyorlar bilmiyorum. Benim gözümden uyku akıyor. Bazen eşim kızımdan çok uyuyor 🥲

Eşim hep dedi ki hamileyken çok üzüldün çok ağladın, bebeğimiz hiç üzmeyecek seni bak gör 😄 oturup ağlamak istiyorum ama ona bile mecalim yok.
Bizde aynı şekilde bugun meme reddi ile savaşip en son biberon verdik onuda çok almadi. 4.ay felaket geçiyormuş. Daha üç gün var oysaki siz yakında rahatlarsınız.

Bir de işe başlasam nolur acaba? Zombi gibi giderim artık. 😔
Ben başladım işe.3 hafta oldu. Yakında hepinizi yemeye gelicem😂 Dayan annesi,öyle böyle. Bak şimdi bende özlemden ölüyorum hiç bir şekilde rahat olamıyoruz yani. Ama ruhen,ama bedenen. Biz çok güçlü olmak zorunda değiliz Zaten çok güçlüyüz💪💪💪

Benim oğlan yeni uyudu ya. 9 da yatırdım 10 da kalktı 10 dk emdi yatırdım 11.00 de kalktı kaynanam sallaya sallaya bi 40 dk uyuyabildi oda uyumazsa tepinip durdu. 11.40 da bir kalktı daha yeni uyutabildik🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Back