• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selin1998

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
281
209
23
26
Selam, neden başlasam bilmiyorum, banada polikistik over dedi doktor, iki kez hamileliğim oldu ilki düşük ikincisi kalp atışını alamadığımız için 8 haftayken kürtajla sonuçlandı maalesef. Evliliğimin 5 ci senesindeyim kürtaj beni çok yıprattı, ara vermiştim 6 aydır tedaviye, bu ay tekrar tedaviye başladık inşallah şifa olsun.
Adetimin 4 günündeyim bugün doktor kontrolune gittim yarın adetin 5 günü femaraya başlayacaksın dedi doktorum, IMPRYL ve REDOSTIM ilaç verdi , kullananlar var mi acaba ? Adetim her ay düzenli çok şükür, boy: 1,58 kilo: 57 di en son. Haşimato ve kan pıhtılaşma riskim varmış bunlar için gebelik oluşunca tedaviye başlarız dedi doktor. Şu ana kadar daha rahim filmi çektirmemistim bu adetimin sonunda çektırırım inşallah. Benim durumumla aynı olanlar yada bilgisi olanlar neler tavsiye edersiniz.

Meraba, aynı durumda sayılırız, bende polikistik overim, 2 kez ilaçla hamile kaldım ilkinde kalbi hiç atmadı, ikincide 16 haftalık düşük yaptim rahim ağzı yetmezliği dendi, zor atlattim o sureci çünki bebegim sapasağlam görünüyodu , 8 ay ara verdim ,şimdi yene femaraya başladım rabbimden hayırlısı 🤲

Merhaba bende bu ay femera ek menapur iğne ile 3 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi vermedi 3 gün içinde yumurtlama olucak dedi. Salı günü duphaston a başlıcam inş hamile kalırız

İnşallah🤲nasilsin yumurtlama belirtisi falan varmı?
İyiyim canım sen nasılsın evet 2 gündür aşırı yumurtlama akıntım var şeffaf uzayan kasıklarda da ağrı var. Ama ovulasyon testi hiç koyu olmadı 19,17,16 mm yumurtan var demişti doktor cumartesi çatlamışlardır inşallah. Sen de belirti oldu mu

İnşallah çatlamışdır🤲 bende hafif dolgunluk var başka bişey yok yarin ultrasona gidicem çatlamışmı bakıcaz, çatlamadıysa çatlatma ignesi kullanıcam qaliba , doktor öyle söylemişti

İyi yapmışsın canım bizde değerlendirdik inşallah bu ay gelir bebişler 🙏🏼 Yarın doktor ne dicek acaba bana da yaz
Selam canim, nasilsin?ben doktora gitdim 1i qaliba çatlamış kendiliğinden ama emin olamadık dedi doktor, 2 tane daha 20 22 mm yumurta vardı onlar içinde çatlatma ignesi yazdı vurduk, yani 3 yumurta çatlamış olucak, inşallah içinde kalitelisi vardır ve tutar🤲

Selam canim, nasilsin?ben doktora gitdim 1i qaliba çatlamış kendiliğinden ama emin olamadık dedi doktor, 2 tane daha 20 22 mm yumurta vardı onlar içinde çatlatma ignesi yazdı vurduk, yani 3 yumurta çatlamış olucak, inşallah içinde kalitelisi vardır ve tutar🤲
Ohh ne güzel 3 yumurta 3 şans canım 🙏🏼🙏🏼 Regli kaçıncı günü bugun?
İnşallh tutar çok yüksek ihmtimal 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar yumurta takibi konusunu görünce danışmak istedim ben 4 aydır yumurtlama görüyordum testlerde ve akıntımda olurdu ilk kez bu ay olmadı akıntı vs testte de göremeyince doktora gittim oda büyüyen yumurta yok dedi sizce yumurtlama olmayan ayın olması normal mi? Bu ay ağır grip olup antibiyotik kullanmıştım bu arada. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam, neden başlasam bilmiyorum, banada polikistik over dedi doktor, iki kez hamileliğim oldu ilki düşük ikincisi kalp atışını alamadığımız için 8 haftayken kürtajla sonuçlandı maalesef. Evliliğimin 5 ci senesindeyim kürtaj beni çok yıprattı, ara vermiştim 6 aydır tedaviye, bu ay tekrar tedaviye başladık inşallah şifa olsun.
Adetimin 4 günündeyim bugün doktor kontrolune gittim yarın adetin 5 günü femaraya başlayacaksın dedi doktorum, IMPRYL ve REDOSTIM ilaç verdi , kullananlar var mi acaba ? Adetim her ay düzenli çok şükür, boy: 1,58 kilo: 57 di en son. Haşimato ve kan pıhtılaşma riskim varmış bunlar için gebelik oluşunca tedaviye başlarız dedi doktor. Şu ana kadar daha rahim filmi çektirmemistim bu adetimin sonunda çektırırım inşallah. Benim durumumla aynı olanlar yada bilgisi olanlar neler tavsiye edersiniz.
Hayır canim ovulyasyon testi hiç kullanmadım
Anladım kuzum daha çatlamamıştır o zaman. İğneden sonra çatlar bende 13,14,16. Günleri değerlendiricem doktor öyle dedi. Bir de ovulasyon testi yapıyor musun pik gösteriyor mı

Merhaba arkadaşlar yumurta takibi konusunu görünce danışmak istedim ben 4 aydır yumurtlama görüyordum testlerde ve akıntımda olurdu ilk kez bu ay olmadı akıntı vs testte de göremeyince doktora gittim oda büyüyen yumurta yok dedi sizce yumurtlama olmayan ayın olması normal mi? Bu ay ağır grip olup antibiyotik kullanmıştım bu arada. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Meraba canim, ben duyduğuma göre evet oluyor, en sağlam kadında bile bazı aylar yumurtlama olmaya biliyor

Hmmm teşekkür ederim canım o zaman inşallah bi daha ki ay görürüm bir de bunjn stresi eklendi şimdi🥲

Back