- 26 Aralık 2020
- 1.151
- 497
- 73
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.601
G.olsun canimm atesten olur diye biliyirum..masallhh cokta tatli ne guzelde bakiyorSelam kızlar ateşi düştü, kaka kan covid sonuçları normal. Neden böyle oldu peki benim oğlan? Ve kakasında kan var çıkıyor yani. Bu aralar tahin pekmeze abandım ona alerjisi olabilirmi? Üşüttü de mi böyle ishal ve ateş oldu yoksa diş de yapıyor mu ? Şuan alttan iki dişinin yeri belli sadece
Bende olmadım halaKizlar halen adet olmayan var mi ben halen olmadim da normal mi?doktora sormustum 1 ay once falan emzirdiginden demisti
Çok sağol canım ateşi iniyor çıkıyor ishali içinde ilaca başladık. Üşüttü sanırımG.olsun canimm atesten olur diye biliyirum..masallhh cokta tatli ne guzelde bakiyor
Ben de emziriyorum 2 aydır adet oluyorum. Onunla alakası yok herkeste farklı oluyor.Kizlar halen adet olmayan var mi ben halen olmadim da normal mi?doktora sormustum 1 ay once falan emzirdiginden demisti
Geçmiş olsun canım.Çok sağol canım ateşi iniyor çıkıyor ishali içinde ilaca başladık. Üşüttü sanırım
Ben bu diyeti bir süredir yapıyorum. Bir değişiklik olmadı. Cumadan beri dana etini de kestik. Hala değişiklik yokOğlumun alerjisi çıkyı kızlar doktors kaka örneğini gösterdik. Süt ve süt ürünleri içinde peyniraltı suyu bulunan paketli gıda çikolata falan yasakladı 10 gün.
Kızlar oğlum 2 gündür gündüz uyuyor. Kolik ağlaması da azaldı gibi eskisi kadar uzun ağlamıyor.
Ay böyle bebeğe bakmak ne kolaymış. 4 aydır mahvolmuştum. Umarım böyle devam eder
Zamanla dahada düzelecek merak etme.keyfli zamanlar başlıo ,o ilk taze bebe korkuları gitti.bizimkide sükür gazları azaldı gece uykusu daha güzel.bide ben sütlü pirinçli mama ekliyorum gece mamasına, tok oluyor ve uzun uyuyor.Kızlar oğlum 2 gündür gündüz uyuyor. Kolik ağlaması da azaldı gibi eskisi kadar uzun ağlamıyor.
Ay böyle bebeğe bakmak ne kolaymış. 4 aydır mahvolmuştum. Umarım böyle devam eder
Ay ya çok üzüld0üm. Benim hayat felsefem et süt yumurtaya dayalı. Yani doğuluyum bunlarsız hayat düşünemiyorumBen bu diyeti bir süredir yapıyorum. Bir değişiklik olmadı. Cumadan beri dana etini de kestik. Hala değişiklik yokbakalım kontrolde ne diyecek.
Tavuk, balık, yumurta serbestAy ya çok üzüld0üm. Benim hayat felsefem et süt yumurtaya dayalı. Yani doğuluyum bunlarsız hayat düşünemiyorumki ben cocuğuma ek Gıdada ne yediricem yaaa, ne peynir yiyecek ne bi yoğurt. aman iyi olsun da napalım artık. Doktorum alerji dostu yemekler gibi bir kitap önerdi onu alır yaparım. Protein resmen alamıcaz umay . Artık yeşil mercimekle idare ederiz
Evet tabi onlara da dikkat ediyorum.Delirtiyor bi de paketli gıdalara bak dedi içinde peyniraltısuyu bulunan paketli gıdaları da alma dedi
Ya yumurta da alerjikse diye kessem mi diyorum? Balık sezonu da açıldı artık yerim ben de. Ama evde yapmaktan nefret ediyorum balığı. Hep dışarıda yedik. Şimdi üşeniyorum evvde yapmaya.Evet tabi onlara da dikkat ediyorum.
Şimdi kesme, eğer ondansa nasıl emin olacaksın? Tek seferde bir grubu dene olmazsa onu da denersin.Ya yumurta da alerjikse diye kessem mi diyorum? Balık sezonu da açıldı artık yerim ben de. Ama evde yapmaktan nefret ediyorum balığı. Hep dışarıda yedik. Şimdi üşeniyorum evvde yapmaya.
Doğru söylüyosun,Şimdi kesme, eğer ondansa nasıl emin olacaksın? Tek seferde bir grubu dene olmazsa onu da denersin.
Bol bol sebzeDoğru söylüyosun,tamamdır. Şuan açım ve ne yiyeceğimi düşünüyorum artık öğle yemeği yerim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?