2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
evet eskiden pirinç maması şekerli su cicibebeli süt kurtariciymis.

Hahaha Benim annemde beni her yıkandığında kolun bir gün elimde kalacak derdi

Bende her gece pişmanlıkşa yatıyorum sabah hiçbişey olmamış gibi yemeye devam. Bence bizi gebelik şekeri mahvetti. Herkesin hamile iken yaptığını biz şimdi yapıyoruz
Aynem bende gebelik sekeri yuzunden coo dikkat ettim kilo almadım 7 kilo almış olarak doğuma girdim 2 haftada 8 kilo gitti doğum sonrası. Şimdi 3 kiloyu geri aldım. Bir an önce baslamam lazım düzgün beslenmeye

Benim oğlan uyumuyor kızlar atağın atağını yaşıyorum yani. Ağlıyorum her gece onunla beraber

Bir ara bizimki de öyleydi çok zor ben de ağlıyordum hep onunla. ama bizimki karnı ağrır gibi hareketler yapıyordu.
Yok bizimki diş sanırımya. Şimdi philips aventin uygulaması 17. Hafta gösteriyor keremi. Harika haftalar ise 18-19. 17 de atağın dibininnolduğu hafta. Kerem onu yaşıyor olabilir

Yok bizimki diş sanırımya. Şimdi philips aventin uygulaması 17. Hafta gösteriyor keremi. Harika haftalar ise 18-19. 17 de atağın dibininnolduğu hafta. Kerem onu yaşıyor olabilir
Harika haftaları dikkate alacaksın tabi ki, çünkü bu atak haftalarını bulanlar o kitabın yazarları zaten

Kızlar bebeğinizde d vitamini değerine bakıldı mı? doğduğu andan itibaren veriyoruz ama belki değeri yüksek ve fazlalığı da bir sürü soruna yol açıyor. Neden hiç bakılmadan direk veriliyor bilen var mı ?

Bıngıldak kapanana kadar veriliyormuş diye biliyorum. Türkiye de genel olarak güneş çok olmadığı için d vitamini hep eksik oluyormuş anne sütünde de d vitamini çok azmış ondan sanırım ama yapılıp verilmesinde fayda var aslında

Kızım da 2.ay aşısından sonra bırakmıştı beni resmen düzensiz sağmayla yetmedi bebeğime ve mamaya büyüttüm aşının yan etkilerinden biri meme reddi maalesef ben de tecrübe ettim bunu

Oğlumun gündüz uyuması sadece 2 gün sürdü tekrar eski haline döndü şuan. Bu kadar uykusuz kalmaya nasıl dayanıyor anlamıyorum

Biz de aynıyız yarım saat hatta bazen 20.dak da uyanıyoruz tekrar yatırmaya çalışıyorum o zaman çünkü gözü kapalı ağlıyor uykusunu alamamış oluyor bu sefer de 10 dak yatıp kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…